Arama sonuçları: *

1. G

srm15 Shine vs smx R44

Yeni mouse almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım kullananlar varsa deneyimlerini benimle paylaşsın lütfen. yada başka bir mouse önerisi olan varsa önerebilir .d
  2. G

Ev için tarayıcılı renkli-renksiz "fp" yazıcı önerebilecek var mı?

Dışardan çıktı almak artık sinir bozucu hale geldi. Ve evime işimi görecek tarayıcılı renkli bir yazıcı- fotokopi makinesi almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. :) İyi forumlar ❤️
  3. G

telefondan bağlanınca pc de net çöküyor!!!

Merhabalar, aylardır kullanmakta olduğum türktelekom internet sağlayıcısından son 2-3 haftadır şikayetçiyim. Bilgisayarımda internet bağlantısı varken telefonlarla da modeme bağlanınca anında çöküyor internet. Ping tavan yapıyor. Müşteri hizmetleri hiçbir kopukluk olmadığını ve modemimin bozuk...
  4. G

MASAÜSTÜNE BLUETOOTH KULAKLIK NASIL BAĞLANILIR??

Masaüstü bilgisayarımda bluetooth bağ. yok fakat tp-link in modülleri satılıyor. Bilgisayarıma o modülü bağladığımda , jbl kulaklığın mikrofonuyla birlikte kullanabilirmiyim yoksa sadece kulaklık ses olarak mı kullanırım , yardımcı olırsanız sevinirimm...
  5. G

Yeni topladığım bilgisayarda sata power kablosu yok...

1 hafta önce bir bilgisayar toplattırdım sadece ssd takıldı ben sonradan kendim hdd takıcaktım fakat psu dan sadece sataya benzee bi kablo (denedim fakat hdd giremedi) ve 4 delikli bir kablo çıktı, ne ne ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar:):giggle::D
Geri