Arama sonuçları: *

1. Berkayturhan

HP C8180 Yazıcı Hakkında Bilgi

Biraz eski bir ürün ve sahibindende benzer bir ilan bulamadım. Ürünü satmak istiyoruz ama ederi nedir vs. Yada nasıl bir kitle bulabiliriz bilgim yok ve siz değerli üyelere danışmak istedim. Ederi nedir, nasıl Bir üründür alıcısı kimdir bilgi verebilecek olan varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. Berkayturhan

Yardım Xiaomi 13T Pro 60 fps 2x odak sorunu

Sinirim ciddi anlamda bozuldu birkaç kişiye sordum bizde sorun yok dedi yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yiyeceğim 2x tele lenste video çekim modunda hiçbirşekilde yakını netlemiyor sadece 24 ve 30 da yakını netliyor.
  3. Berkayturhan

FURYLEVELIN YENİ 3395 İDDALI MOUSE`U Bu Fiyata Bu Mouse ?

Yine her zaman olduğu gibi buralardayız ve bu ürünü de alıp hem destek olup hem de deneyeceğim, geldiğinde de hem forumda hem de youtube da her zamanki gibi detaylı bir inceleme çekilecek bu kadar ürün aldık sonuçta bunu da denemesek olmaz sizlerin de yorumlarını almak istedim neyse şimdi onu...
  4. Berkayturhan

Yardım B450mk asus r5 5600 4.9 o.c

Merhaba dostlar Abdullah abi msi anakartla yapıyor ama bende asusun belirttiğim modeli var daha önce deneyimlemiş veya bilgisi olan varsa sevinirim
  5. Berkayturhan

Yardım ASUS RX6600 gıcık bızt bızt sesi

merhaba dostlar son günlerde bilgisayarı dinlerken fark ettim bu sesi önceden yoktu diye biliyorum bilgisayarın çalışmasında bir sıkıntı yok gibi ama çok rahatsız edici bir ses asus destekle konuştum bana mail falan atıp kaydolun dediler ama hiçbirşey anlamadım asusun sitesinde şifrede kabul...
  6. Berkayturhan

Yardım Ekrana görüntü gelmiyor

Birkaç defa yaşadım bu sorunu tek çözümü bulabildiğim yeni aldığım bilgisayardaki ekran kartını söküp onun yerine takmak ve sonra tekrardan söküp bilgisayarıma takmam onboarddan görüntü geliyor, neyden kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı sinirim bozuldu yapabileceğim bir şey varsa yardımcı...
  7. Berkayturhan

Yardım Tekerlek hasar gördü

Merhabalar dün araba geceleyin çadır çivisinin üzerinden geçti şuan malatyadayız ve uzun yola çıkacağız sizce sıkıntı yaratır mı
  8. Berkayturhan

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Valla çok fena bir şey geldiğini söyledi. Performans fury x den daha iyi olacakmış onun bilgisini aldım çok deli dehşet bir şey geliyor sanırsam :) Elimize ulaşan bilgiler: 40 mm Kaliteli sürücüler (40 mm olmasına rağmen çok iyi ses verdiğini söyledi) Tahmini kullanım süresi 18 saat Kulaklık ciddi...
  9. Berkayturhan

Zowie nin Yeni Kablosuz Mouseları !

Mouseların tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz gerçekten çok güzel teknolojiler barındırıyor ayrıca soldakide kablosuz klavye heralde :D
  10. Berkayturhan

Yardım Çok acil işlemciyle ilgili yardıma ihtiyacım var

Merhabalar az önce laptopuma bir işlemci aldım biraz araştırdım ve uyumlu olduğunu düşünüyorum ama bazı yerlerde uyumlu olamayacağına dair yazılar gördüm normalde takılı olan işlemci intel core 2 duo t5750 di sonra araştırdım ve t8300 modeline geçiş yaptım ama malesef yeteri kadar performans...
  11. Berkayturhan

Öneri bu kasa hakkında bilgisi olan varmı önerir misiniz? ?

https://www.trendyol.com/vento/vg10f-rgb-atx-mesh-gaming-kasa-p-316054830?boutiqueId=61&merchantId=417379&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.36.9 hem rgb hemde mesh olması dikkatimi çekti...
  12. Berkayturhan

Merhabalar yaklaşık 4k bütçe var ve bunları tavsiye edermisiniz

Amd 120MM 712-000071 Hava Soğutmalı Am4 Işlemci Fanı 95W MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 DDR4 3466(OC) DVI VGA HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart Acer Predator Talos 8GB 3000MHz DDR4 U-DIMM Ram BL.9BWWR.202 Amd Athlon 3000G Tray 3.5ghz 5mb Am4...
  13. Berkayturhan

Yardım AMD Athlon 3000G 4mb mı 5mb mı

Beyler bazı yerlerde 4mb bazı yerlerde 5mb olarak geçiyor yazım hatasımı yoksa 2 farklı modelmi var aydınlatabilirmisiniz.
  14. Berkayturhan

FURYLEVEL Y1 Klavyem Geldi

merhaba dostlar biliyorsunuzki uzun bir süredir klavye arayışı içindeydim perşembe günü kararımı verdim ve cuma günü FURYLEVEL Y1 klavyemin siparişini verdim sağolsun faruk abi cumartesi günü kargoya vermiş ve pazartesi günü yani bugün klavye elime ulaştı yaklaşık 1 yıldır fury x kulaklığı...
  15. Berkayturhan

Öneri Fury Z Mouse Switch Önerisi

Merhaba dostlar aktif olarak fury z modelini kullanmaktayım ve omron 20m den bıktım hiçbir sorun yaratmadı double click vs. ama hissiyatı ve sesi hoşuma gitmiyor kailh gm 8.0 düşünüyordum ama oda sesli bir model sonra huano blue white dot düşünmeye başladım fakat sonradanda chery ninde micro...
  16. Berkayturhan

Rampage'in 2060lı oyuncu notebook'u

Çıkacakmı emin değilim ama siteye koydularsa büyük ihtimalle çıkar teknik özellikleri bu şekildeEkran 15.6 FHD 144Hz IPS LCD Ekran Kartı nvidia RTX 2060 6GB GDDR6 VRA Harddisk 240GB SS İşlemci i7-10875 İşletim Sistemi Windows 1 Marka RAMPAG Model IRON RG2 RAM 8G
  17. Berkayturhan

Öneri Abdullah abinin önerdiği sharkon psu

bugün ürün geldi ve montajını yaptım şuanlık bir problem yok fiyatına göre güzel ürün öneririm.
  18. Berkayturhan

FURY X Kablolu Geliyor

evet arkadaşlar fury x kablolu yakında satışta görselleride bu şekilde
  19. Berkayturhan

Öneri msi Clutch gm08 leş sensörü

bahsettiğimiz mouse 100-150 lira fiyat bandında satılan bir ürün içindeki bahsedilen sensör ise pixart markasının 3519 sensörü mouseun tasarımı vs. güzel yalan yok ağırlığının ayarlanabilir olmasıda fena değil peki ya sensörü ? gelinde görün nasıl bir sensörmüş. Şaka gibi dimi :D? 48ips 10g o...
  20. Berkayturhan

Dolar 9 u geçti duracağı yok gibi

Birisi açtımı bilmiyorum açtıysa affedin dolar almış başını gidiyor duracağı yok gibi
Geri