Arama sonuçları: *

• Users: Slyleight
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Slyleight

Çözüldü✓ Dün gece bilgisayar aniden kapandı ve geri açılmadı

Merhaba arkadaşlar, Dün gece bilgisayarı açık bırakıp birkaç dakikalığına ayrıldım. Döndüğümde bilgisayarın açık fakat siyah ekran olduğunu gördüm. Bu olay geçtiğimiz aylarda birkaç kez tekrarlandı fakat resetten sonra düzeldi. Bu sefer açtığımda üretici ekranını geçtikten sonra tekrardan...
  2. Slyleight

Yardım Türk Telekom Cep Telefonu İade Edilebilir mi ?

Arkadaşlar merhaba, Bugün annem benden habersiz bana cep telefonu almış. İyi niyet ile yaptığı belli fakat mağazada peşin aldığı fiyat ile internetten çok daha iyi telefonlar alınabiliyor. Ben telefonu iade etmek istiyorum. Daha kutusundan çıkarmadım fakat ambalajını sorduğumda mağazada...
  3. Slyleight

Yardım Eve kendime özel internet bağlatacağım. ISP ve modem önerisi.

Arkadaşlar Merhaba, Uzun süredir 16 Mbps internet kullanıyorum. Yakın zamanda altyapımız güncellenmiş. Bu yüzden eve kendime özel ayrı bir internet bağlatmayı düşünüyorum. ISP (İnternet Sağlayıcı) Daha önce aşağıda belirttiğim firmalar ile hiç deneyimim olmadı. Turkcell ve Ttnet kullandım. O...
  4. Slyleight

Yardım RTX 3060 Laptop Önerisi (Acil)

Arkadaşlar Merhaba, Uzun süredir piyasayı takip etmiyordum fakat "Dış Güçler" yüzünden laptop fiyatları baya artmış görünüyor. Kardeşim üniversiteye başlayacak ve ona uygun fiyatlı RTX 3060 serisi bir laptop bakıyorum. İnternette diğer modellere kıyasla Casper Excalibur' un bu modelini uygun...
  5. Slyleight

Trendyoldan pc alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-15-en1006nt-ryzen-7-5800h-16gb-512gb-ssd-6gb-rtx3060-15-6-fhd-144hz-windows-10-tasinabilir-bilgisayar-39c45ea-p-HBCV00000F0DSN?magaza=GpnTeknoloji&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00000F0DSN&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c...
  6. Slyleight

Yardım Sizce Hangisini Almalıyım ? (Galaxy A52 - Note 10 Pro - Mi 11 Lite)

Arkadaşlar Merhaba 4 yılın sonunda yeni bir telefona geçeceğim ve 3 model arasında kaldım. Çok fazla inceleme videosu izlesem de net karar verebilmiş değilim. Bu yüzden sizin de değerli fikirlerinizi alabilirsem çok mutlu olurum. Önceliklerim kamera ve ekranın kalitesi, bunun yanında şık ve...
  7. Slyleight

🔥 RTX 3060 6533₺-7031₺ -->Amazon.JP 🔥

Arkadaşlar amazon.jp'de dolaşırken RTX 3060 serisi ekran kartlarının satışta olduğunu gördüm. Satıcının kendisi de, göndericisi de amazon.co.jp, almak isteyenlere duyurulur; MSI RTX 3060 VENTUS 2X (6533₺) MSI RTX 3060 GAMING X (7000₺) ASUS ROG STRIX RTX 3060 (7031₺)
  8. Slyleight

Bitcoin'in Tarihsel Piyasa Çöküşleri (2012-2021)

Bu konuyu açma nedenimin en büyük sebebi kripto paralar hakkında yapılan yanlış yorumlar, bilgi sahibi olmadan fikir belirten kişiler. Bu yüzden araştırmamı yaparak size Bitcoin'in tarihsel piyasa çöküşlerini , tarihlerini ve fiyatlarını içeren bir rehber tarzı içerik hazırladım. Ankette de...
  9. Slyleight

Formula 1 TEKRAR TÜRKİYE'DE (2021)

Uzun bir aradan sonra Formula 1, 11-13 Haziran'da yapılması planlanan Kanada Grand Prix'i yerine pandemi koşullarından ötürü yarışı Intercity Istanbul Park taşımaya karar verdi. Türkiye, 6 Haziran'da Bakü yarışı gerçekleştirileceği için, Montreal'in (Kanada GP) yerini alma konusunda en ideal...
  10. Slyleight

