Arama sonuçları: *

• Users: Mota
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Mimarlık için güncel 45k - 55k arası laptop önerisi

Hem oyun hem de mimarlık için alıyorum pil ömrü uzun olursa güzel olur en azından çalışırken. Güncel önerileriniz nedir ?
  2. M

Kablosuz kulaklığı bilgisayara bağlayınca internet gidiyor

Rampage H11 kulaklık var. Kablosuz kullanırken sıkıntı yok ama şarjı azalınca kablosunu taktım, takınca internet gitti hem de Ethernet kablosu takılıyken. Önce azalıyor internet sonra komple gidiyor. Bu saçmalığı ben anlatamadım ama umarım anlatabilmişimdir. Daha önce yoktu bugün oldu.
  3. M

Kasa Fanlarında ARGB Çalışmıyor

Kasanın içindeki kontrolcü direk bağlı geldi bende pwm power ve aura bağlantılarını yaptım resimdeki gibi. 5v olan kısıma bağladım birde içerisinden VDG diye bir çıkış çıktı onu takmadım anakartım asus prime a620m-e herhangi bir yere takılmıyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce aura desteği...
  4. M

FPS Arttıran windows sürümünü nasıl indiririz?

Bu sürümü nasıl legal indirebilirim?
  5. M

Delta Force: Hawk ops 4070SUPER 7800x3D FPS Drop sorunu

Oyuna girdim deli gibi FPS düşmesi yaşıyorum ayarlar en yüksek veya en düşük fark etmiyor. 2K çözürlükte oynuyorum. Sistemimde yeterli bir sebep bulamadım nedense. DirectX12 kaynaklı mı bilemedim zaten ayarlarda DirectX11 yapmak için bir ayarda bulamadım sizce ne olabilir?
  6. M

7800x3d stok fan ile kullanmak

Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) Yeni kasa alıcağımdan kasayı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1...
  7. M

PowerBoost psu idare eder mi?

4070 super 7800x3d hazır sistem aldım fakat stokta kalmadığı için mecburen kasa olarak bunu aldım PowerBoost PB-T001BB 750w 80+ Bronze Siyah Mesh Panel RGB ATX Mid Tower Kasa Zaten kasayı değiştiricem ama psu 2 veya 3 ay kalıcak onu sonra değiştiricem sizce sıkıntı yaşatır mı?
  8. M

🔥🔥LG UltraGear 27GR83Q-B 27 13.499 TL 🔥🔥

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr83q-b-27-1-ms-qhd-oyuncu-u-fiyati,301546922.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwgpCzBhBhEiwAOSQWQSEhRzivC4exlpVabJE3eVIsdHZH3NDU0cM22eGNxRP-kkYGpnGNghoChuYQAvD_BwE Kendim indirimli en düşük fiyatla 1 ay önce 15400 e aldım şuan 13500. Tekrardan...
  9. M

Yardım Senkronize Kasa Önerisi

Yakın zamanda bir hazır sistem alıyorum ama artık mesh kasa kullanmak istemiyorum yıllardır kullanıyorum bu sefer farklı olsun istiyorum. Akvaryum tipi bir kasa bakıyorum görüntü açısından güzel gözüksün diye fakat ARGB fanlı kasa almak istiyorum anakarta takıp senkronize bir şekilde...
  10. M

Yardım B650M-K RGB Desteği ne kadar

ASUS Prime B650M-K anakartım var ve Gametech achron akvaryum kasa almak istiyorum. Normalden daha uygun fiyatlı bulduğum için tercih ettim. Üzerinde 7 tane fan bulunmakta bunları diğer parçalar ile senkronize etmek istiyorum. Üst düzey bir kart olmadığı için emin olamadım. Sizce kullanabilir miyim?
  11. M

Çift monitör çözünürlük farkı

2K ve 1080p çift monitör kullanıyorum. 2K monitörde kullandığım bir sekmeyi 1080p monitöre götürünce çok büyük ve kötü gözüküyor. Biliyorum adı üstünde 2K'den geçiyor ama kaliteden ziyade büyüklüğünü düzeltme şansım var mıdır? Ölçek olarak büyüyor gibi gözüküyor ve hiç hoş durmuyor. Herhangi...
  12. M

