Arama sonuçları: *

• Users: Oliver.exe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Arctis prime için hangi kulaklık padini tercih etmeliyim

Kısadan konuya gireyim. 2 hafta önce amazondan SteelSeries Arctis prime kulaklık satın aldım. Kulaklığın padleri deri olduğu için ileride terleme yapacağını biliyorum ve bu yüzden kumaş Pad arayışına girdim. Amazon trde 500tlye satılıyor üçüncü parti padler ama bilgisi olan varsa söylesin daha...
  2. O

Ark oynayacak arkadaş aranmaktadır

Ark survival sahibiyim ve oynayacak arkadaş bulamıyorum. Benimle beraber ark oynayacak kişiler ID: OliverR#5986 dc'den eklesinler.
  3. O

Gta 5 hata vermeden atma sorunu

Gta 5 hata vermeden oyundan atıyor. 5 dakika story mode bile olsa atıyor çevrimdışı denememe rağmen atıyor ve sorunu çöze bilen bir kişi bile olmadı. Donanımsal sorun olduğunu düşündüm fakat ForzaHorizon4 Bannerlord ve diğer oyunların hiçbirinde bu hatayla karşılaşmadım oyunu en düşüğe çeksem...
  4. O

İ5 4430 GTX1650 i3 9100f gtx1050mi

Hocam taksitle pc almayı planlıyorum iki seçeneğim var ve bilgisayarı yayın ve oyun için düşünüyorum bu iki seçenekten hangisi daha uygun olacaktır. Azerbaycanda yaşadığım için fiyatlar size uçuk gelebilir o yüzden sadece hangisini almam ve neden gerektiğini yazarsanız memnun olurum. Birinci...
Geri