Arama sonuçları: *

• Users: Ata Gülen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gitarımın Mi teli habure kopuyor sürekli

Gitarımın sapı kırılmıştı bir kez yaptırdıktan sonra mi telini başka seslere akort etmek istediğimde ediyorum fakat tekrar mi ye almak istediğimde habure mi teli kopuyor burgu kısmından burgunun da gorunurde bır sıkıntısının oldugunu gormuyorum acaba neden olabılır
  2. A

İşlemcim boşta 70*80 derece oluyor

Merhabalar. Bilgisayarımın fan ayarlarını yapmak isterken işlemcimin boşta 70 hatta 80 derecelere çıktığını fark ettim. Sebebi ne olabilir ? Sıvı soğutmayla alakalı bir problem midir anlamadım. İşlemci amd 3700x-Sıvı soğutmam MSI MAG CORE Lıquıd 360r.
  3. A

CPU Over temparature error

Bilgisayarımı macun değiştirtmek için bir kez bilgisayarcıya götürdüm, sonra bu uyarıyı aldım.Ondan sonra macunu tam sürmedigini yeniden sürmesini rica ettim ama kendisi bunla alakalı bir sıkıntı olmadıgını sıvı sogutmamda her hangi bir sıkıntı oldugunu,içine hava kaçmış olabilceğini ya da...
  4. A

İşlemcim boşta 70 derece gözüküyor

Merhabalar. Bilgisayarımın fan ayarlarını yapmak isterken işlemcimin boşta 70 hatta 80 derecelere çıktığını fark ettim. Sebebi ne olabilir ? Macunu 1 senedir değişmedi ondan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa Sıvı soğutmayla alakalı bir problem midir anlamadım. İşlemci amd 3700x-Sıvı soğutmam MSI MAG...
  5. A

İphone 12 ön kamera bulanık gibi geliyor

telefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?
  6. A

ekran kartımı nasıl daha iyi sogutabiliriö

kasamın ön tarafında 360mm lik sıvı soğutma var üst tarafındaki 2 fan ise içeri dogru üflüyor ekran kartını sogutmak için ama egzoz fan dışarı doğru üflediğinden dolayı ekran kartına giden havayı azaltıyor, nasıl takmalıyım ki ekran kartına dogru düzgün hava gidebilir yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

internetim açıkken whatsappım kapalı olsun

internetim açıkken whatsapptan çok fazla mesaj geliyor bunu engellemek için bunu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ios telefon kullanıyorum
  8. A

çok yalan söylüyorum

bir kız arkadaşım var ve onla çok kez bu sebepten dolayı ayrılıp barıştım. Sözümü tutamıyorum hep farkında olmadan yapma dediği şeyleri yapıyorum nedenini anlamıyorum ne yapalıyım yardımcı olun lütfen
  9. A

fanımın ışıkları kapandı

arkadaşlar merhaba kasanın önünde olan fanları üste ve ızgaraya taktım ilk taktığım zaman çalışıyordu fakat corsairin icue uygulamasını indirdiğim anda fanlar söndü sonra kasada olan rgb kontolcüden baktım bir şeyler çıkık mı diye yeniden takıp çıkardım dikkatlice fanlarım çalışıyor güzel...
  10. A

Fanım icin rgb girisi yok

Merhaba arkadaslar kasamı bir bilgisayarına toplattim her şeyi halloldu fakat sivi sogutmamda olan rgb girişinin kasada olmadığını söyledi dönüştürücü almam gerekiyormuş kasam corsair h4000x rgb modeli kasada her hangi bir giriş var mi bilmiyorum aradım ama bulamadım belki vardır da...
  11. A

anakartımda sata girişi olmadığı söylendi

anakartımda sata girişinin olmadığı söylendi ben de pek anlamadığımdan tamam diyip geçtim bilgisayarım kurulmadı, anakartım asus prime x570-p bu anakartta sata girişi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim kadam da corsair icue 4000x
  12. A

Sıvı soğutma aldım diğer kalan fanları hangi yöne takmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 360mm lik bir sıvı soğutma aldım fakat önündeki fanları çıkarıp kasanın üst ve arka kısmına takacağım bu fanlar hava akımı için nasıl takılmalıdır klasik hepsi dışarı mı üflemeli yoksa farklı şekilde mi takılmalı?
  13. A

asus pugio 2 kırmızı ışık yanıp sönüyor

asus pugio 2 yi yeni aldım fakat şarj olurken kırmızı ışık yanıp sönüyor internetten baktım şarj edilemez hata diyor bir yanlış mı yapıyorum ?
  14. A

Dolar neden bu kadar yükseliyor ?

Arkadaşlar bu doların bu kadar yükselme sebebi nedir indirimdeki ürün bile eski fiyatında :( Düşer mi daha da mı yükselir ona göre bilgisayar parçası alacağım :/
  15. A

NZXT H510 Elite sıvı soğutma

Bu kasayı alacağım da içine 240mmlik bir sıvı soğutucu koyabilir miyim acaba ?
  16. A

AMD Ryken 7 3700x sıvı soğutucu

Arkadaşlar merhaba ben işlemcime NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu taktıracaktım ama kasamın uyup uymayacağını bilmiyorum kasam MSİ MAG Vampiric biraz küçük bir kasa sizce sığar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. A

Asus Rog Strix RTX 2070 ekran kartı darboğaz

Arkadaşlar apex legends oynuyorum gpu tweak açıyorum ara sıra arkada oyun deneyimini görmek için sebebini bilmiyorum ama ara sıra gpu %60-70 kullanımına düşüyor normalde açık bir alana baktığımızda gpu %98 i falan kullanılıyor bende 60-70 oluyor bir dar boğaz sıkıntısı mı var anlamadım. Sistemim...
  18. A

Çözüldü✓ sistem uyumuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim

- Ekran Kartı: Asus Rog Strix RTX 2070 - İşlemci: AMD Ryzen 7 3700x - Ana Kart: Asus Prime X570-P - Ram: HyperX Fury 2x8 GB 3200Mhz - Güç Kaynağı: Cougar GX-S 750W Gold - Monitör: Aoc C24G1 144hz 1ms free sync Arkadaşlar sistemim bu fakat anlamadığım bazı şeyler var. İlk öncelikle sistemle...
  19. A

free sync monitöre g sync açma

Arkadaşlar monitörüm aoc c24g1 free sync bir monitör g sync desteklediğiyle alakalı bir fikrim yok ama eskiden denetim masasında g sync uyumuyla alakalı seçenekler vardı bu gün baktığımda o seçenek kaldırılmıştı. Ekran Kartım asus strix rtx 2070
  20. A

Asus Rog Strix RTX 2070 led ışık sorunu

arkadaşlar ekran kartını alalı 1 ay falan oldu fakat fanların yanındaki led borular yanmıyor ekran kartı singesindeki led ışık sorunsuz çalışıyor ama 2 boru çalışmıyor nedenini öğrenmek istedim yardımcı olursanız sevinirim
Geri