Arama sonuçları: *

1. variares d d

Araba aküsü hakında bilgi

akü almam gerek ve uygun fiyat akü buldum. tofaş SL 1992 model araca 90 amperlık akü montajı uygunmudur ve sarj dinomosu yeterlı sarj edebilir mi ? tofaşcı arkdaşlar yardımcı olabılır mı ?
  2. variares d d

Zirkonyum hakkinda deneyimi olanlar

merhabalar dislerimde mine hipolazisi denen bir hastalik var. yillardir kanal tedavisi veya dolgu yaptiriyorum. antalyada yasiyorum akdeniz universitesi dis hekimligi bolumunde tedavilerimi oldum ve zirkonyum kaplama icin tedaviye basladik agzimda gecici kaplama var ve hic memnun degilim ve...
  3. variares d d

S23 ULTRA 7.0 update geldi

s23 ultra cihazima an itibariyla guncelleme geldi arkdaslar sizde kontrol edebilirisniz
  4. variares d d

Msı 3080 hdmı dan gorruntu vermıyor

merhabalar ekran kartım yenı msı 3080 suprım x asıl monıtorum DP ıle baglı 2. ekrana hdmı kablosu cok uzun oldugu ıcın hep onu kullnıyordum ekran kartını yenı aldım DP portları hepsıdne goruntu verıyor hdmı dan goruntu vermıyor acaba bozuk mudur yada bır ayarı falan mı bılgısı olanlar yardımı...
  5. variares d d

Gıgabyte 3080 kartı cok ısınıyor

merhabalar ekran kartım gıgabyte 3080 10gb versıyonu termal macunlar yenı degıstı bosta calısırken bıle 50 den asagıya dusmuyor pubg de 85 den asagıya nadıren dusuyor frısby 80 bronz setrıfıkalı 1050 W psu var acaba bununla ılgısı olabılır mı arkdasımdan 3070tı odunc aldım normal calısıyor...
  6. variares d d

S23 ultra gafanti yapmadı hukuki adımlar nelerdir ?

S23 ultra cihazım var . Ekranda ölü pixel var servise verdim garanti dışı darbe var demişler , servis darbe olup olmadığıni nasıl anlıyor da benim cihazım düşmediği darbe almadığı halde garanti dışı dediler , nasıl bir yol izliyebilirim THH başvurmak istiyorum orada kendimi nasıl...
  7. variares d d

En kolay scehengen veren ülke ?

Birçok söylenti var Fransa almanya hollanda gibi son zamanlarda schengen vizesi alabilen varsa hangi ülkeden aldığını yazabilir mi bilgi edinmek istiyorum bircok çok Türk yunanistana gidiyor sanırım en kolay scehengen veren ülke Yunanistan olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisi...
  8. variares d d

Yurt dışına seyehat rehberi

Merhabalar 10 yıllık pasaportum var 2023 de almıştım , scehebgen vizesi almak istiyorum , ama daha önce hiç yurt dışına çıkmadım bu yüzden en yakın ülkelere baktım sırasıyla arnavutluk , kuzey Makedonya , kosova, karadağ , bosna hersek ve Sırbistan yapıp gelmeyi düşünüyorum. İlk...
  9. variares d d

S23 ultra ölü pixel sorunu

Cihazım S23 ultra dün ekranda ölü pixel ortaya çıktı yaklaşık 1yil 2 aylık cihaz garantisi devam ediyor cumartesi servise vereceğim ekran değişimi yapmazlarsa kullanıcı hatası diyip geçerlerse hukuken ne gibi yol izlemem gerekiyor beni aydınlatabilir misijiz ? Antalya'da yaşıyorum
  10. variares d d

Passolıg ıle ılgılı sorum var

antalyada yasıyorum fenerbahce taraftarıyım hıc stada gıtmedım ılk macıma fenerbahce stadında gıtmek ıstıyorum ama antalya passolıgım var belkı gıderım dıye almıstım ama hıc gıtmedım antalya passolıgımı ıptal etmeden fenerbahce passolıg de alabılır mıyım bılgısı olanlar bılgı verırse memnun olurum
  11. variares d d

ACİL logıtech G pro X superlıght 2 alır

bu mouse alırnır mı ıncehesap da ındırıme gırecek suan 5 bın tl kac para ındırıme gırecegı belllı degıl logıtech klavyye kulaklık var mouse dan memnun kalır mıyım elım kucuk ve ozellıklerı ıyı mıdır
  12. variares d d

S23 ultra Bixby Türkçe desteği

S23 ultra cihazım var. Bixby uygulamasını kullanmak istiyorum apple da siri gibi Türkçe dil desteği gelecek mi geleceksen ne zaman gelecek bilgisi olanlar bilgi verebilir mi ?
  13. variares d d

45W Powerbank Tavsiyesi

s23 ultra cihazim icin mumkunse 45w destekleyen powerbank ariyorum 45w yoksa bile en fazla kac w varr ise tavsiyelerinizi bekliyorum minimum 10 bin mah olmali
  14. variares d d

Samsung S23 Ultra Batarya değişimi

Samsung s23 ultra cihazım var şarjı hızlı bitiyor garantisi devam ediyor garanti ücretsiz batarya değişimi yapıyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  15. variares d d

GIGABYTE AORUS rtx 3080 ekran karti icin termal ped onerisi

baslikda belirttigim ekran kartini kullanuyorum termal pad onerisi ve link atabilecek varmi
  16. variares d d

RTX Ekran Kartı Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Genellikle Steam pubg oynuyorum ve ekran kartım çok ısınıyor 85 dereceleri görüyor kasanın ön camı açık yan camı acık yazın ebde klima hiç kapanmadan çalıştı içersi buz gibi olurdu ama her zaman çok ısınıyor termal macun 6 ay kadar önce...
  17. variares d d

abdullah abiden dogum gunu hediyesi talep ediyorum

abdullah abi dogum gunumde kucuk bir hediye verebilir misin ? :) seviliyorsun iyi geceler dilerim @Abdullah Hacıgül
  18. variares d d

konu pasaport ve yurt dışı

merhaba arkdaslar. birsey sormak istiyorum. pasaportumda hic vize yok. bir arkdasim hic para harcamadan dubai ye gidiyor bir sekilde. ucak bileti onlara ait otel onlara ait ve pasaport sahibine harclik veriyolar 2 hafta kadar orda konaklamani saglayip geri getiriyolar ama dubai de kalirken...
  19. variares d d

3080 ekran kartım çok ısınıyor

Gigabyte rtx 3080 ekran kartım var . Boş da ike 40-43 derece arası ama pubg ye girdiğimde 80 dereceden aşağıya düşmüyor. Termal macun değiştireli 6 ya olmuştur ya olmamıştır. Kasa fanlarım bios tan ayarladım son hızda çalışıyor yan cam açık olduğu halde böyle evimde klima çalışıyor içerde...
  20. variares d d

Günde 2 Saat SSK İle Tedavi Olabilir miyim ?

Arkadaşlar çalışmıyorum ve dişlerimi üniversite fakültesinde tedavi ettirmem gerek .Günde 2 saat sigorta yaptırsam hastanelerde sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilir miyim ?
Geri