Arama sonuçları: *

1. Yunus "Sessiz"

Yardım Lenovo Q24i-1L vs. L22I-30

Merhabalar, bu iki monitör arasında kaldım. Acaba ikisi arasında bir fark var mı? Panelleri, Hz değerleri, ms değerleri hepsi aynı. Yalnızca ekran inçleri farklı Q24i-1L gözüme daha çok hitap etti. Ancak, büyük olduğu için kalite düşer mi diye endişeleniyorum. Hangisini almalıyım...
  2. Yunus "Sessiz"

Dying Light Kapanma Sorunu

Merhaba, Dying Light oynuyorum steam üzerinden. Ancak oyun hata vermeden donuyor ve bir süre sonra kapanıyor, donma sırasında W'ye basıyorum ve yürüme sesi geliyor fakat görüntü donuk kalıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
  3. Yunus "Sessiz"

Cyberpunk 2077'ye FSR 2.0 Yüklenebiliyor!

Arkadaşlar, bir mod aracılığıyla kurulum yapılabiliyor. Buradan bakabilirsiniz. https://www.seasermedia.net/amd-fsr-20-cyberpunk-2077ye-geldi/
  4. Yunus "Sessiz"

Cooler Master CH-321 VS Asus TUF Gaming H1

450 TL'ye Cooler Master CH-321 modelini aldım ve kargoda, bugün ise Asus TUF Gaming H1 modeli incehesapta 450 TL'ye düştü. Cooler Masteri teslim almayıp TUF H1'i satın almalı mıyım?
  5. Yunus "Sessiz"

Cooler Master CH-321 Kulaklık İyi midir?

Cooler Master CH-321 kulaklığı dün satın aldım, bugün kargoda. Sizce iyi bir kulaklık mı?
  6. Yunus "Sessiz"

470 TL'ye kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi_u10137?gclid=Cj0KCQjwzLCVBhD3ARIsAPKYTcRtFfkzjgb3WaQYBzZ1mmNU3UgwnT-su8Dcai09e99JOwrVrcVoHsoaAqQXEALw_wcB#bTableUrunDetay Bunu almayı düşünüyorum fakat 7.1 yok. Bir öneriniz var mı?
  7. Yunus "Sessiz"

Çözüldü✓ Logitech G332 Alınır Mı?

https://www.incehesap.com/logitech-g332-981-000757-kablolu-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-44882?
  8. Yunus "Sessiz"

Sessiz İstila 2 Hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Merhaba, bildiğiniz üzere Hande Karacasu tarafından yürütülen Sessiz İstila projesinin 2. bölümü yayınlandı. Sizce yeni bölüm nasıl olmuş? Benim düşünceme göre 1. bölüm daha ciddi bir anlatıma sahipti ve konuyu daha iyi yansıtıyordu. Tabii ki 2. bölümde yansıtıyor, ancak 1. bölümün yanında sönük...
  9. Yunus "Sessiz"

9800 TL'ye MSI 3 fanlı RTX 3060

Ödeme kısmında vergi vs. ödeniyor, kargoyu ücretsiz seçebiliyorsunuz. Ürünün linki: https://www.newegg.com/global/tr-en/msi-geforce-rtx-3060-rtx-3060-ventus-3x-12g-oc/p/N82E16814137631?Item=N82E16814137631
  10. Yunus "Sessiz"

Occt'de Vram 5 Gb Gözüküyor

Bildiğiniz üzere 1660, 6 GB vrame sahip. Burada 4793 MB yazıyor, normal mi? 1653511942 Ek olarak bugün termal macun yenilemesi yaptım ve furmark testinde 10 dakikadan sonra, furmark yazılımı kapanıyordu. Oyuna girdiğim zamanda 8-10 dakika içerisinde oyun kapanıyordu. Şu an oyundan atma yok...
  11. Yunus "Sessiz"

Termal macun değişimi sonrası ekran kartı yükte program kapatıyor

Normal bir şekilde termal macun değiştirdim ve ekran kartı furmarkta 10 dakika gibi sürede sonunda programı kapatıyor. Bilgisayar kapanmıyor, yüke sokan program kapanıyor. BF 5 girdim oda 10 dk sonra kapandı.
  12. Yunus "Sessiz"

GTX 1660 İle RX 5600 XT Arasındaki Fark

Bu iki kartın arasındaki fark uçurum mu? GTX 1660 Modeli %20 Overclock edilmiş.
  13. Yunus "Sessiz"

Forumlar bitiyor mu?

Merhaba, sizce forumların eski tadı kaldı mı? Bu forumda da görüyorum, diğer forumlarda da, örneğin birisi konu açıyor, altına "google'da araştırsan öğrenirdin" gibi şeyler yazıyorlar. Zaten forumların amacı bu değil mi? Google'da aramak yerine forumda insanlara sormak ve beraber bir sonuca...
  14. Yunus "Sessiz"

1660 5500 e satılır mı

Soru yukarıda garanti kutu yok
  15. Yunus "Sessiz"

USB çoğaltıcıya mouse ve kulaklık takınca mouse gidiyor

Laptopda 2 adet usb girişi var birisi bozuk olduğu için usb çoğaltıcı aldım fakat kulaklığın usb girişini takınca mouse çalışmıyor, bu sorunu nasıl çözerim?
  16. Yunus "Sessiz"

Yardım Hayday mantığında Online oyun

Merhaba, bilgisayar üzerinden arkadaşlarla oynanabilecek hayday mantığı oyun arıyoruz, Savaş vs. olabilir farketmez, online olsun ve herkes birbirinden bağımsız girip oynayabilsin.
  17. Yunus "Sessiz"

Yardım 300 TL kulaklık olarak ne alabilirim?

Merhaba arkadaşlar 300 tl bütçem var şunları almayı düşünüyorum; https://www.hepsiburada.com/rampage-x-ranger-7-1-rgb-ledli-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-hbcv000002oaf7...
  18. Yunus "Sessiz"

Polisler intihar ediyor

Polisin Sesi Olalım! Çalışma şartlarının düzeltilmesi, Mobbing gibi olayların araştırılması ve son bulması için, üzerinden 4 darbe geçmiş olan Polis Vazife ve Sâlahiyet Kanunu’nun düzenlenmesi için polisin sesi olalım. Polisin çıkaramadığı ya da çıkarılmaya çalışılsa bile susturulduğu ses olmak...
  19. Yunus "Sessiz"

Evga GTX980 2800 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar biraz kullanılıp satmak için alınır mı?
  20. Yunus "Sessiz"

UPS kargo ne zaman alım yapar

Merhaba bir siteden alışveriş yaptık, site alım isteği oluşturmuş UPS'e iyi güzel buraya kadar fakat UPS o kargoyu ne zaman gidip alır? Etiket dün oluşturuldu.
Geri