Arama sonuçları: *

• Users: yayzed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

RTX 2070 Super bu ses normal mi?

Selamlar arkadaşlar, yeni dizmiş olduğum sistem üzerinde INNO3D RTX 2070 Super kartıma yaklaşık 35 dakikalık bir stres testi gerçekleştirdim. İlk 1 dakika çok yüksek çıkan ses, 35 dakika boyunca ses videodaki şekilde aynı düzeyde devam etti. Bu ses coil whine sesi mi? Bu kadar çıkması normal mi...
  2. Y

Windows 10 bazı uygulamaları kurmuyor

Selamlar arkadaşlar, windows 10'u free dos olarak gelen sistemime kurdum sorunsuz bir şekilde ve tüm driverları yükledim. Daha sonra Zoom, Teamviewer, Office gibi programları kuramadığımı fark ettim.(Sadece bu uygulamalarda oluyor.) İndiriyorum fakat setup dosyası hiçbir şekilde açılmıyor veya...
  3. Y

Windows 10 bazı setup dosyaları açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı topladım. Windows 10'u kurdum, fakat Zoom, TeamViewer, Office gibi uygulamaları kurarken sorun yaşıyorum. Ya setup ekranı gelmiyor ya da hata veriyor aşağıdaki gibi. Problem neden kaynaklanıyor olabilir?
  4. Y

Ekran Kartındaki bu plastiği çıkarmalı mıyım?

Selamlar arkadaşlar, RTX 2070 Super kartımın üzerinde fotoğrafta gördüğünüz gibi bir soket plastiği var bunu çıkarayım mı yoksa koruması için dursun mu? Takılı hali Takılı olmayan hali
  5. Y

Anakarta yanlış vida sıkıştı

Selamlar arkadaşlar, kurulumu yaparken kitapçığın yanlış yönlendirmes sonucu ayağa yanlış vidayı taktım ve sıkıştı. Asla çıkmıyor. Anakarta zarar vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım? Edit: Kitapçıkta köşeli vidayı takmam gerektiği yazıyordu fakat takınca anakart yükselticiye sıkıştı...
  6. Y

Ryzen 5 3600 Soğutucu Önerisi

Selamlar arkadaşlar, ryzen 5 3600 için soğutucu bakıyorum. Çift fanlı bir kule soğutucu düşünüyorum. Önerileriniz nedir? Bütçe: max 500
  7. Y

MSI Monitör mü AOC mi?

Arkadaşlar 2K Monitör alacağım. Aşağıdaki modeller arasında kaldım. MSI 165 olduğu için daha yakın geliyor. Düşünceleriniz neler? https://www.itopya.com/msi-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor/ (165hz)...
  8. Y

2K 144Hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar Rtx 2070S kartıma 2K en az 144Hz olacak şekilde (FPS oyuncusuyum) bir f/p monitörü arıyorum. Malzeme kalitesi vs. çok da mühim değil başım ağrımadığı sürece. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe: mümkün olan en ucuzu Edit: Arkadaşlar 2K istememin sebebi bazı arkadaşlar 2070...
  9. Y

Bu sisteme hangi RTX2060S almalıyım?

Arkadaşlar aşağıdaki sisteme hangi RTX2060 Super modelini önerirsiniz? Soğutma önemli benim için. Bütçe: 4000-5000TL Anakart MSI B450 Gaming Plus Max Anakart İşlemci RYZEN 5 3600 İşlemci FAN Arctic Freezer 34 Esports Intel AMD Kırmızı İşlemci Soğutucu Kasa MSI MAG Forge 100R Temperli Cam...
  10. Y

Bu sistem hakkında düşünceleriniz?

Arkdaşlar bu sistemi şu anda topluyorum. İşlemci ve anakartı aldım, diğer parçaları da alacağım. LÜTFEN ÇIKAR VEYA DEĞİŞTİR DEDİĞİNİZ VARSA YAZIN. İşlemci AMD R5 3600 Anakart MSI B450 Gaming Plus Max Anakart Ekran Kartı Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit RAM Corsair 16...
  11. Y

RTX 2060 Super Önerisi

Arkadaşlar RTX 2060 Super modelini alacağım ama kafam çok karışık çok farklı fiyatlar var ve sanırım bazı kartların soğutması pek iyi olmuyor. Bu kartlar arasından hangisini öneriyorsunuz? Bunların dışında bir öneriniz varsa da lütfen yazın. MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC MSI VGA GEFORCE RTX...
  12. Y

Amerika'dan parça getirmek mantıklı mı?

Selamlar arkadaşlar, kasım gibi Amerika'ya gidiyorum. Halihazırda da bilgisayar toplama durumum var. Amerika'dan bazı parçaları getirmek sizce mantıklı mı? Vergiden yırtmak açısından. Daha önce başka ülkeden bileşen getirmiş olan var mı? Ülkeye girişte herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Tecrübeli...
  13. Y

9500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Herkese selamlar arkadaşlar, bu sene online eğitimden ötürü kardeşimin bilgisayara ihtiyacı var, bu yüzden kendi laptopımı ona verip bir sistem toplamak istiyorum. Yayın yapmak vs. gibi bir amacım yok. Oynadığım oyunlar genellikle CS:GO, R6, tarzı oyunlar olacak. İleride de Cyberpunk gibi...
  14. Y

7000-7500 TL Bütçe ile Sistem Toplama

Herkese selamlar arkadaşlar, bu sene online eğitimden ötürü kardeşimin bilgisayara ihtiyacı var, bu yüzden kendi laptopımı ona verip bir sistem toplamak istiyorum. Oyun tabii ki de oynuyorum fakat yayın yapmak vs. gibi bir amacım yok. Oynadığım oyunlar genellikle CS:GO, R6, tarzı oyunlar...
Geri