Arama sonuçları: *

• Users: maitres23
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. maitres23

İncehesapta satılan 1660s

Öncelikle linki bırakayım https://www.incehesap.com/asus-phoenix-ph-gtx1660s-o6g-gaming-ekran-karti-fiyati-44190/ Bu ekran kartı Msi'ın Gigabyte'ın ürettiği 1660slerden fiziksel olarak ufak ve tek fanlı olarak geliyor acaba diğer 1660slerden kötü performans sergiler mi?Kullanan veya bilgisi...
  2. maitres23

Asus Prime A320M-F hakkında

Asus Prime A320M-F anakart sistem kurarken çok ucuzlatıyor nvme olmaması çok problem değil beni 2 3 sene idare edecek bir sistem toplamak istiyorum.Var mı deneyimleyen veya bir bilgisi olan?
  3. maitres23

Kimlikler kısmına steam slotu

Yetkililer incelerse bi fikrim olacak kendilerine henüz erken olabilir lakin instagram facebook tw hesaplarının eklendiği yerde steam slotu da gelirse hoş olur bence
  4. maitres23

Öneri 5600XT'ye 500w yeterli midir?

dostlar merhaba rx 5600xtli sistem topladım lakin 500w yeterli midir yoksa 650w mi almalıyım?
  5. maitres23

Ryzen5 1600af ile 5600xt ekran kartı

Dostlar topladığım sistemde bütçeden dolayı işlemciyi çok güçlendiremiyorum sizce 1600af 5600xtye darboğaz yapar mı? Yaparsa en az hangi işlemciyi almalıyım ki sıkıntı yaşamasın teşekkürler
  6. maitres23

En fp full rgb klavye önerisi

Dostlar tuşlarına tek tek yazılımla atama yapılabilen en fiyat performans "mekanik" klavye hangisidir red/blue switch farketmez
  7. maitres23

Rx 590 fatboy 8gb vs Rx 5500XT Thic II Pro 8gb

Selamlar iyi forumlar topladığım sistemde ekran kartı konusunda kararsız kaldım.İki ekran kartı da xfx yapımı sizce hangisini tercih etmeliyim?
Geri