Arama sonuçları: *

1. epic games kullanıcısı

Huawei Watch GT 2e yeni güncelleme

Başlıktan da anlayacağınız gibi GT 2e'ye yeni güncelleme geldi. Bu güncelleme ile bir kaç özellik geldi yeni gelen özellikler şu şekilde: iOS telefonlarda Huawei Sağlık uygulamasından yeni saat kadranları indirmelerine olanak sağlandı ve Hava Durumu, Barometre ve Egzersiz uygulamalarına yeni...
  2. epic games kullanıcısı

Contra Hakkında bilinmeyenler

Contra hakkında tartışılanlar ve bilinmeyenler hakkında söyleyeceğim. İlk olarak Contra müslüman mı? Evet müslüman fakat dinin kurallarına uymadığını belirtiyor. (Contra-Mahkum) Contra cennet cehennem ile ilgili kavramları sıklıkla kullanıyor. Hatta bir şarkısında Allahım sen affet diye bir dua...
  3. epic games kullanıcısı

Contra x Timu322 - Gittin Gideli

Contranın vefat eden babası için, Timu322'nin (Mistergeng) ise vefat eden annesi için yaptığı şaheser. Videodaki resmi ise Contra'nın resim öğretmeni olan nişanlısı yapmıştır. Evlendi mi bilmiyorum ama. Islak kum tarzında güzel bir parça bence. Sizce nasıl?
  4. epic games kullanıcısı

MEB Sözleşmesindeki Uygunsuz İçerik Maddesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar biliyorsunuz MEB Samsung Tab A7 veriyor. Bunu verirken bir kağıt imzaliyoruz bu kağıtta belirtilen bir madde var. Bu madde de uygunsuz bir şeye bakar isek babamız hapis yatacak kısmı var. Bu kısım hakkında düşüncelerinizi merak ettim. Bir de bu maddeden yola çıkarak bizi izlediklerini...
  5. epic games kullanıcısı

Discord hesabım çalınmış

Arkadaşlarla CS oynuyorduk. Bende DC yi kapattım. O arada ise benim hesap gitmiş. Şifresini degistirmemisler. Bu islerdende anlarım zaten. BU pp nin aynısı orada da vardı. Şifreyi kısa bir süreli koymuştum basitti zaten. O yüzden Brut force olabilir. Bu PP ye üye olduğum başka bir forumda...
  6. epic games kullanıcısı

Forumun mobil arayüzü berbat

Şuanda mobil cihazdan girdim. Bunu da mobil cihazdan yazıyorum. Edge tarayıcısından ana ekrana ekledim uygulamayı. Gerçekten çok hantal. Sanki 300 ping 15 de FPS varmış gibi. Evimde 2 tane İnternet var birde mobil veri. Yani 3 farklı ISS den denedim hepsinde aynı. Sanırım bunlarla @Mehmet Yılmaz...
  7. epic games kullanıcısı

Askere gidecek herkese iyi görevler

Arkadaşlar bu perşembe çok kişi askere gidecek. Çok yakınım da gidiyor. Hepinize iyi görevler ve iyi yolculuklar.
  8. epic games kullanıcısı

Papara kart para gönderme

Arkadaşlar oyun alacağım 1.85 TL lik oyun. Bende 1.70 TL var. Şu anda ininal kartimdaki para tam olarak sıfır. Birisi bana 30 kr göndersin karta para yatırdığım zaman 1TL olarak geri gönderirim. En geç salı günü gönderirim. 1611325626 Arkadaşlar karşılıksız istek değil dikkatinizi çekerim.
  9. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Aslında konu başlığı dikkat çeksin diye böyle yaptım. Erkeklere yapılan ayrımcılıktan bahsedeceğim. Neden haberlerde sadece kadına şiddete hayır diyorlar? Sadece kadınlara mı şiddet uyguluyorlar? Sadece erkekler mi kadınları öldürüyor? İnsanlar sadece kadınlara uygulanan şiddetleri...
  10. epic games kullanıcısı