Geniş Bütçeli Klavye önerisi +/- 1500 ₺

Merhaba arkadaşlar, Bir süredir mining yapıyorum ve kazandıklarımla da altcoinlerde borsaya oynayıp bir miktar katladım. Bu katladığım parayla da kendime iyi bir klavye almak istiyorum. Uzun süredir eski bir klavye kullanıyorum, kardeşim zamanında 70 liraya bi klavye almıştı. Fakat klavye...
  11. Slyleight

2021 Ekran Kartı Sıralaması , Siz hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ?

Siz hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ? *Sıralamada saf güç ele alınmıştır. DLSS, Ray Tracing gibi teknolojiler sıralamada rol oynamamaktadır ! S Sınıfı 1.Nvidia GeForce RTX 3090 2.AMD Radeon RX 6900 XT 3.AMD Radeon RX 6800 XT 4.Nvidia GeForce RTX 3080 5.Nvidia Titan RTX A Sınıfı 1.Nvidia...
  12. Slyleight

RTX 3080 + Ryzen 9 5900X (1 Aylık Mining Sonuçları)

Not: Yapılan mining değerleri ekran kartı ve işlemci modeline, kasanın hava sirkülasyonuna, bilgisayarın günlük kullanım şekline, arka planda çalışan uygulamalara göre değişkenlik gösterebilir. Benim ile birebir aynı sisteme sahip olan kullanıcı bile +/- farklı değerler alabilir. Piyasa...
  13. Slyleight

NFS serisinin güzel olduğu zamanlar, haydi 8 yaşınıza gidelim...

Need For Speed : Underground Need For Speed : Underground 2 Need For Speed : Most Wanted Need For Speed : ProStreet Need For Speed : Carbon 8 yaşınıza dönemezsiniz arkadaşlar, artık çok geç
  14. Slyleight

Nvidia'dan Açıklama, 3060 Oyun için yapıldı, Mining için DEĞİL !!!

Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir beklediğimiz RTX 3060 serisi ekran kartları yakında piyasaya çıkacak. Ancak herkes mining'den dolayı bu ekran kartlarının da uçuk fiyattan satışa çıkacağını ve miningci'lerden fırsat kalmayacağını düşünüyordu. Dün Nvidia tarafından açıklama geldi ve 3060...
  15. Slyleight

Mining yaparken işlemci aşırı ısınıyor (90' C) ?

Yaklaşık iki gündür mining yapıyorum ve kazancım fena değil. İlk başladığımda sadece ekran kartı odaklı mining yapıyordum, sıcaklık değerleri gayet güzel, fakat bugün işlemcinin sıcaklık değerlerine baktığımda bir anormallik gördüm. Normalde oyun oynadığımda 70-75'C üstü görmeyen işlemci...
  16. Slyleight

5900X işlemcimi hangi siteden almalıyım ?

Arkadaşlar almadığım tek parça Ryzen 5900X kaldı. Itopyada 6091 ₺ Yamax'ta 5860 ₺ arada 231 ₺ fark var. Büyük ihtimalle itopya'dan alıcam, ama adamlar 2 hafta sonra veriyor kargoyu :( Sizce yamax'tan alışveriş yaparsam sağ kalma olasılığım nedir :)
  17. Slyleight

3 aydır kovaladığım RTX 3080 kartını almayı başardım,şimdi sıra kalan sistemi toplamakta.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır beklediğim,yılbaşına doğru alabileceğimi düşündüğüm sistemi yavaştan toplamaya başladım. Son bileşenleri de almaya başlamadan önce size danışmak istedim. Arkadaşlar kalan parçalar için 10.000TL bütçem kaldı. Yetmezse (ki yetmeyecek gibi duruyor) işlemciyi...
  18. Slyleight

Almanya-Türkiye karışık bilgisayar topluyorum. (RTX 3080)

Merhaba arkadaşlar, RTX 3080 ekran kartlı bilgisayar topluyorum,parçaları henüz almadım fakat kafamda fiyat olarak bunlar var. Parçaları yılbaşında Almanya'dan tanıdık sayesinde getireceğim,Türkiye'deki uçuk fiyat farkından ötürü. Fiyattan kısmak istiyorum açıkçası,"Kardeşim bu fazla olmuş"...
  19. Slyleight

Game Garaj Phantom 7t-10 almalı mıyım ? (17k kasa)

Öncelikle merhabalar arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum ve kasa toplama konusunda yeterli bilgiye sahip değilim bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kasamız Game Garaj Phantom-7t-10 İşlemci = Intel i7 10700k Ekran Kartı = Palit RTX 3080 Gaming Pro Anakart = Biostar Z490 GTA Ram = (8x2...
Geri