Arama sonuçları: *

• Users: SCengiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım HyperX Cloud II yardım

İkinci el tanıdığımdan 1500TL ye alacağım çok eskimemiş, padleri sıfır. GTA5 RP yapacağım mikrofon kalitesi hakkında fikre ihtiyacım var.
  2. S

Yardım Razer Kraken Tournament Edition Alınır mı?

Şuan dev indirimde olan Razer Kraken Tournamet Edition alınır mı? veya aynı fiyatta önerebileceğiniz bir şey var mı? Kullanan varsa uzun kullanımda nasıl olduğu hakkında yorum yaparsa sevinirim 1630257899 https://www.itopya.com/razer-kraken-tournament-edition-siyah-gaming-kulaklik/#product-tabs...
  3. S

250 TL Mouse Öneri Yapabilir misiniz?

Bütçem 250tl altında da olur bir tık üstünde de olur şuan indirim kovala falan demeyin bozuk almam lazım idare edemeyeceğim bir şey kullanıyorum Rampage HOWL kullanıyordum elime çok iyi oturuyor G203 düşünüyorum şuan almalı mıyım ne yapayım ?
  4. S

Mouse önerisi verir misiniz

max 250 tl mouse tavsiyesi
  5. S

minecraft görüntü bozuldu nasıl düzeltebilirim?

dikkat ederseniz uzaktaki dağ da falan parlamalar falan var sebepsiz yere bozulmalar falan çözemedim bir türlü yardımcı olursanız güzel olur
  6. S

400 TL'ye Kulaklık Önerir Misiniz?

Vatandan 250 tl ve üzeri 400 tl altı kulaklık önerisi acil (bir kulaklık aldım rampage marka servise yolladım ya kulaklığımın yenisini ya da fark ödeyeceğiz daha iyisini verecekler)
  7. S

PTT Kart ile Steam'den Alışveriş Yapamıyorum

Arkadaşlar ben ön yüklemeli ptt kart kullanıyorum steama 100 tl atacağım ama steam izin vermiyor Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir...
  8. S

TURKNET internet hızı yavaşladı

TurkNet kullanıyorum ilk başlarda her şey iyi güzeldi 2 ay boyunca ama şuan internet hızı 30mbps den 10mbps ye düştü pingim 20-30 alırken 50-60lara çıktı upload da sıkıntı yok neden düşmüş olabilir aboneliğimi iptal etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım beklesen düzelir mi (Bolu`da yaşıyorum)
  9. S

Hayrına PP yapabilecek var mı

Hayrına pp yapabilecek var mı tema oyun oyun csgo scengiz veya hibensalih yazarsa güzel olur tişükkürler
  10. S

Müzik Dinlemek İçin Kulaklık Önerisi Pls

okula giderken 1 saatlik bir yolum var gidiş geliş 2 saat bu sürede müzik dinlemek istiyorum uzun süre dayanabilecek bi şey söyleyebilir msiniiz telefonum xiaomi air dots almayı düşünüyorum ne yapaayım??
  11. S

max 1000 TL'ye intel 10600 için anakart önerisi

max 1000tl bütçem var 10600 için anakart lazım vatan olursa iyi olur
  12. S

6 K SİSTEM TAVSİYESİ

NVİDİA EKRAN KARTI VE İNTEL OLURSA SEVİNİRİM (AMD`YE ÖN YARGILIYIM BİRAZCIK) AMAÇ OYUN
  13. S

Vatan'dan 8000 TL'ye Sistem Aldım, Fiyatı Nasıl?

Vatan'dan toplam 8000 TL'ye sistem topladım özellikleri : Asus tuf 1650 süper 4gb 128 bit GDDR6 Intel i3 10100 2*8 crucial balistix 3000 MHz ram cl15 Asus prime h410m-k Intel h410 soket Crucial 480gb bx500 (540/500) Xigmatek beast 650w 80plus power supply x-power EKİPMANLAR: AOC 24" 1ms...
Geri