Arama sonuçları: *

• Users: akbay64
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. akbay64

Alt yapı var ama binada yok

Arkadaşlar Kolay gelsin, Muğla dalamanda yaşıyorum. Geçen ayda yeni daireye taşındım. Binada alt yapı yok diye internet aboneliğini taşıyamadılar ve sorunsuz iptal ettik. Ben başlarda mahallede internet yok sanıyordum. Sonra alt yapı sorgulama yaparken etraftaki bütün binalarda alt yapı...
  2. akbay64

2. El GTX 1060 Test Sonucu

Selamlar arkadaşalr , 2. el bir 1060 6gb aldım. doğru yapıp yapamadığımdan da emin değilim ama 10 dakikalık bir FURMARK testi yaptım, Görüntüdeki değerler doğru mu ? Yaptığım test doğru mu ?
  3. akbay64

Çözüldü✓ Windows Rundll. hatası

Selam arkadaşlar , Bilgisayarımda görev yöneticisini açınca resimde ki gibi bir sürü RUNDLL32 hatası oluyor ve süreklide çoğalıyor. Belli bi süre sonra pc yi kapatırkende pc RUNDLL32 hatası veriyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı ?
  4. akbay64

Çözüldü✓ 5.000 TL ye Monitör Önerisi

Selam arkadaşlar , Max 5000 tl ye monitör arıyorum. IPS ilk tercihim. Oyun film herşeyde kullanacağım. Sistem + klavye/mouse + kulaklık + monitör : 25k ya halletmeye çalışıyorum. Monitör hariç gerisi 20k yaptı. bütceyi 7,5k ya çıkarabilirsem Philips Evnia 27M2N5500/00 Monitör almak istiyorum...
  5. akbay64

Çözüldü✓ 18 bin liralık sistem

Selam arkadaşlar aşağıdaki sistemi 18,000 tl ye topladım sizce iyi midir?. İşlemci - Ryzen 5 5600 Anakart - Asrock B450m hdv Grafik - XFX swft 6600 Ram - XPG D35 8x2 (3200mhz) ssd m2 - kioxia 500gb kasa + psu = POWER BOOST PB-P3385B 650w+80 bronze Sistem bu şekilde bütcemde 18000 civarıydı...
  6. akbay64

Çözüldü✓ Oyuncu Laptop Önerisi

İyi günler arkadaşlar , 30000 civarı alabileceğim oyuncu laptop önerisi verir misiniz ? Teşekkürler.
  7. akbay64

Çözüldü✓ Fare bağlantı kopma sorunu

Selam arkadaşlar , Eldeki bilgisayarımı Ryzen 3100 lü bir sisteme çevirdim. Şimdi sürekli Fare bağlantı koparıyor. Sanki kablosunu sürekli çıkarıp takıyormuş gibi gidip geliyor. Pc de çıkarma ve takma sesüde geliyor. Özellikle oyunlarda çok yapıyor. Sorunu çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı ?
  8. akbay64

VR Destekli İşlemcii

Selam arkadaşlar, AMD AM4 soket yapısında işlemci alacağım. Bir şey dikkatimi çekti. Bazı işlemcilerin özellik kısmında " AMD Ryzen VR-Ready Premium " desteği yazıyor. Sistemden bağımsız olarak soruyorum. VR oyun oynamak istesek illa işlemcinin bu özellik de olması mı gerekli ? ÖRNEK ...
  9. akbay64

Çözüldü✓ Asrock B550m + Ryzen 5 1600af görüntü sorunu

Selam arkadaşlar , sıfır asrock b550m hdv anakart aldım. İkinci elden de ryzen 5 1600 af işlemci aldım. Montaj yaptım sistem çalışıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor. Anakartın sitesinde baktığımda ryzen serisinde en düşük 3000 grubunu desteklediğini gördüm. sorun ondanmıdır yoksa başka problem...
  10. akbay64

Çözüldü✓ Gigabyte B550M - Asrock B550M

Selam arkadaşlar , İki anakart arasında kaldım. Gigabyte B550m DS3H : 3.300 tl Asrock B550m-Hdv : 2.390 tl Aralarında nerdeyse 1000 tl var. bu farka F/P olarak değermi ? Diğer bileşenlerden bağımsız olarak ileriye dönük hangisi alınmalı ?
  11. akbay64

