Arama sonuçları: *

1. D

25-30k ultrabook önerisi

büyük bir sıçrama varsa bütçeyi 35 bandına falanda çıkartabilirim ama onu aşamaz. kız kardeşime alıcağız ince ve sessiz olması genel amaç
  2. D

Victus Kronik Adaptör Sorunu

HP Victus Laptoplarda muhtemel kronik şarj sorunu. Hemde gönderilen adaptörün bozuk olmasıyla alakalı Evet arkadaşlar 2 hafta önce bi victus 16 r1 almıştım kendisi şarj sorunuyla geldi (açıkken şarj olmuyor) iadeye gönderdim ama fiyatına göre müthiş bir işlemci sunduğundan ve bir malın 2 kere...
  3. D

AMAZONDAN VİCTUS ALMAYIN

Sakın almayın arkasaşlar sarj olmuyorlar 2 kere aldim iade edip ikiside böyle fiyatina göre cok guzel felan ama uzak durun hicmi test etmeden yolluyorlar anlamiyorum (kapaliyken sarj oluyor acikken olmuyor bir suru sikayetvar sikayeti var muhtemel adaptor sorunu) 12700hx + 4060 olan model
  4. D

2k kablosuz mouse önerisi

Kablosuz olsun arkadaşlar bütçeyide mümkünse aşmayın pilli olmassada güzel olur
  5. D

50-55k laptop önerisi

Victus 16 nın şarj problemlı çıkmasından dolayı iade başlattım. Gamegaraj önermeyin arkadaşlar onu biliyorum zaten daha bilindik bir marka arıyorum o aklımın bir köşesinde. (Bide allah aşkına laptopları neden freedos yolluyorlar ya ethernete bağladim laptopu wifi driveri yüklemek için)
  6. D

Victus açıkken sarj olmuyor

Victus 16 aldım bugün freedos olarak geldi win11 kurup windows updateden sürücüleri kurdurdum her şey oldu fakat açıkken şarj olmuyor?
  7. D

45-50k laptop tavsiyesi

Fiyat bandını geçmemeye dikkat edelim belki 1,2 bin geçebilirsiniz Suan masaüstünde 4060 kullanıyorum aynısı veya daha iyi bulursanız iyi olur
  8. D

45-50k laptop önerisi

şuan masaüstünde 4060 kullanıyorum ona muadil veya daha iyi olursa güzel olur
  9. D

Kız kardeşe hediye önerisi

14 yaşında bir kardeşim var bütçem maksimum 8000 ayakkabı,saat,takı felan olabilir
  10. D

18500 tl sistem önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  11. D

18000 tl hazır sistem önerisi

Aklımda şu 2 si var ama karar veremedim https://www.gaming.gen.tr/urun/366331/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  12. D

16000 tl sistem önerisi

Maksimum 16500 felan olabilir önerilerinizi bekliyorum
  13. D

HOİ4 0x000007b Hatası

Process monitör raporunu bıraktım https://www.mediafire.com/file/vttk0xohf8c99yx/Logfile.PML/file
  14. D

3100 TL monitör tavsiyesi ACİL!!

Series s için kullanilacak lütfen israr etmeyin aşamam Şartlar Hoparlör 120 hz
  15. D

200 İsviçre frangına XBOX Series S Aldım Nasıl fiyat?

bir akraba aracalığıyla mediamarkt.ch üzerinden 200 franga xbox series s aldım sizce nasıl fiyat? aslında çok tuhaf bir olay bir hafta önce rica etmiştim o zaman fiyatı 265 idi fakat birden bir indirim ile 200 e düştü resmen bugünü beklemiş gibi
  16. D

Series S için max 3000 monitör

şartlarım basit 120hz (online oyunlar için anladığım kadarıyla iyi bir destek var) IPS hoperlör bütçe 3000 arkadaşlar lütfen ısrar etmeyin geçmem pek mümkün değil belki 100 lira geçebilirim höperlör ve 120hzden vazgeçemem inç önemli değil o kadar
  17. D

Yurtdışından tanıdıkla XBOX Series s getirtmek

Kendisi isviçrede yaşıyor yanlış bilmiyorsam ayın 25'inde türkiyeye gelecek sınırlı bir bütçem olduğu için series s'e yönelmek istedim https://www.amazon.de/-/tr/dp/B087VM5XC6/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=xbox%2Bseries%2Bs&qid=1663599315&sr=8-2&th=1 Bu ürünün...
  18. D

15300 TL laptop önerisi

şimdi almıyacağım aklımda ufak bir fikir oluşsun diye soruyorum biraz zor gibi ama tek şartım rtx 3050
  19. D

laptop'un ramini ne kadar upgradeliyebilirim

sorum basit bir sitede yanlış hatırlamıyorsam max 8 yazıyordu ama ben 16 ya kadar arttırmak istiyorum. sorularım şu max kaç gb ram yapabilirim. ve extra bir ram takacak 2. bir slotum varmı yoksa eski rami atmakmı zorundayım. aşağıya işinize yarıyacak cpu-z ssleri bırakıyorum 1659561141...
  20. D

Vodofone yanımda 7000 şifre göndermiyor

Birkaç gündür deniyorum ama 7000 e attığım S mesajına cevap gelmiyor şifre gelmediği için giremiyorumda
Geri