Arama sonuçları: *

• Users: Batuw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Batuw

Garantisi olan ürünü farklı bir yerde tamir ettirmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer buldum 8,5k ya hallediyorlar 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi var ne yapmalıyım garanti o kadar gerekli mi ?
  2. Batuw

IPad'i başka firmada yaptırsam garanti bozulur mu?

Arkadaşlar sanırım iç ekranı kırıldı sandelyeyle üzerine basıldı nasıl oldu sormayin ekran siyah geliyor orijinal parça değişen bir yere götürsem garanti bozulur mu ?
  3. Batuw

HANSUO AÇIKLAMALARI !!!

ben itibar suikasti olmasına güveniyorum
  4. Batuw

İpadin sol tarafından sağa göre daha çok ses geliyor

Arkadaşlar ipad 10. nesil celluar sahibiyim tableti dik tuttugumda üst sol ve alt sol hoparlörinden üst sağ ve alt sağ hoparlörlerine göre daha çok ses geliyor tablet daha yeni garantisi mevcut nedenini bilen var mı ?
  5. Batuw

Hansuo olayı hakkında ?

Hansuoyu severek izlerdim çok sessiz sakin medeni bir insan gibi duruyordu ama perdenin altında neler varmış. Başta düşündüm ki karalama falandır ama hesabını kapatıp kaçması kabullendiği anlamına geliyor kızlar fake bile olsa hansuonun öyle şeyler demesi gene çok kötü merak edenler juadisin bu...
  6. Batuw

Forum üyeleri kaç yaşında ?

Arkadaşlar herkes oyun oynayabiliyor saatler boyu forumda merak ettiğim bu zamanı nasıl bulduğunuz üniversite üstü arkadaşlar mesleklerini belirtilerse çok güzel olur
  7. Batuw

EXCALİBUR bilgisayar yazılım sorunu g helper yüklesem olur mu ?

Arkadaşlar excalibur yazılımını açtıgımda bilgisayar otomatik olarak office moda geçiyor ve oyun moduyla yüksek performans modu devre dışı kalıyor tıklanmıyor denetim masasından oyun moduna alabiliyorum fakat yazılımı tekrar açtıgımda otomatik olarak office moda tekrar geçiyor nasıl...
  8. Batuw

Harp okulunu bırakıp hukuk okumak ?

Arkadaşlar 2 yıldır harp okulunda okuyorum fakat bazı şeyler beni cidden çok bunalttı ve burada mutlu değilim eğer başarabilirsem okulu okurken yks girip hukuk kazanmak ve aile evine dönmek istiyorum en azından biraz daha mutlu ve rahat olacağımı düşünüyorum zaten askerlik mesleğini seçmesem...
  9. Batuw

Dışarıdan hukuk nasıl bitirilir normaliyle aynı işlevi görür mü ?

arkadaşlar eğitim kitapları ve konuları çok ilgimi çekiyor ama farklı bir mesleğim var dolayısıyla üni okumam mümkün değil br yerlerde duymuştum internetten çalışıp hukuk bitirmeyi savcı olmak isterim bunun için nasıl bir yol izlemem gerek yani zevkine çok sevdiğim bir dal aynı oyun oynamak gibi...
  10. Batuw

Asus tuf laptop sıvı dayanıklılıgı ve klavye tuşları

Arkadaşlar klavyeme ve touch padime su ve fıstık ezmesi yağı(nasıl oldu sormayın) döküldü çok az su çok önce yağ az önce döküldü öyle çok değil hani ikiside 1 2 çay kaşıgı kadardır sorum şu zarar verir mi çünkü tuf modeline askeri sınıf dayanıklılık sertifikalı diyolar ikinci olarakta tuşları...
  11. Batuw

Gamepad ile fps oyunu iyi oynanır mı ?

Arkadaşlar yeni gamepad aldım ama hikaye oyunlarında bile adam akıllı aim alamıyorum bu kolu kullanarak e spor seviyesi bile olmasa mesela cs de global falan olabilen var mıdır ? yada ben klavye mousela büyüdüğüm için mi çok alışamadım apex oynamayı düşünüyodum god of war oynadım o inerken...
  12. Batuw

Laptopu 45watt type c ile şarj edebilir miyim ?

Laptop asus tuf a15 çok seyehat ediyorum 40 wattlik bi şarj aletiyle sarj etsem video izlerken falan şarj olabilir mi ?
  13. Batuw

Laptopda ssd sıcaklığı kaç olmalı ?

üstteki ssdyi (g3) yeni aldım laptop asus tuf a15 yeni aldığımın üzerine ramleri ve diğer m2 ssdyi komple kaplayan o kağıt gibi büyük termal gelmiyor yani sadece kendi üzerindeki soğutucusu var bu sıcaklık normal mi ?
  14. Batuw

G1 pro vs BIGBIG WON Aether

g1pro 1500 aether ise 1700 tl hangisi daha mantıklı olur
  15. Batuw

Bilgisayarı telefonun depolaması nasıl yaparım ?

Arkadaşlar telefonum general mobil yenilecek bütçem yok telefondaki fotoları mesajları vs bilgisayara yansıtan bir uygulama var mı ? ayriyeten askeri öğrenci oldugum için akıllı telefon yasak ama pc serbest evet .d bilgisayara telefonu bağlayıp telefon kapalı olsa bile arama yapabilir miyim ...
  16. Batuw

1.5 2k arası gamepad önerisi

daha once ne ps ne xbox kullandım laptop aldım okulda yatarak oyun oynamak istiyorum
  17. Batuw

Xbox 9. nesil gamepad alınır mı ?

Arkadaşlar camo edition 1.500 tl kutulu hiç kullanılmamış neredeyse alınır mı ?
  18. Batuw

1tb m2 ssd önerisi ?

Agalar laptop için aliyom oyunlari kurcam Windowsu degil uzun ömürlü olsun bütçe 2k civari
  19. Batuw

Maks 10k ikinci el telefon önerisi

arkadaşlar sadece kamera ve alan önemli telefondan çok oyun oynamam öneriniz var mı
  20. Batuw

Rustta ram çok fps fark ettirir mi

Gtx 1660s R5 5600 16 gb 3200 mhz ram 32gb 3600 mhz e geçsem sizce oyun akicilasir mı ve fps ne kadar artar
Geri