Arama sonuçları: *

• Users: poys45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Bu Laptop Alınır mı?

acer nitro 5. i7 12700 h RTX4060 140W 16GB DDR5 4800MHZ RAM 1TB SSD 25bine alınır mı
  2. P

Ekran kartı Görüntü alamama

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım bilgisayarıma taktığımda görüntü alamadım ekran kartının girişi DVI-D(DUAL LİNK) Benim Kullandığım DVI-I bu yüzden olabilirmi
  3. P

Ekran kartı Monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar daha bugün palit gtx1660süper gp oc modelini aldım pc me taktım fanı ışıkları çalışıyor fakat ekranıma görüntü gelmiyor onu çıkarıp eski kartıma taktım (galax gtx1060: 3gb) sıkıntısız bi şekilde çalışıyor tekrar yeni aldığım kartı taktım ama görüntü yok bir çözümü varmı ona göre...
  4. P

Amd Driveri kurduktan sonra monitöre görüntü gelmedi

Bilgisayarıma amd ryzen driver kordum ve pc yi yeniden başlattım yeniden başlatılıyor dedi ve ekran gitti monitöre gelen herhangi bir görüntü yok yardımcı olursanız çok sevinirim (monitörlük ksbloluk bir şey yok driveri kurdukdan sonra oldu)
  5. P

Amd Ryzen3 1200 Gtx 1060 drop

Arkadaşlar Gta5 de fps 100lerden biranda 30 düşüyor aynı zamanda başka oyunlardada yaşıyorum işlemcimi ryzen3 2600x ile değiştirsem soryn çözülürmü Bileşenler: Amd ryzen3 1200 Nvidia gtx1060 8gb 2666mhz ram Msib450 gaming plus anakart 480gb sdd
Geri