Arama sonuçları: *

• Users: RGB Delisi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RGB Delisi

350tl uçlu kalem önerisi

Şu an Faber grip 2011 kullanıyorum ama hem tasarımı rahatsız ediyor beni kullanırken hem de 1-2 düşmede kasası çatladı. Bütçem 350tl civarı max 400 olur.
  2. RGB Delisi

İnternet paketi bittiği halde WhatsApp çalışıyor

Arkadaşımın internet paketi bitti lâkin wp ve TT uygullaması halâ çalışıyor. Bana mesaj vs. gönderebiliyor. Sebebi nedir acaba. Wp sınırsız gibi bir özellik de yok pakette.
  3. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verecek olan var mı ?

Millenicoma geçeceğim. Fiyatı cazip geldi. Türknet 700tl oldu. Peşin ödemeyeceğiz diye 500tl 12 ay peşin fırsatını kullanmadık. Millenicom çok cazip geldi. Komşumuz da kullanıyor memnun bayağı. Geçiş yapacağım. Kod lazım. Bekliyorum.
  4. RGB Delisi

9060xt 7500f PC 600w psu yeter mi

İşlemci olarak 7500f alacağız 2. el 4-5k arası Anakart olarak MSI PRO B650M-B aldık 3700'e Ram olarak https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6400mhz-cl32-32gb-2x16gb-dual-kit-32-39-39-1-40v-fiyati,411055637.html bunu alacağız görünüşünü çok beğendiğinden. Ssd olarak onda...
  5. RGB Delisi

5K Bütçeli Monitör Önerisi

5k bütçem var. Normalde 4k'ya işi bitirmek istiyorudum KTC H25T7 alacaktım lakin hepsiburada stoğu bitti. Sizce beklesem stoğu gelir mi veya varsa başka önerileriniz bekliyorum.
  6. RGB Delisi

R5 5600 işlemci overclock

Anakartım Gigabyte B450 S2H. Sistemi dün kurdum. Sadece xmp açtım. İşlemci stres testi aşağıdaki gibi. Güzel bir OC yapmak istiyorum. Silikon kalitesini bilmiyorum. Desteğiniz bekliyorum. (Monitör idarelik param yatınca alacağım)
  7. RGB Delisi

2. El aldığım ekran kartı ve sorunları sizce iade etmeli miyim ?

2. El olarak 1 hafta test garantili Asus Dual RX 5700 aldım. Kartı bayağı ucuza aldım (3750 TL). Aldığım adam bana kartın bakımlarını yaptığını ve HDMI portunun çalışmadığını söyledi. Benim için pek sorun değildi bunlar. Bana attığı videoda kartın soldaki fanı sağdakine göre yavaş dönüyor...
  8. RGB Delisi

Yardım 2 ram slotu bozuk anakart alınır mı

ASUS TUF B450 PLUS anakart buldum ama 2 ram slotu arızalıymış. 2 Ram takılarak kullanılabiliyormuş. Sizce alınır mı piyasanın bayağı altına almış olacağım. Bir sorun çıkarır mı bana ?
  9. RGB Delisi

10.000 TL 2. El PC toplama tavsiyelerinizi bekliyorum

İşlemci olarak 3k'ya 5600 buldum Soğutucu olarak bende bir hava soğutma var Anakart olarak 1750ye MSI a520 buldum Ram olarak 8x2 buldum 800e M2 ssd olarak bende 512gb var yeter şuan için Psu olarak 500w thermaltake buldum 750tl gibi bir fiyata Ekran kartı olarak 3k'ya 1660 buldum içi açılmamış...
  10. RGB Delisi

İtopyadan aldığım m2 ssd kutusu açık geldi normal midir

İyzico ve parolapara ile itopyadan kioxia 500gb m2 ssd aldım lâkin güvenlik bandı açılmıştı. Normal midir ? Test edebileceğim bir sistem yok şuan için.
  11. RGB Delisi

İzyco bakiyemi nasıl banka hesabına atabilirim

844tl bakiye var banka hesabına atmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim. İstanbulkarta atıp banka hesabına çeken olmuş ama onaylı hesap gerekiyormuş. Bunun gibi bir yol var mı ?
  12. RGB Delisi

3000 TL Müzik için kulaklık önerisi

Kullanacak olan kişi bass müzik dinleyen biri değil pek. Kulak üstü kulak içi farketmez kulak üstü daha iyi olur. Bass odaklı değil de temiz ses vereblecek bir kulaklık arıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum. Max 3k çıkabiliriz. Fiyat düşük olursa daha iyi olur.
  13. RGB Delisi

XBOX platformu üzerinden nasıl valorant oynayabilirim

Valorant konsollara gelmiş. Ama oynayamıyorum. Nasıl oynayabilirim. Betada mı betadaysa nasıl oynayabilirim kod vs. mi gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. RGB Delisi

Bist yatırım için neleri kullanmam lazım ?

Yaşım 17. Artık kenara yavaş yavaş para koymaya başladım. Biriktirdiğim bir miktar var. Her hafta da ekstra ekliyorum. Bu para ile Bist hisse alıp satmak istiyorum. Reşit değilim. Komisyon çok koymayan güvenilir bir yer önerir misiniz? Ayrıca kesinlikle bilmelisin dediğiniz ve piyasayı kontrol...
  15. RGB Delisi

20-40k arası monitör dahil sistem önerisi

Arkadaşım için alacağız bütçesi 20-40k arası. Sadece Valo-Cs oynuyor. 40k’lık bir sisteme gerek yok bence. Daha düşük olursa güzel olur bütçesini zorlamamış oluruz. Tek isteği ekran 27inç curved(kavisli) olması. 1080p 165hz yeterli olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  16. RGB Delisi

Yardım 20-30k arası laptop önerisi.

Bir arkadaş arıyor bütçe 20-30k arası genelde Fps türü oyun için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum.
  17. RGB Delisi

Bu site güvenilir midir ?

https://lightnoteboard.com/products/urun Şu ürünü alacağım ancak site güvenilir mi bilmiyorum. Ürünün farklı yerlerde muadilleri var ama bana kablosuz çalışan lazım. Bulamadım. Bu pil ile çalışıyor diye istiyorum. Başka yerde bulabilir miyim ?
  18. RGB Delisi

EA FC 24 eski nesil ile yeni nesil arasında çok fark var mı ?

Bende şuan PlayStation 4 var. Kullanamıyorum. Son zamanlarda çok fazla EA FC 24 oynamak istiyorum. Ancak bendeki konsolda oyun eski nesilmiş. Misal ne gibi farklılıklar oluyor oyunda kasma vs. Olur mu ? Bir yandan da çok fark varsa Xbox Series S almayı da düşünüyorum ama tek oynayacağım EA FC 24...
  19. RGB Delisi

Bu ürünü alsam gümrükten geçer mi ?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B08FCGH2RL/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A4ROSQTNL2NJC&psc=1 Bu kulaklığı alsam gümrükten geçer mi? 1 aydır bekliyorum Türkiye’ye stok gelmiyor. 2. El de baktım malesef bulamadım. Amazon üzerinden buldum. Ekstra olarak bir vergi ücreti çıkar mı ?
  20. RGB Delisi

Dressin.com güvenilir mi? ne kadar gümrük vergis çıkar ?

skullcandy crusher evo adlı kulaklığı almak istiyorum. Türkiye’de stok bulamadım. Dressin.com diye bir sitede buldum. Güvenilir midir? Gümrük vergis var mıdır ? Varsa ne kadar gümrük vergisi çıkar ...
Geri