2.Monitörü Dahili Grafik Kartına Bağlamak

Ana monitörü ekran kartına 2. Monitörü anakarta bağlamak yükü hafifletip performans artışını sağlar mı? Yoksa çok falza etki etmez mi? 1717274827 4070 super, 2k ve 1080p monitor. Bahsettiğim olay 1080p monitorü anakarta bağlıyarak yükü hafifletmek gibi bir şey denemek.
  13. M

7500F vs 7600 Hangisi

Aralarında 400tl fark var değermi ? Ekran kartını değiştirirsem falan o süreç içinde lazım olue sanırsam sadece.
  14. M

Yardım Hangi monitörü almalıyım

An itibarıyla VG27AQML1a şiparişim kargoda ve geliyor ama Vatan'a gittim hani sıkıntı çıkarsa garanti vs. için. Çalışan bana UltraGear 27GR83Q-B önerdi paneli daha iyi dendi, şu anda diğerini iptal edip aldım aldım. Gerçekten sınırlı zamanım var. İndirim var bugün karar vermem lazım bir kaç saat...
  15. M

1500-3000 Tl Mouse önerisi

2000 tli yi geçmese iyi olur ama 3000'e kadar zorlayabilirim. Kablolu kablosuz fark etmez çok çok ağır olmadığı sürece ağır fare de kullanırım. Razer DeathAdder V3 vardı sadece aklımda ama başka çok fazla aklıma gelmedi. Ne önerirsiniz? Tasarımı güzel olmasını istiyorum artık performans...
  16. M

2k Monitör Önerisi 2024

Aklımda bir kaç model vardı ama belli sounlar çıkarabileceğinden vazgeçtim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D2P16BW6?m=A15RHDN1RI1XDW&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Bunu alıcaktım ghosting ve bazı ışık problemleri varmış. Bütçem 10k 15k arası siz ne öneirirsiniz yakın zamanda...
  17. M

1000 TL civarı Mouse önerisi ekim 2023

1000 TL civarı mouse arıyorum hem tasarımı hem de donanımı iyi olsun diye bakıyorum ama çok kararsız kaldım. Aslında Rival 5 almaya niyetlendim o da 1600 civarı. Alırım aslında tasarımını vs. beğendim zaten RGB seviyorum :D ama değer mi bilemedim. Link deki ürün aslında daha ucuz Destiny 2...
  18. M

ASUS Armoury Crate Oyuna Özel Tuş Aydınlatma Nasıl Yapılır?

ASUS TUF marka bir klavye kullanıyorum ve mesela R6 girerken belirli tuşların yanmasını istiyorum "W, A, S, D" gibi. Program üzerinden aradım fakat bulamadım. Acaba Aura Creator mü indirmem gerek? Programın içinde birçok şey bulunuyor fakat onu bulamadım acaba yok mu?
  19. M

Kulaklık Çalışıyor ama Ses Gelmiyor

Benzer başlıklarla karşılaştım ama hiçbiri yardımcı olamadı. Şu an kulaklığımı bilgisayara bağlıyorum algılıyor mikrofon da çalışıyor ama kulaklıktan ses gelmiyor. Realtek kurulu değil zaten kurmaya çalıştığımda no driver was supported... Diye bir hata alıyorum. Anakartı bu gün satın aldım ve...
  20. M

Yardım İşlemci Değiştirdim Mavi Ekran Veriyor

Bir kaç gün önce yeni bir ekran kartı ve yeni bir işlemci aldım bilgisayara yerleştirdim driver kurdum daha sonra bi mavi ekran hatası aldım bilgisayarımı yeniden başlattı daha sonra otomatik onarım diye bir yer açıldı vs. Tekrar başlattım düzgün girdi oyuna girdim ve critical process died...
Geri