Arama sonuçları: *

1. Sıradan Kullanıcı

Çözüldü✓ 20 - 25 Bin TL laptop önerisi

Mühendislik programı için laptop arıyorum. Bütçe 20-25 Bin TL civarında. AutoCAD , Solidworks ağırlıklı kullanılacak. Oyuncu laptopları iş görüyor lakin bu bütçeye en iyi model nedir onu bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar.
  2. Sıradan Kullanıcı

Öneri Redmi Note 11 mi iPhone SE 2 mi?

Bir akrabamıza telefon alacağız. Oyunla falan işi yok kamerası iyi olsun ve uzun ömürlü olsun yeter istediğimiz şey bu. Zamanında çıktığında Redmi Note 6 Pro almıştık ve telefon 2. yılına gelmeden çöp olmuştu resmen o kadar ağırlaşmıştı ki zor kullanılıyordu ancak bugüne kadar zar zor idare etti...
  3. Sıradan Kullanıcı

10 Bin TL Laptop Önerisi

Liseye giden yeğenim için laptop ihtiyacımız var bütçemiz 10 bin TL. Hangi modelleri tavsiye edersiniz? Kullanım amacı eğitim ve ufak tefek düzenleme programları. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  4. Sıradan Kullanıcı

RX580 Performans Modunda Arıza

İkinci el Sapphire Nitro+ RX580 4GB ekran kartı aldım daha ödemesini yapmadım test ediyorum. Ekran kartının üzerinde Bios Switch var. Bu performans modundayken anakartta VGA ışığı yanıyor ve görüntü 10 saniye sonra falan geliyor. Eğer sessiz moda alırsam arıza ışıksız açılıyor ve sorunsuz...
  5. Sıradan Kullanıcı

10400'ün besleyeceği kart

1080p ve 1440p için besleyeceği maksimum kartlar hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
  6. Sıradan Kullanıcı

Anakartı değiştirmeden 2. el sistem yükseltmesi

Arkadaşlar forumda yeniyim öncelikle selamlar hepinize. İş yerinde aşağıda yazacağım özelliklerde sistem bulunmakta. Bu sistemi ikinci el parçalarla aşama aşama yükselteceğiz. Şu an doğal olarak çok ağır bir bilgisayar. Aklımdaki sistemi de alta yazacağım, yardımcı olursanız sevinirim. Mevcut...
Geri