Arama sonuçları: *

1. H

AMD sistem YouTube izlerken donma sorunu

Merhaba, AMD ekran kartı ve işlemciye sahip bir masaüstü sistem kullanıyorum ve sadece YouTube'da video izlerken donma (takılma) sorunu yaşıyorum. Video oynatımı sırasında görüntü bir anda duruyor ve seste takılıyor sistem cevap vermiyor. 40-50 saniye geçtikten sonra düzeliyor. İlginç olan şu...
  2. H

GALAX RTX 4070 SICAKLIK

5 dakika furmark testi sonucunda 26 derece oda sıcaklığında 74 derecelere ulaşıyor ve fanları 2400 rpmlere çıkıyor. Kart henüz 2 aylık. Anlayacağınız baya bi ses geliyor kasadan. Rtx 4070 için önerebileceginiz undervolt rehberi var mı. Daha önce hiç undervolt yapmadım ve nasıl yapılır tam...
  3. H

Galax RTX 4070 GPU clock değeri oyunda 2800MHz

Galax rtx 4070 kartım ile forza horizon 5 oynarken core clock değerinin biraz fazla yüksek olduğunu farkettim internette 4070 in clock değerine 2475mhz yazıyor ancak benim kartımın clock değeri neredeyse 2900 mhz lere yaklaşacak. ben herhangi bir overclok yapmadım bu normal bi durum mu değilse...
  4. H

RTX 4070 Ryzen 5 7600 Cs2 De Düşük Fps

Sistemin özellikleri: -Ryzen 5 7600. -Corsair 16 GB 4800MHz Single channel. -Galax RTX 4070. -ASUS A620M-K -Thermalright assasin peerles 120mm kule tipi soğutucu. Sistemin özellikleri bu şekilde CS2 de ölüm kalım maçında FPS'im 180'lere kadar düşüyor. Oyunu 4:3 oynuyorum. FPS düşüklüğünün...
  5. H

AM5 SİSTEM RAM DEĞİŞTİRME

yakın zamanlarda am5 asus prime a620m-k anakarta sahip bir hazır sistem topladım ve yanında ram olarak tek kanal expo özelliği olmayan corsair bir ram geldi https://www.epey.com/bellek-ram/corsair-vengeance-cmk16gx5m1b5200c40.html sistemde ram upgrade i yapmak istediğim için almışken expo olsun...
  6. H

Bilgisayar sadece bios ekranında kalıyor

Merhabalar yaklaşık 3 saat önce bilgisayarımı açtım ve tarayıcıya girdim aniden bilgisayar kastı ve hiçbir tepki vermedi.Bende kapatma tuşundan kapatmaya çalıştım ama yine kapanmadı sonra mecburen fişini çektim Açtığımda ise fixing (c) stage 1 adında bir işlem gerçekleşti yaklaşık 1.30 saat...
Geri