Çözüldü✓ Giriş seviyesi sistem için anakart

Selam arkadaşlar , Düşük bütçeli sistem toplamaya başlayacağım. Ama anakartı biraz ileri dönük seviye almak istiyorum. Anakart için bütçe 2500 tl. İkinci el düşünmüyorum saçma fiyat veriyolar. Sistemde O.C yapmak gibi planım yok. işlemci olarak ileride 5600 düşünüyorum. Şu ana kadar...
  12. akbay64

Çözüldü✓ Gaming Gecesi Hazır Sistemler

Selam arkadaşlar , Gaming gecesinde 2 tane toplama sistem var. * Zodiak Silver | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı (tahmini : 21.000-21.500 tl olur) * Flow Silver | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | Asus RX 6600 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu...
  13. akbay64

Bu fiyata MSI orjinal midir?

Selam arkadaşlar , Oyun için laptop alacağım. Max :25000 tl civarı trendyol da görselde ki ürünü buldum. Sizce orjinal midir ? Ayrıca bu bütceye önerilerinizi bekliyorum.
  14. akbay64

Steam indirme hızı neden yüksek olur.

Selam arkadaşlar , Merak ettiğim bir kounu var. Bilen varsa cevaplara sevinirim. Benim mahellemde 50 Mbps alt yapı var. Evimde de 35 Mbps lik paket ev interneti kullanıyorum. Neredeyse tüm indirmelerde max 5mb/sn hız alıyorum. İnternet Dowload manager dahil indirmeler bu hızda. Dün Steam dan 60...
  15. akbay64

İntel Xeon E5430 Modlama

Selam arkadaşlar, Anakartım Gigabyte G41mt-s2 Ver.1.5 İşlemcim Q8400 dı. Onun yerine şimdi Xeon E5430 takıcam. Bios Mod güncellemesini yapıcam. Mod işlemi farklı işlemci takılı iken mi yapmak gerekiyor. Yoksa Xeon işlemci takılı iken yapsam sorun olur mu ?
  16. akbay64

Çözüldü✓ 2 HDD yi 1 SSD ye Klonlama

Selam arkadaşlar , Benim masaüstü bilgisayarda 2 adet HDD disk var. Birisi C diğeri D diye kullanyorum ayrı ayrı. Şimdi 1 Tb lık SSD disk aldım. 2 HDD yi aynı anda tek SSD ye klonlayabilirmiyim. Teşekkürler.
  17. akbay64

Ram Hızlarının Düşük olması

Selam arkadaşlar , Sistemim imzada bulunan DDR3 sistem. Pc olması gerekenden daha yavaş çalışıyor gibi geliyor. Ram hız kontrolü yaptığımda görseldeki hızlar çıkıyor. Hızlar çok düşük görünüyor. Bu rakamlar doğru mu ? Ne yapabilirim. Teşekkürler.
  18. akbay64

Hafıza kartı yedekleme sorunu

Selam arkadaşlar , Telefonumda 64 gb hafıza kartı vardı fotolardan dolduğu ve yetersiz gelmeye başladığı için 256 gb hafıza kartı aldım. verileri pc ye aktardım ordan da 256 ya aktarım yapıyorum. Ama kopyalama işlemi bittiğinde 256 gb hafıza kartına attığım verilerin yarsı siliniyor(fotolar)...
  19. akbay64

Toshiba satellite c660 Driver Sorunu

İyi günler arkadaşlar , Bir tanıdığın laptobuna format atıverdim. Ama laptobun driverlerini bulamıyorum. Kendi sitesinde de seri numarasını aratınca da çıkmıyor. Bulduğum driverler sorunsuz yükleniyor ama laptop da bi değişme olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı ? Not : Wİ-fi ve erhernet...
  20. akbay64

ASUS Modem Bağlantı ve Ping Sorunu

Herkese selam, Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce ASUS AC51 aldım. Aldığımada defalarca pişman oldum. Evimde 50 Mbps internet altyapısı var. 35 Mbps'lik paket kullanıyorum. Bu modemi taktığımda oyunlarda (örnk: LoL ) sürekli ping sorunu yaşıyorum. Bu sorunu başlarda kullandığım firmadan kaynaklı...
Geri