Arama sonuçları: *

1. T

Ekran kartimin sicakligi hakkinda

İyi aksamlar i3470 islemci sapphire nitro r7 370 2 gb ekran kartim.var gta 5 1080 p de 83 dereceleri goruyor gpu rampage nin termal macununu siparis verdim etkisi olurmu ikinci el aldim sistemi ne zaman degistigi hakkinda pek fikrim yok acmadimda icini elimde macun yok diye
  2. T

vaillant kombi videodaki ses hakkında bilgisi olan varmı?

Yaklaşık 4 senedir bu şekilde neden yapar bilgisi olan var mı?
  3. T

Yeni taktığım ram uyumlu mu??

Arkadaşlar yeni ram aldım ve eski ram le uyumlu mu? yorumlarınızı alabilirmiyim cpuz resimlerini bırakıyorum buraya şimdiden teşekkürler.
  4. T

ASUS 98H61 M XL anakarta ram tavsiyesi

su anda resimdeki ram mevcut ddr3 cl9 1,65 v aklımdaki soru 1,5 v luk kingston cl9 ram alsam sorun olurmu_? 1601238991 p8h61 m xl anakart yanlış yazmışım 1601239947 bunu alabilirmiyim https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1333mhz-ddr3-ram-kvr1333d3n9-4g-pm-bd190054
  5. T

Kingston cl9 4 gb ramin yanına nasıl ram almalıyım

Merhaba arkadaşlar kingston hyperx 4 gb cl9 ramim var 1,65v yazıyor resimdede mevcut çoğu kingston ramda 1,5 v olduğunu gördüm sorun teşkil eder mi?
  6. T

Bilgisayar KİLİTLENME yardim lutfen

Arkadaslar merhaba gecen gta 5 oynarkende cocuk bu sekilde kilitlenmis guc tusuna basili tutarak kapatmislar.Eve geldigim de ekran gelmiyordu 2x4 gb ram var teki bozulmus cikarttim ekran geldi sizce kilitlenmeyide o ram yapmis olabilir mi
Geri