Arama sonuçları: *

• Users: ahmetersen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kablosuz kulaklık önerisi

1000 - 1700 tl arası kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum genel olarak motorda konuşmak için kullanacağım bu yüzden aktif gürültü önleyici özelliğinin ve mikrofonun iyi olmasını istiyorum https://ty.gl/htgmx3ae6a bu ürünü önerdiler fiyatına göre değer mi daha iyisini bulabilir miyim
  2. A

Bin tl bandında kablosuz kulaklık

700 1400 tl arası kablosuz kulaklık arıyorum genel olarak konuşmak için kullanacağım o yüzden karşı tarafın sesimi net duymasını istiyorum ve aktif gürültü önemle olsun istiyorum Biraz araştırdım anker Life note 3i yi buldum önerileriniz var mı bu kulaklık ile ilgili düşünceleriniz neler
  3. A

İndirimlerden RDR 2 almak istiyorum

indirimlerden rdr 2 almak istiyorum hikaye modunda steam üzerinden türkçe yama yapabiliyormuyum
  4. A

Finalden 34 aldım sınıfı

Final sınavından 34 aldım ders ortalamam 50, 80 harf notum DD ben bu dersten geçmiş mi oluyorum bazı arkadaşlar finalden minimum 50 almalısın dedi yani vizem 100 olsa finalim 49 olsa bağıl ortalamayı geçemediğim için dersten direk kalıyormuşum doğru mu
  5. A

League of legends de pixel sorunu

League of legends de kartların yükleme erkanında oyun pixel pixel oluyor 9-10 kere alt +tab yapmadan düzelmiyor bu olayı nasıl düzeltebilirim ve bilgisayara zararı olur 1628322954 1628323001
  6. A

İnternette ucuza satılan konsollar

Trend yolda ps 4 gamepad buldum fiyatı 180 TL. https://ty.gl/0dkrit4b Böyle ucuza gameoad alan var mı? ben bu gamepad ile leptopta witcher 3 yada wwe gibi oyunları konsoldan oynamak istiyorum yorumlara baktım olumlu yorum olduğu kadar kötü yorumda olan var alan kullanan var mı sarjı hızlı mı...
  7. A

Rdr 2 pixel sorunu..

Rdr 2 oynarken alt tab yaptığımda oyun pixel pixel oluyor oyundan çıkıp girmeden düzelmiyor
  8. A

İnternet indirme hızı çok yavaş

İnternetimiz Türktelelom 16 mbit hızında ama ben indirme hızını en fazla 1.9 mbit alabiliyorum. Aynı şekilde Türktelelom hattım var oradan indirmeyi 5 hatta 6 mbitllerde yapıyor bu İnternet hızını yükseltemez miyim (yanlış yere konu açmış olabilirim nereye açmam gerektiğine baktım fakat bulamadım)
  9. A

leptop durdukyere mavi ekran yedi

3 ay felan oluyor acer nitro 5 almıştım bugün youtubeye girerken bi anda mavi ekran yedim bilgisayarım yeniden başlatıldı googlen biraz araştırdım minidump dosyalarına bakılıyormuş . Ben bilgisayarım > windows kısmında aradım fakat minidump u bulamadım başka yerde olabilir mi ve bu mavi ekran...
  10. A

Leptop um 60 hz 144 hz monitörü destekler mi

Leptop um 60 hz destekliyor ben 144 hz harici bir monitör alsam yine 60 hz mi kullanır yoksa 144 hz mi çalışır leptop marka modeli Acer Nitro 5 AN515-44
  11. A

Far Cry 5'e Nereden Türkçe Yama Bulabilirim?

far cry 5 aldım türkçe yama yapmak istiyorum googleden buldugum yamalarda hep trojen virüsü gösteriyor virüssüz yama bulabilirmiyim
  12. A

acer nitro5 515 44 nitrosense açılmıyor

bugün acer nitro 5 515 44 pc aldım kurulumunu yaptım win 10 home yükledim ama ne yaptıysam nitrosense açılmıyor tuşuna basıyorum tepki vermiyor bilgisayarın aratma yerine yazıyorum tıklıyorum tepki vermiyor ne yapmalıyım
  13. A

Leptop karşılaştırması

Asus TUF Gaming FX706LI-HX175 i5-10300H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti 17.3 FHD 144Hz 9500 tl Casper Excalibur G770.9300-8EH0F / Intel Core i5 9300H / 8 GB Ram / 480 GB SSD / W10 / 15.6 inç FHD / Nvidia GeForce GTX 1650. 9500 tl Acer Nitro 5 AN515-44 NH.Q9HEY.002 R5-4600H 8 GB 512 GB SSD 4 GB...
  14. A

6 - 8 bin arası leptop önerileri

yeni pc alıcam oyun ağırlıklı kullanıcam 6 bin ile 8 bin arası bi bütcem var Monster Abra A5 V11.1 (2. el 6100 tl ) bunu buldum temiz sizce fiyatına göre uygun mu sizinde önerilerinizi bekliyorum...
  15. A

Anakartım kaç gb ram destekler

anakartın ramları kaç mhz ye kadar desteklediğini nasıl bakabilirim benim pcde 8gb ram 1600 mhz 2 slot var birisi boş. Boş olan yere 8 gb 3600 mhz ram alsam çalışır mı bilgisayar modeli Toshiba satallite l50-b i5 (anakart modelini bulamadım)
  16. A

kullandığım bilgisayar ne kadar ram destekliyor

yeni ram alıcam bilgisayarımın marka modeli toshiba satallite l50-b-1n0 şuan üzerinde 8 gb ram var bunu 16 yapmak istiyorum leptopum bunu destekliyor mu birde şuan üzerinde bulunan ram in mhz değeri 1600 ben 8gb 2600 mhz bir ram alsam destekler mi teşekkürler
  17. A

Yardım Leptop güç kablosu koptu

bu kablo koptu nasıl oldu hiç bilmiyorum leptop açıktı 2 dakika mutfağa gidip geldim kapanmış ve güç kablosu böyle kopmuş kırmızı ve siyah kablo var ama giriş kısmında herhangi +yada - yazan bir yer yok bu kabloları rastgele lehim yapsam sorun olur mu anakart yanar mı yada bu kablonun ismi ne...
  18. A

3500-4300 tl arası pc toplamak istiyorum

3500 -4300 tl arasında toplama bilgisayar arıyorum bilgisarda rainbow yada witcher 3 gibi oyunları +60 fps ile oynamak istiyorum çok fazla araştırma yaptım n11 de n13x model bilgisayar buldum sizce iyi mi yoksa daha iyisi yapılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim :)
Geri