Forum için aldığım karar

Merhaba, DA ve diğer forumlar için yeni bir karar aldım. Aldığım kararlar: Artık hiçbir konuya mesaj yazmayacağım. (Kendimin ve Yönetimin açtığı konular hariç.) Rehberlere daha çok önem vereceğim. Zaten çok fazla rehberim yok. Sadece etiketlendiğim konulara bakacağım. Artık eleştiri konusu...
  11. epic games kullanıcısı

Dosyaları tamamen silme

Aslında biz dosyaları sildiğimizde tam silinmez. Geri dönüşüme gider. Geri dönüşümden silsek bile tam silinmez. Sadece silinmiş olarak gözükür fiziksel olarak silinmezler. Önceden kapladıklarını alanın %20 kadarını kaplarlar. Easeus gibi programlar ile geri getirilir. Peki nasıl tamamen silinir...
  12. epic games kullanıcısı

Afiş ve kolaj önerisi

Arkadaşlar ödev varmış ben yapmadım. El ile çizilmiş olsun ve çok kötü olsun. Benim resmim iyi değildir. Kötü dedim ama abartmayın.
  13. epic games kullanıcısı

Öneri Honor 7C kılıf önerisi

Kapaklı olmasın ince olsun siyah veya bayraklı olabilir şeffaf olmasın. Bütce 31.
  14. epic games kullanıcısı

Laptopumda CPU değişiyor fakat GPU deişmiyor

Şu anda bir şaşkınım. Laptop için aldığım 10TL'lik termal macun u sürmek için açtığım laptopta işlemcinin yanında bir şey vardı beyaz. Üstünde ise vidaya benzer bir şey. Onu 90 derece çevirdim işlemci çıktı. İşlemci olduğuna eminim. Altında pin falan vardı. Sonra GPU ya bakayım dedim o çıkmadı...
  15. epic games kullanıcısı

Xiaomi Redmi 9 alınır mı?

Beyler kısa bir soru. Kamera önemli değil. Şu anda elimde telefon yok. Alınır mı sizce? Biraz da olsun oyun oynarım.
  16. epic games kullanıcısı

Şu anda webe yapılan büyük saldırılar

Hem DA foruma hemde diğer forumlara nedense saldırıyorlar. Forumu geçtim microsoft u hacklemişler. 2021 böyle mi olacaktı be.
  17. epic games kullanıcısı

Windows 10 vs Windows 8.1

Merhaba değerli forum kullanıcıları, Bugün evde sıkıldım rehber yapayım. Neyse biraz boş konuştum. Devam edelim İlk olarak optimizasyon. Optimizasyon: Eğer sadece webde gezinirim diyorsanız bence 8.1 kurmalısınız. Hem daha az ısıtıyor cihazı. Hem de daha hızlı. Güncellik ve Sorun: Güncellik...
  18. epic games kullanıcısı

Ben "Epic Games Kullanıcısı"

Selam, Ben epic games kullanıcısıyım. Uzatmadan direkt olarak. Beni biraz tanıyın dedim. Bazen ters ters cevap veririm bazen komik olarak. Sağım solum belli olmaz. Yani biraz dengesizim. Açık sözlüyümdür. Bu konuyu açma amacım beni etiketleyeceğiniz şeyi bilmeniz.(Sanki kim etiketleyecek te.: (...
  19. epic games kullanıcısı

Hoşgeldin 2021... Güle güle 2020

Hoşgedin 2021. ZABAHA KADAR BURDAYIZ BUGÜN ZABA KADAR - YouTube
  20. epic games kullanıcısı

Technopat moderatör ile tartışma

Konu aşağıda. Kullanıcı adım aynı. Görüşlerinizi bekliyorum. Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya Çıktı | Technopat Sosyal
Geri