Arama sonuçları: *

• Users: xxefe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xxefe

Starlink Türkiye'ye Gelsin! CİMER Üzerinden Toplu Başvuru Yapıyoruz

Selamlar DA Ailesi, Konuyu az çok tahmin ediyorsunuzdur: Türkiye'deki internet çilesi. Kimimiz "sokağınıza fiber gelmedi" cevabını duymaktan, kimimiz 100 GB oyunu indirmek için günlerce beklemekten, kimimiz de anlık ping artışlarından (lag) bıktık. Altyapı beklemekten ağaç olduk. Bildiğiniz gibi...
  2. xxefe

Çözüldü✓ Rx9060 xt hakkında sahte mi gerçek mi

Merhabalar ben temmuzun sonunda rx 9060xt aldım hepsiburadadan ve hepsiburada satıcısından aldım yapayzekalarla konuştum gemini chatgpt falan ikiside sahte bu kart diyor kafam karıştı yazmak istedim
  3. xxefe

Çözüldü✓ Bıos a atma sorunu??

Merhaba arkadaşlar kuzenimin bilgisayarında kuzenim gta 5 e giriş yaparken story moda girerken kendini kapatmış bilgisayarı sonrasında ise tekrardan açmış bu sefer gtaya hiç giriş yapamamış sonrasında ekranda takılırken oyalanırken bilgisayar kendini kapattı ilk başta en soldaki fotodaki yazı...
  4. xxefe

Çözüldü✓ Tablet önerilerinizi bekliyorum.

konuyu inş doğru yere açmışımdır 5000 tl yi geçmeyecek tablet önerilerinizi bekliyorum 11 yaşındaki kardeşim için alıcaz oyun falan oynuyor youtube da falan takılıyor gerçekten fiyatına göre güzel bir şey önerirseniz sevinirim en fazla 5500 olur ama 5000 i geçmezseniz sevinirim ama arada güzel...
  5. xxefe

Ubisoft Connect 'Bağlantı Koptu' hatası.

merhabalar bilgisayarımı açtım ve ubisoft connecte giricektimki bağlantı koptu hatasını vermeye başladı 10-15 defa denedim windows defenderi kapattım dns denedim bilgisayarı yeniden başlattım aile profilide kapalı kaspersky yüklü değil ama adguard yüklü onuda kapatım denedim internetteki çoğu...
  6. xxefe

Mavi Ekran Gta oynarken internet kesildi mavi ekran yedim ilk mavi ekranım

merhabalar arkadaşımla gta oynarken mavi ekran yedim ilk defa yedim mavi ekranı internet kesilde evde internete girebiliyordum pc de giremedim sonrasında modem arayüzüne girecektim yine girmedi masanın altında etherneti çıkartıp taktım tam kalktım ekranı bu şekil gördüm baya bekledi böyle tepki...
  7. xxefe

Çözüldü✓ 280mm sıvı soğutma hakkında sorum var?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kasımda falan şu sıvı soğutmayı almak istiyorum fakat darkflash dk431 kasaya olur mu bilmiyorum kasa 360mm destekliyor fakat yinede bir sormak istedim ayrıca kasım indirimleri ve ya kara cumada indirme girer mi şuan ki fiyatından düşük olur mu? Arctic LIQUID...
  8. xxefe

Bilgisayarım 2 defa yeniden başladı.

Bugün az önce rdr oynarken oyunun ortasında yeniden başlattı güç gitti bir anda yeniden açılmaya başladı sonra açıldığında yeniden rdrye arkadaşımla oynamaya girdim daha oyunun içinde karakteri göremeden yine yeniden başlattı. ayrıca bugün forza oynarken yolda giderken bir anda ekran gitti sonra...
  9. xxefe

Çözüldü✓ bu powersuply alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bana 750 800 850 fark etmiyor bu civarda güzel kaliteli psu lazım bu attığım resimdeki psu alınır mı alınmazsa 3200 3300 tl ye güzel kaliteli önerir misiniz? kasam da darkflash dk431 bu attığım psu kablosu uzanır mı anakarta.
  10. xxefe

Yardım bu anakart pcı-e kaç destekliyor?

ürün açıklamasında 3.0 diyor başlıkta 4 diyor anlamadım bilen biri varsa aydınlatırsa güzel olur. Ayrıca bu anakartı ryzen 5 5600 ile bios güncellemesi yapmadan kullanabilir miyim?
  11. xxefe

rx 6750 xt alınır mı ?

bütçem rx 6750 xt ye yetiyor onu mu almalıyım yoksa başka ekran kartı önerir misiniz o fiyatlara vram i yüksek diye alasım baya var.
  12. xxefe

Çözüldü✓ mönitörü sipariş verdim iyi midir.

Merhabalar ben Lenovo G24-20 23.8" FreeSync 144Hz Monitör 66CFGAC1TK, Siyah bu monitörden sipariş verdim acaba iyi mönitör müdür? https://amzn.eu/d/1Rr8sqR
  13. xxefe

arkadaşım için leptop önerisi

bütçe 25.000 en max 27.000 tl ye f/p güzel bir leptop önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
  14. xxefe

Bisiklet önerisi max 11.000 tl

29 jant hidrolik fren olursa iyi olur sağlam klasik bir bisiklet önerisi verebilir misiniz uzun ömürlü olsun linkte atabilirsiniz markada önerirseniz sevinirim bir arkadaş için yazdım konuyu
  15. xxefe

Öneri Arkadaşım için leptop önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar bir arkadaşım leptop almak istiyor malzeme kalitesine önem veriyor ayrıca genellikle fps oyunları warzone valo rdr valhalla gibi oyunlar oynayacakmış uzun süre kullanacakmış leptopu örnek olarak leptop linki attı bu linkteki leptopu attı fakat sizin daha iyi önerebileceğinizi...
  16. xxefe

türk telekom hız sorunları ÇÖZÜLDÜ

Merhabalar ben türk telekom 35 mbpslik internet paketi kullanıyorum daha önceden forumda konusunu açmıştım. ben internet hızımda sorun yaşıyorum modemimi geçen yaz keenetic extra dsl (KN-2111) modelini satın aldım. Fakat buna rağmen internet hızımı düzgün alamıyorum dün 17 mbps aldığım için...
  17. xxefe

futboll forması satan site hakkında

merhabalar buradaki formalar orjinal mi acaba değilse bunun gibi site orjinal forma satan siteleri önerirseniz mutlu olurum iyi forumlar şimdiden
  18. xxefe

fifa 23 oyuna giremiyorum

merhabalar fifa23 resimdeki hatayı vermekte iki seçeneğede tıkladım hiç bir şey değişmiyor yani aynı şekil uyarı geliyor ekrana ne yapmam gerek
  19. xxefe

gta 5 ve rockstar launcher hatası

merhabalar rockstar launcher i açarken resimlerdeki kırmızı hatayı alıyorum gta5 i açınca ise kırmızı olmayan hatayı alıyorum sorunu kuzenim yaşıyor eğer çözümünü biliyorsanız biraz detaylı anlatırsanız sevinirim kendisine atacağım çözümleri
  20. xxefe

İnternet hızı ile alakalı

arkadaşlar paketimde hız değişikliği yaparsam fiyat artar mı resimde 0 tl gösteriyor hız artışlarında uygularsam acaba fiyat artar mı 1676244767 ayrıca bu eylülde tahhahüt bitiyor sizce hangisine geçeyim internet sağlayıcısı olarak fiber yok vdsl var düzgün f/p lazım bana
Geri