Arama sonuçları: *

• Users: kozkanat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kozkanat

3000 TL bandında mikrofon önerebilir misiniz?

Hyperx Solocast alacaktım ama 3 bin liraya başka seçenekler var mı bilmiyorum.
  2. kozkanat

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

Hyperx Cloud 3S kullanıyorum ama kulaklığın mikrofonu aşırı aşırı hassas odanın öteki ucundaki birinin konuşmasını çok rahat karşıya iletiyor. O yüzden bu kulaklığı satıp mikrofon konusunda o kadar hassas olmayan bir kulaklık önerir misiniz? 7.1 cart curt benim için önemli değil. Bir kulağım...
  3. kozkanat

Hyperx Cloud 3S Wireless ses neden gecikmeli geliyor?

Yeni aldım. Dün gece 3 arkadaş valorantta sesli sohbet ediyorduk. Bir arkadaşım benim zaten yanımdaydı. Laptopu direkt yanımda açmıştı ve kulaklığı daha takmamıştı yani hoparlördeydi. Valoranttan bizle konuşan arkadaşın sesini önce arkadaşın laptoptan duyuyordum. Yani çok belli 1 2 saniyelik...
  4. kozkanat

Hyperx Solocast fiyatı düşer mi?

Şu an 2k bandında satılıyor. Düşme indirime girme ihtimali var mı sizce?
  5. kozkanat

Floorp neden çok fazla ram tüketiyor?

Sadece 1 sekme açık o da burası ona rağmen bence cok fazla ram tüketiyor
  6. kozkanat

Hyperx Solocast 2 ülkeye ne zaman gelir?

Solocast 2 çıkmış ve yeni çıkmış. Türkiyeye gelmesi ne kadar sürer? Uzun sürecekse mecbur ilk solocasti alırım
  7. kozkanat

Öneri Sata 3 SSD için bir SSD kutusu önerir misiniz?

Eski laptopta 500GB Samsung 870 EVO modeli SSD vardı. Laptopa ne yapsam ne etsem adam edemedim en azından SSD kutusu alıp kendim harici bir depolama alanı olarak kullanmak istedim. Önerebileceğiniz typ-c ile bağlayabileceğim bir ssd kutusu var mı? Çok fazla model var ne alsam bilemedim
  8. kozkanat

🔥İndirim Ugreen Nexode 140W 1500TL

https://app.hb.biz/d8YRMDvVNsln Geçen hafta indirimle 1600 dü ondan önce 1000e düşmüştü ama tekrar düşeceğini sanmıyorum. O yüzden bence alınabilir.
  9. kozkanat

Öneri Sizce Black Friday de fiyatı iner mi?

https://app.hb.biz/du9YaErIpHcj Şu an indirimde gözüküyor ama bir kaç gün önce indirimsiz fiyatı 700 liraya yakın zam yedi tekrar o fiyatlara düşer mi? Yoksa alayım mı?
  10. kozkanat

Administrators den izin nasıl alınır?

Devam diyince Administrators size izin vermelidir diyor nasıl yapacağım? Bilgisayarı yönetici hesabı olarak açıyorum zaten
  11. kozkanat

Hepsiburada indirimi devam eden ürünü mü zamlıyor?

Kaç gündür sepetimde olduğu için fiyatını çok yakından takip ediyorum. İndirimle birlikte ürünün fiyatı 1.606,07 TL iken indirimi bile bitmeden direkt neredeyse 500 lira zam yapmak ne kadar etik bir davranış? Büyük ihtimalle Black Friday de fiyatını 1600 civarına çekip "İndirim" adı altında...
  12. kozkanat

Öneri Bluetooth kulaklık önerir misiniz?

Kulakiçi kulaklık ama sağ sol ayrımı olmasın. Sağ kulağım duymadığı icin sağ kulak için olan kulaklığı sola pek takamıyorum. Her iki kulağa da uyumlu kulaklık var mı?
  13. kozkanat

Havit Bluetooth kulakiçi kulaklık alınır mı?

https://www.havitstore.com.tr/havit-tw984-anc-tws-bluetooth-5.4-kulaklik-4-mikrofonlu-enc-cift-cihaz-destegi Bahsettiğim ürün bu. Bluetooth kulaklığım bozulduğu için kulaklık bakıyorum
  14. kozkanat

Ugreen Nexode 140W mı Spigen 140W mı daha iyi?

İkisi de şu an aynı fiyatta ve indirimde hangisi daha iyi sizce?
  15. kozkanat

Superbox nasıl düşük ping alırım?

Superbox kullanıyorum ama aldığım hız 5mbps falan (1500TL). En azından pingin düşük olması için ne yapabilirim? Pingim başka bir yerde nornal telefon interneti açıp oynayan kişilerden katlarca daha yüksek ve dalgalı. Ethernet kablosu almayı düşünüyorum. Ama 5mbps için de pahalı bir şey almak...
  16. kozkanat

Wifiye bağlanırken "bağlı, güvenli yazıyor" ama neden kullanamıyorum?

Bağlı, güvenli yazıyor fakat youtube veya herhangi bir yere girdiğimde website internete bağlı değilsiniz diyor.
  17. kozkanat

100W veya üzeri şarj adaptörü önerir misiniz?

Baseus ve Ugreen'in modellerine baktım ama kendi içlerinde bile farklı farklı 100 wattlar gördüm kararsız kaldım
  18. kozkanat

Adguard dns çalışmıyor mu?

Modem arayüzünden adguard dns adreslerini girdim discorda vs girse de adguardım test sitesinde çalışmıyor olarak gözüküyor ve reklamları engellemiyor. Modem: ZXHN H298A
  19. kozkanat

Şarj aletini ne zaman almalıyım?

Baseus veya Ugreenin 100 wattlık şarj adaptörlerinden almayı düşünüyorum. Kasım indirimlerini black fridayi vs beklesem mi yoksa şimdi mi alsam sizce?
  20. kozkanat

Bluetooth kulaklık önerir misiniz?

Kulakiçi kulaklık ama sağ sol ayrımı olmasın. Sağ kulağım duymadığı icin sağ kulak için olan kulaklığı sola pek takamıyorum. Her iki kulağa da uyumlu kulaklık var mı?
Geri