Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Laptop’a 2K Monitör Bağlamak

Merhaba, 5070ti ekran kartlı ve intel core ultra 7 255hx işlemcili laptopa sahibim, evdeki 3070’li kasayı satıp monitörü kullanmak istiyorum. Monitör 2k 165hz. 27 inç olmasından dolayı kullanmak istiyorum. 2kya da alışığım zaten 5 yıldır. Laptopun gücü 165+ fps vermeye yeter mi 2k...
  2. Bol Tereyağlı İskender

Yeni Laptop Sıcaklık Değerleri

Yeni MSI Vector laptop satın aldım. CS2 ve PUBG oyunlarında CPU 90 derece, GPU ise 70-80 arası. Bu normal mi? işlemci intel core ultra 7 255hx ekran kartı 5070ti (Laptop)
  3. Bol Tereyağlı İskender

MSI Vector Driver Sorunu

Merhaba, MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG modeline sahibim windows kurulumu tamamladım, bazı driver’ları yükleyebildim ancak ses için, touchpad için ve daha fark etmediğim çoğu driver’ı yükleyemedim. Intel Driver assistant işe yaramıyor boş bir sayfa açıyor webde. MSI’ın kendi sitesinden modeli seçip...
  4. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Ekran Kartı VRami 12 yerine 8 gözüküyor

https://amzn.eu/d/9oFcCSb Yakın zamanda bu laptopu aldım, içerisinde 5070ti 12gb vram gözüküyor ancak kurulumu tamamladığımda 8gb olarak gözüküyor sürücülerde.
  5. Bol Tereyağlı İskender

Laptop’ta 2K Çözünürlük Saçma Mı

MSI KATANA serisinde rtx5070 8gbvram ve 2k çözünürlük var. Şuan değil ama 1-2 seneye oyunlarda 60 fps üstünü göremeyeceğimi düşünüyorum. Almak saçma bir karar mı olur? MSI VECTOR serisinde ise rtx5070ti 12gb vram var ve çözünürlük 1200p. Ancak aradaki fiyat farkı 16 bin tl. Ne yapmalıyım?
  6. Bol Tereyağlı İskender

90 Bin TL Laptop Önerisi

Selam, msi laptop alacağım fakat aklımda önemli sorular var. MSI KATANA Yukarıdaki laptop benim için yeterli ancak ekran çözünürlüğü 2K. Hem mobil ekran kartı hem de 8gb vram’e sahip olmasından dolayı 60fps üstü alabileceğimi zannetmiyorum. ———- MSI VECTOR Bu laptop ise 5070ti ekran kartına...
  7. Bol Tereyağlı İskender

Sokakta İnt Altyapısı Yok ne yapmam gerek?

Sokağın sadece başında fiber mevcut onun dışında hiç altyapı yok hiçbir internet sağlayıcı internet sunamıyor biz de başvuramıyoruz Antenle hizmet altyapısız yerel olarak sağlanıyordu fakat BTK ile anlaşmazlık yaşamışlar artık o da yok. Türktelekom magnet hizmeti var sınırsız internet 15mbps a...
  8. Bol Tereyağlı İskender

Monitör siyah ekranda kalıyor.

Merhabalar size garip gelebilir ancak geçen sene depremden dolayı monitörümün üçte biri darbe almış. Biz de tadilatlardan dolayı 1 sene evi kurmadık. Bilgisayarı kurarken darbeyi aldığını fark ettim ve fotoğraftaki gibi bir ekranla karşılaştım. Biraz üzüldüm açıkçası çünkü garantisi bitti ama...
  9. Bol Tereyağlı İskender

Televizyon kendi kendine açılıyor

Vestel televizyon kendi kendine açılıyor az önce de oldu açılıp sanki kumandadan 1'e basıldı gibi oldu. 2 aydır böyle, kumandaya bir baskı yok dokunulmuyor da.
  10. Bol Tereyağlı İskender

maksimum 3.5k oyuncu koltuğu

Çok terletmeyecek va rahat ettirecek sağlam fp maksimum 3500tl oyuncu koltuğu önerisi arıyorum. Daha çok ders için.
  11. Bol Tereyağlı İskender

Yardım FC24 Patates Grafikler

Oyunu yeni indirdim, ayarları fulle çeksem bile böyle. Yaşayan ve sorunu çözebilen var mı? Ne çim ne de adamların yüzleri gözükmüyor
  12. Bol Tereyağlı İskender

Garantisi bitti. Bunu ne yapabilirim

Garantisi bitti. Büyük ihtimalle depremde ya da depremden sonra eşyalar toplanırken oldu 10 ay sonra daha yeni kontrol etme fırsatım oldu, onarılma ihtimali var mı ortalama servis ücreti çok tutar mı
  13. Bol Tereyağlı İskender

2028 Muhtemel Cumhurbaşkanlığı Adayları

Yaşlı devrinin bitmesine az kaldı. Muhtemel olarak 2023 seçimlerinin kaderini sığınmacılar belirledi. 2028 seçimlerinde de umarım etkili olacaklar gibi duruyor. Sizce 2028'de muhtemel adaylardan hangisi kazanır cevaplar ankete.
  14. Bol Tereyağlı İskender

Sizce En Toxic Kelime

Karşı tarafa söylenen ve tekrarlandığında en iradeli kişiyi bile delirtecek olan en toxic kelime sizce ne? (Küfürsüz)
  15. Bol Tereyağlı İskender

Boosteroid 1 aylık hesap satılıktır

Normal fiyatı 10€(300TL) iade yapılmıyormuş 1 saat önce aldım internetim yetmediği için satacağım hesabı. Boosteroid geforce now gibi sistemdir. Daha fazla oyun içerir Boosteroid içeren oyunlar listesi: https://macresearch.org/boosteroid-games-list/amp/ İnternetiniz hızlıysa bu listedeki...
  16. Bol Tereyağlı İskender

Yardım Klavye basılı kalıyor

Arkadaşlar d tuşuna basılı tutuyorum normalde bıraktığımda yazmayı bırakması lazım ama 1 -2 saniye daha d ye basılıyormuş gibi işliyor örneğin 3 saniye basılı tuttuğumda 3 tane d yazıyorsa 5 saniyr yazıyor oyunlarda çok dezavantajı var nasıl çözebilirim
  17. Bol Tereyağlı İskender

Ram 8gb ama 4gb kullanıyor

Arkadaşlar her oyunda fps düştü bir anda bazen droplar giriyor ram 8gb ama %99u kullanılıyor diyor max 4gb kullanıyorum bilgisi olan var mı 1679214989 - resim ekledim
  18. Bol Tereyağlı İskender

DEPREM - Ücretsiz kitap desteği yapan yerler

sınav senem ev ağır hasarlı giremiyoruz zaten girsek de her şey bir yerde her yer çatlak girilemez durumda. Bu süreçte yks için ücretsiz kaynak desteği sağlayan yerler biliyor musunuz birkaç kişiye&yere yazdım ama dönüş bile olmadı
  19. Bol Tereyağlı İskender

İmamoğlu 1 yıllık maaşını bağışladı

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladı. Tüm siyasilere örnek olması dileğiyle
  20. Bol Tereyağlı İskender

Facebook hesabımın e-posta adresini kaybettim

Facebook hesabımın e posta adresini unuttum. Maili bilsem giriş yapacağım maili nasıl öğrenebilirim?
Geri