Arama sonuçları: *

• Users: sancak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sancak

Kablosuz Mouse Arayanlar Bakabilir. 699₺

https://www.trendyol.com/claw-s/rajin-blaze-12000-dpi-rgb-standli-kablosuz-gaming-mouse-siyah-2-4-ghz-bluetooth-p-1056097078
  2. sancak

1500₺ Civarında Kablosuz Mouse Tavsiye Eder Misiniz?

Merhabalar. Trendyol - HepsiBurada gibi sitelerden alabileceğim kablosuz mouse önerebilir misiniz? ATK tavsiyesi çok fazla ama güvencesi yok şikayetvarda sorunlu ürünleri iade almadıklarını söylemişler.
  3. sancak

DELL OPTİPLEX 7060 İ7 8700 16GB 1TB W10

Merhaba elimde şu şekilde bir kasa var DELL OPTİPLEX 7060 İ7 8700 16GB 1TB W10 Bu bilgisayarla csgo oynamak istiyorum en uygun şekilde bana bir yol gösterir misiniz
  4. sancak

2. el Leptop bakıyorum Bütçem 5 bin ₺

Merhabalar iş için 5 bin ₺ ye kadar Dizüstü bilgisayar arayışım var ancak donanım konusunda yeterli bilgiye sahip değilim yardımcı olur musunuz?
  5. sancak

13k- 15k Sistem Tavsiyesi Gerekiyor

Merhabalar uzun zaman sonra bir sistem almaya karar verdik. Lütfen 15k geçmeyecek bütçeyle bir sistem önerir misiniz.
  6. sancak

Ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar yeni sistem aldım hazır sistem demonte olarak kendim kurdum ama ekrana görüntü alamıyorum. Bu çok klasik bir sorun ama bu sefer ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olur musunuz?
  7. sancak

RTX 3050 TWİN 2X 8GB mı FİGHTER RX 6600 8GB mı?

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartaları konusunda kararsızım şu 2 sistemden birini almak istiyorum. Siz hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? https://www.gamegaraj.com/urun/nashor-5a-oyuncu-bilgisayari/ https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5t12-13-rx6000/ bi de bu var...
  8. sancak

Merhaba 13K civarında bir sistem tavsiye eder misiniz?

Merhaba Bütçem 13K civarı esneklik olabilir tavsiyeniz varsa çok sevinirim pek anlamıyorum sistemlerden. Teşekkürler
  9. sancak

Modem Reset Yapmak Fayda Vermiyor

Merhaba. TÜRKNET ten MİLLENİCOM a geçiş yaptım Modemi TÜRKNET ten almıştım geçiş sonrası modem kurulumu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor Reset atıyorum wifi şifresi modemin arkasında yazan olması gerekiyor normalde ama şifre hatalı diyor modem kurulum ekranında modem arkasında yazan bilgiler yine...
  10. sancak

10 bin tl ye Hazır sistem bakıyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba bütçemiz 10 bin tl ben bu sistemi buldum https://www.incehesap.com/taurus-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60055/ Sizin de tavsiye edebileceğiniz bilgisayar var mı yoksa bunu direk almalı mıyım
  11. sancak

Youtube kanalı İngilizce mi olmalı Türkçe mi

Merhabalar bir youtube projem var. Bunu ingilizce başlık ve açıklamalar doğrultusunda çeksem youtube konumunu da Almanya, ingiltere vs. Yapsam izlenmem ve dolar kazanmam mümkün olur mu. Yoksa direk Türkçe mi yapmalıyım?
  12. sancak

Usb Hoperlör Tavsiye eder misiniz?

Merhaba uygun fiyat performans bir hoperlör tavsiye edebilir misiniz? (Bilgisayar İçin)
  13. sancak

USB Mikrofon ses seviyesi düşük

Merhaba yeni bir USB condenser mikrofon aldım ama bilgisayardan sesi çok az alıyor. Hangi ayarı denediysem düzelmedi sizin bildiğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz?
  14. sancak

Leptop Tavsiyesi Verebili Misiniz? (Bütçe 7.000 tl)

Arkadaşlar 12 yaşında kardeşim için dizüstü bilgisayara alacağız Bütçemiz 6 - 7000 tl ... Bu fiyatlara Önerebileceğiniz Dizüstü bilgisayar var mı? Teşekkür ederim.
  15. sancak

300 - 400 tl Civarı Akıllı Bileklik Önerir Misiniz?

Merhaba akıllı bileklik almaya karar verdim. Fiyat performans açısından tavsiye edebileceğiniz 300, 400 tl civarı qkıllı bileklik önerir misiniz? Teşekkürler
  16. sancak

Youtube başlamak için bir kamera önerir misiniz?

Merhaba. Youtuba başlayacağız. 2000-3000 tl arası Ekranı hareket edip kamera karşısından kendimizi görebileceğimiz bir video kamera ya da DSLR kamera önerir misiniz? Teşekkürler
  17. sancak

İşlemci fanı uyku modunda çalışmaya devam ediyor

Merhaba. işlemcim normalde uyku modundayken fanını durduruyordu. Fan RGB ışıklı ışığı falan da sönüyordu bilgisayar sessiz kalıyordu. Ama son zamanlarda bu fan uyku modunda durmuyor artık hep aktif. Bunu eski haline nasıl getiririm bir bilgisi olan var mı? İşlemci : rayzen 3500x
  18. sancak

300, 350 TL civarı RED switch klavye önerir misiniz?

Zamanında 45 tl ye aldığım bir klavyeyle idare ediyorum neredeyse 6 yıl geçmiştir. Hala çalışıyor ama sıkıldım. 300- 350tl civarı red switch klavye önerebilir misiniz? Red olmasını sesinden dolayı tercih ediyorum
  19. sancak

Sessiz bir klavye önerisi

Arkadaşlar tuşları hafif sessiz ama tek renkte olsa ışıklı bir klavye önerir misiniz? Max 250tl
  20. sancak

200 TL ye Kulaklık Öneriniz?

Arkadaşlar hem mikrofonu iyi hem sesi iyi olan fiyatı 200 tl bandında mikrofon tavsiye edebilecek var mı?
Geri