Arama sonuçları: *

• Users: Ceyuna
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ Ekran Kartında Anormal Sıcaklık Artışı

Hayırlı bayramlar. Ekran kartım Gigabyte RTX 3060 Eagle OC (Tam iki senelik) Üniversite dönüşü yaklaşık 2-3 ay sonra oyun oynadım. Anormal sıcaklık değerlerine ulaşıyor. Normalde bir çok oyunda test yaptığımda 70 dereceyi geçmeyen kart şuan 87 dereceye çıkıyor ama sanki ayarlanmış gibi. PUBG de...
  2. C

Vergisiz Telefon Vergi İadesi Alabilen Var mı ?

İyi günler arkadaşlar. Bu konuyu vergisiz telefon alıp vergi iadesi hakkında bilgilendirme için açmak istedim forumda bulamadığım için. Ayın 20'si itibariyle iadelerin yapılması gerekiyor sanırım. Ben Samsung'un sitesinden M34 almıştım. 15 Aralıkta başvuruyu yaptım. Sanırım vergi iadesi...
  3. C

Yardım 650W Güç kaynağı prizden 650W üstü güç çeker mi?

İyi günler. Tuncmatik marka kesintisiz güc kaynağı aldık 2 gün önce. Bulunduğumuz yerde elektrik kesintisi çok olduğu için pc zarar görsun istemedik. 650VA lite 2 modelini aldık. 360W güce kadar desteklendiği yaziyor benim sistemimde yaklaşık 300 W güç tuketiyor. Psu cooler master 650 W 80+...
  4. C

Bu Ses Coil Whine mı?

Arkadaşlar aşağıda paylaştığım ses coil whine mı? Eğer öyleyse çok önemsemeyeceğim yapacak bir şey yok ama başka bir parçadan geliyorsa çözmek lazım.
  5. C

Çözüldü✓ (Kronik Sorunlu Ssd) Bilgisayar Açılmıyor ve Bios Ekranına Atıyor.

İyi akşamlar. İtopya dan "Sistem-3060' isimli sistemi bugün teslim aldım. Kurulumunu, windows 11, driverlerini vs her şeyini yaptım biosu da ilk olarak güncellemiştim. İslemleri tamamladıktan sonra bilgisayarı kapattım. Yarım saat sonra bilgisayarı açmaya çalıştım fakat siyah ekranda kalıyor. Pc...
  6. C

Epic'ten Oyun Aldım. Karttan ücret hala düşmedi.

İyi günler arkdaşlar. Dün akşam epicten oyun satın aldım. Oyun kütüphaneme eklendi hatta geforce now dan yarım saat oynadım. Fakat hala kartımdan ücret düşmedi. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
  7. C

Rainbow Six Siege Standart Sürümden Deluxe Sürüme nasıl geçebilirim?

R6'da standart sürümü satin almiştim. Operator azligindan dolayi deluxe surumune gecmek istiyorum. Fakat steam oyun bende oldugu icin deluxe surumunu tekrar vermiyor. Ne yapmam gerekiyor?
  8. C

Yardım Geforce Now Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir misiniz?

Arkadaşlar premium ya da degil kullanan varsa bir sorum olacak.
  9. C

Yardım Geforce Now Hesabıma Giremiyorum!!!

Geforce Now hesabıma internet üzerinden erişemiyorum. İnternet sitesine girdiğimde hızlı giriş sekmesini dolduruyorum. Daha sonra ekran yükleniyormuş gibi yapıp kapanıyor. Fakat hesabıma giriş yapmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  10. C

Binance sitesinde kimlik fotoğrafı çekmek ne kadar güvenli olur?

Iyi gunler arkadaslar. Binance sitesine kaydolurken kimliğin arkali onlu fotografini istiyorlar. Acikcasi bugune kadar hep:"Kimligini dusurdu ustune sirket acildi." ," Kimlik bilgileri ile kredi cektiler." gibi haberlerle bol bol karsilastigim icimde korku olusuyor. Zaten yatiracagim para da 3...
  11. C

Sizce Bu Sene Şampiyon Hangi Takım Olur ? (Anket)

Futbolla ilgilenen arkadaşlar sizce bu sene kim şampiyon olur? Ben bir Fenerbahçeli olarak muhtemelen Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
  12. C

Geforce Now Türkiye Kullanıcılarının Global Hesapları Kapatılacak.

Fiyatla hayal kırıklığına uğratan Geforce Now 3 mayıtsan itibaren Turkiye'deki kullanicilarin global hesaplarını Türkiye sunucularına geçirme kararı almiş. Gecmeyenlerin ise hesapları kapanacakmış. Kaynak...
  13. C

Geforce Now Türkiye Sunucuları Deneyimlerinizi Aktarır mısınız ?

İyi akşamlar dostlar. Geforce Now Türkiye sunucularını kullananlar deneyimlerini aktarabilirler mi ? Sisteme ilk kaydolanlardan olduğuma eminim. Ama kod filan gelmedi her gün kontrol ediyorum maili. Abdullah abinin kodlara yetişemedim. Can Sungur abiden de alamadım maalesef :D (Bahtsız Bedevi)...
  14. C

Öneri Maksimum 300 TL'yi geçmeyecek klavye önerir misiniz?

Iyi gunler dilerim. 1-300 TL'yi geçmeyecek 2-Türkçe harfler ve büyük enter tuşlu 3-Bilek destekli.(Mutlaka) 4-Mekanik olursa çok güzel olur.(Blue switch olmasın lütfen.) Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  15. C

Yurtdışında da ekran kartı fiyatları yüksek mi?

Iyi gunler. Yurtdisinda yasayan arkadaslara bir sorum olacak. Suan da Turkiye'de hem coronadan hemde kripto paralaradan dolayi ekran karti sıkıntısı var. Kart az ve fiyatlar çok yüksek. Yurtdışında da bu durum böyle mi merak ediyorum. Özellikle fiyat artışları var mı?
  16. C

MSİ 3060 Modelleri Göründü.

Trio modelinin iki fanlısını çıkarmışlar. Çok hoşuma gitti.
  17. C

Rtx 3060 Duyuruldu! 330 dolar!

Fiyatı 330 dolar olarak duyuruldu. Twitch nvidiageforcrtr kanalindan takip edebilirsiniz.
  18. C

Ekran kartı fiyatları ve stoklar hakkında görüşleriniz.

Herkese hayırlı günler dilerim. Az once bazı sitelere baktım. Ekran kartı fiyatlarını arttırmaya baslamislar ve Itopya da neredeyse ekran karti kalmadi denecek seviyede. Sizce ekran kartlarindaki bu darlık hangi ayda son bulur ve stoklar yenilenmeye basladiginda fiyatlar eski haline doner mi?
  19. C

Mouse ve mousepad ilgili soru.

Iyi aksamlar arkadaslar. Oyundayken aimi yavaşta herhangi bir yone cevirdigimde sorun olmuyor. Ama hızlıca çevirdigim zaman aim yere yada havaya dogru dönüyor. Sizce bu mouse ya da mousepad kaynakli olabilir mi? Ikiside markali kaliteli urunler degil.
  20. C

Çözüldü✓ Lg g4 Bluetooth Otomatik Açılıyor!!!

Baslikta belirttim. Kapatıyorum 5 saniye sonra otomatik açılıyor? Yardım eder misiniz?
Geri