Arama sonuçları: *

• Users: KokoPops
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KokoPops

🔥İndirim Domino's Bugüne Özel %40 İndirim [CEPTE40]

ÖRNEK UYGULAMALARLA: 3 Orta Boy 470 TL 2 Orta Boy 290 TL 2 Orta Boy Bol Malzemos 340 TL 1 X-Large 280 TL
  2. KokoPops

5070 12GB + İntel Ultra 5 sistem vs i5 14600KF +RTX 5060 Ti 16GB [Arada Kaldım]

Arkadaşlar alttaki sistemi almak daha mı mantıklı kafamı kurcalayan tek şey kasa, psu ve anakart kısmı. Hadi 14600KF çok güçlü işlemci ordan kıstım ama farkını ben hissetmem de oyunlarda vs ekran kartından dolayı ama bu anakart baya leş bişeymiş kasa psu zaten hiç güzel değil benim topladığım...
  3. KokoPops

DDR4, Intel i5-14600KF Sistem Toplama.

Selamlar, Üniversite için kullandığım laptopum vardı Asus TUF A15 RTX 3050Ti R7 6800H lı. Onu satıp masaüstü bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. Geçen vatan ram fırsatlarında, 4400 e, CL18 3600 Mhz 32Gb ram aldım. Amacım aşırı üst bi bilgisayar toplamak değil en fiyat performans sistemi toplamak...
  4. KokoPops

Öneri Araç İçi Kamera Önerisi (Viofo, 70Mai, DDPAI)

İyi akşamlar. Araç için kamera ihtiyacım var fakat 2 gündür araştırıyorum aklıma hiçbir model yatmıyor hepsinin direkt soğutan 1 yıldızlı yorumları var. Teknoloji şans işidir 4-5 yıldız ürünlerde 1 yıldızlı yorumlara çok takmama ama bunlar can sıkıcı yorumlar oluyor. Aklımda bi kaç model var...
  5. KokoPops

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

Arkadaşlar masa basi calistigim icin gercekten saglikli bir koltuga ihtiyacim var ama butceyi cok asamiyorum, yeni basladigimdan dolayi. Hawk Future serisi 10k ya dusmus bi de Titan Throne serisi var aralarinda kaldim hangisi alinir sizce? Titan Seat Throne Hawk Future Exvega Andromeda...
  6. KokoPops

Yardım Asus TUF A15 Garip Davranma/ Acilmama

Asus tuf a15 2022 model laptop var 6 aydir power button keyfine gore calisiyordu 10-15 basmamda anca aciliyordu laptop. Sonra bazen acildiginda hic olmayan bir kullanici hesabindan acilmaya basladi ve windows kayit kullanici bulunumadi hatasi mi ne veriyordu nadiren. O acilan kisimda...
  7. KokoPops

Yardım Gaminggen İyzico Kampanyasindan Aldigim Ürünü İptal Etti

2500 e Fun60 Max aldim 1250 cashbackim geldi ama siparisimi iptal ettiler sebep gostermeden. Ne yapacagim iyzico haklarim gecti mi.
  8. KokoPops

Çözüldü✓ İllustrasyon calismak icin gündelik tablet önerisi?

Film/dizi izlemek, Kalemiyle not tutmak, en önemlisi 2D illustrasyon calismak icin tablet ariyorum. Aklimda ipad 10 nesil vardi 13500 tl lik olan ama ekranda lamine yokmus kalem hissiyati iyi degilmis. O yuzden ipad air 4 dusunuyodum onun da stoklari bitti pt de 17500 du sanirim. Mobil tabanli...
  9. KokoPops

Windows Dual Boot Yapmam Lazım

Eğitim gereği 2 ssd bulunan laptop da 2 farklı işletim sistemi kurmam gerkeiyor fakat bunların birbiriyle hiçbir şekilde iletişim halinde olmamaları ve bir işletim sisteminin internete asla bağlanmaması gerekiyor. Bunu yapmam çok olası değil mi sadece format atarken 2 kere 2 ssd ye de atacağım...
  10. KokoPops

Yardım VDSL altyapı 100MBPS aşırı yükleme sorunu.

Arkadaşlar merhaba binamda 80mbps VDSL altyapı var en çok altyapısı bulunan firmaya 100mbps paket alıcağımı söylediğimde. Aşırı yükleme olur bağlantı kopar, sorun yaşarsınız vs dedi alıyosanız 50 alın dedi. Öyle bir sorun yaşayan var mı çünkü bana saçma geliyor bakır kablo zaten taşıyabiliyor...
  11. KokoPops

Öneri 2000 TL civarı mouse önerisi

Eskiden kullandığım rival 300s takılmaya filan başladı garip şekilde mouse pad değişince baya bi düzeliyor gibi ama devam ediyor. Şimdi 2000 tl civarı mouse lazım bu 1-2-4-8k hz muhabbetleri çok önemli mi? Kablolu veya kablosuz farketmez diyodum herkes razer v3 ve v3 hyperspeed öneriyor ama z1...
  12. KokoPops

IOS Jailbreak hakkında sorularım var

Arkadaşlar verilen bi proje üzerine IOS işletim sistemi lazım ve ona jailbreak atmam lazım şuan elimde olan bir ios modeli yok o yüzden 2. el almam gerekecek. Iphone 6s alsam bunlar hangi sürüme kadar güncellenebiliyorlar çünkü özellikle bazı sürümlerin jaillenmesi çok daha kolay. Ve Icloud...
  13. KokoPops

❌İndirim Bitti! Anker Space One 2770 TL [SON 30 Dakika]

Ürünü almayı düşünüyordum videolarında baya övüyorlardı, yorumlar kısmında ise insanların 3000-3400 TL arası fiyatlara aldıklarını gördüğümden paylaştım fiyat iyi gibi. Videolarda Q35 in üst modeli olduğunu söylüyolardı bende bi tane çektim bakalım...
  14. KokoPops

Yardım Laptoplarda ekstra 2 monitör takma hataları.

İyi akşamlar. Laptopa 1 tane HDMI üzerinden görüntü alıyorum, 1 tane bu kablo üzerinden görüntü alıyorum. Type C üzerinden görüntü aldığım monitörü açınca başlarda sanırım hertz uyuşmazlığından ara sıra titreme sorunları çıkmaya başladı. ilk monitörüm 144hz ayarlarken Type C bağlantı aldığım...
  15. KokoPops

Laptop harici 2. monitörü takmak için kablo önerisi lazım.

Arkadaşlar, laptopumda bulunan HDMI çıkışına zaten bir monitör takıp kullanıyorum. Diğer monitörü takmak için, laptopumda bulunan DisplayPort 1.2 destekleyen Type-C girişi için bir kabloya ihtiyacım var. Eklediğim ürünler uygun mudur, hangisini almalıyım önerileriniz var mı? