Arama sonuçları: *

• Users: Yigkikt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yigkikt

Öneri Üniversite için laptop önerir misiniz?

Arkadaşlar okuyacağım bölüm pek bilgisayar vs gerektiren bir bölüm değil (uçak bakım) lakin kendim web uı/ux tasarım işiyle uğraşıyorum genellikle figma, adobe uygulamaları üzerinde çalışıyorum nadiren de olsa vs code/studio üzerinde işlerim olabilir. Telefonumu apple kullanıyorum ve memnunum bu...
  2. Yigkikt

Öneri Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Gençler 5 Senedir kullandığım kulaklığımı cepte unutup yıkamam sonucu kaybetmiş bulunmaktayım. 2000e kadar bütçeye ne önerirsiniz? Kulakiçi bluetooth ve silikonlu olması gerekiyor diğerleri kulağıma olmuyor. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada cihazım iphone
  3. Yigkikt

Öneri 2000-2500 Tl Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar en fazla 2500 bütçe çıkabilirim. Kendim halihazırda oem bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum standartlarımı buradan anlarsınız diye umuyorum :) ciddi anlamda fps oyunu oynuyorum ve deneyimlediğim bir çok kulaklık ses kasma konusunda şuan kullandığım oem kulaklığa yaklaşamıyor bile...
  4. Yigkikt

Bilgisayarım kendi kendine türkü çalıyor. Evet kendi kendine

Arkadaşlar bir anda arkada ufak bir ses duydum kulaklığın sesini tamamen açıp kulağıma tam bastırınca duydum bildiğiniz arkada radyo çalıyor kadının biri konuşuyor sonra sazlar müzikler giriyor. Yaklaşık 30 dakikadır böyle. Arka planda hiçbir şey açık değil. İnternetten biraz araştırdım radyo...
  5. Yigkikt

Öneri VDSL-Fiber modem önerisi

Arkadaşlar Türknet fiber kullanıyordum fakat taşındığım yerde VDSL altyapı olduğundan VDSL'e geçmek durumunda kaldım ZYXEL VMG3312-B10B modemim vardı elimde onu kullanıyorum idareten ama eskiliğinden dolayı çekim gücü vs oldukça yetersiz. Tenda V12 önerilerini çok gördüm fakat ileriye dönük...
  6. Yigkikt

Skyblock sunucu önerisi?

Gençler arkadaşlarla akşamları keyfi girip eğlenmek istiyoruz ama Hypixeldeki skyblock aşırı karmaşık bi ton şey var biraz daha basit mümkünse sadece skyblock için olan köklü sunucular neler bilenler aydınlatabilir mi?
  7. Yigkikt

Yardım 2005 1.6 16 Valf Bora Alınır Mı?

Aile aracı olarak kullanılacak fiyat 400.000 araç temiz 234.000Km bu fiyata değer mi daha iyisi var mıdır?
  8. Yigkikt

Linux sorunsalı.. Fikir alışverişi, yardım. Linuxta oyun?

Günlük kullanımımda laptopumda linux mint'i çok severek kullanıyorum linux tam anlamı ile benim için biçilmiş kaftan. kullanırken bu kadar keyif aldığım işletim sistemimi vaktimin daha çoğunu geçirdiğim windows masaüstü bilgisayarımda da kullanmak istiyorum haliyle ama sürekli oyun oynadığımdan...
  9. Yigkikt

Öneri 1500Tl Beyaz Red Switch Klavye Önerisi

Arkadaşlar redragon k630 almıştım lakin kargodan hasarlı geldi ve iade etmek zorunda kaldım bunun yerine önerebileceğiniz daha iyi bi klavye var mı yoksa aynı klavyeden devam mı edeyim?
  10. Yigkikt

Yardım Redragon K630W üst sıradaki tuşlar basmıyor

Arkadaşlar az önce kargodan geldi açtım pcye taktım ama Esc ve Backspace arasındaki esc ve backspace dahil hiçbir tuş basmıyor ışıklar vs yanıyor switchini de değiştirdim ama basmıyor hiçbir şekilde sorun klavyeden mi acaba iade edeyim mi? 1718982817 iade talebi oluşturdum internette hiçbir...
  11. Yigkikt

Yardım FİFA 23 Kariyer direkt iyi takım transfer etmek istiyor?

Arkadaşlar oyunu en üst zorluğun bir altında oynuyorum. Yeni bir kariyere başladım Giresunsporda oynuyordum henüz birkaç maç yaptım ve ara transfer döneminde PSG 25000 maaş ile transfer etmek istedi. Neden bu kadar kolay bir şekilde en iyi takımlara transfer oluyoruz? Bu bir bug mı acaba?
  12. Yigkikt

Öneri F/P Gamepad, controller önerisi

Arkadaşlar Xbox controller almayı düşünüyordum lakin fiyatlar bi anda 2.5 bandına gelince biraz yattı o iş 2000 civarı fiyat performans controller önerebilir misiniz?
  13. Yigkikt

Yardım Forza Horizon 4 başlamıyor.

Steamden oyna tuşuna basıyorum oyun başladı gözüküyor steamde forzada gözüküyorum hemen arkasından tekrar oyna tuşu geliyor oyun başlamıyor ?
  14. Yigkikt

FİFA 23 Kariyeri geliştiren yama var mı?

Arkadaşlar selam fifada kariyer oynamayı çok seviyorum ama artık sıktı ve ikinci bir alternatifi yok maalesef. Yama yapıp farklı özellikler katabilmemiz falan mümkün mü mod pack olarak yapıp paylaşan var mı biliyor musunuz?
  15. Yigkikt

Yardım Cyberpunk Fena Buglandı Ne Yapmalıyım

Arkadaşlar ne denesem düzeltemiyorum bilen var mı günlerce ileri sardım oyunu fakat bir gün bekle yazısı gidip görevler ilerlemiyor ne yapayım?
  16. Yigkikt

Öneri 1500tl Bluetooth kulaklık önerisi (kulakiçi)

Kız arkadaşıma kulaklık bakıyorum ama ne seçeceğimde kararsız kaldım arkadaşlar 1500tlye kadar olan önerilerinizi bekliyorum o fiyata en iyi kalite hangisindedir?
  17. Yigkikt

Hangi işlemciyi alayım

Arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcimi satıp üzerine 1000-1200 kadar koyup 5600e yükseltmeyi düşünüyorum sistemim imzada var 5600den daha mantıklı olur diyeceğiniz işlemci var mı tavsiye bekliyorum (amd intel takıntım yok anakartıma uysun yeter)
  18. Yigkikt

Ryzen 5 3600 Ryzen 5 5600g ile takaslanır mı?

Arkadaşlar satıp 5600 almayı düşünüyordum ama birisi 5600g takası teklif etti mantıklı mı ?
  19. Yigkikt

Sistemi yükseltmek için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar imzadaki sistemi yükseltmek istiyorum. Özellikle GTA çıkmaya yaklaştığı için garanti oynayabileceğim bir sistem haline getirmek istiyorum. Rx6800Xt bu sisteme nasıl olur veya önerileriniz neler?
  20. Yigkikt

Öneri 3-4k arasında akıllı saat önerisi (2.el)

Arkadaşlar verdiğim fiyat aralığında samsung galaxy watch 5'ler var ikinci elde sıfır gibiler fakat saatler hakkında pek bilgim yok akıllı saat önerisi verir misiniz? İkinci el temiz olursa çok daha iyi olur uyguna daha iyi saat almış olurum. 1699201626 https://shbd.io/s/TVdXWSus Bu ilanı...
Geri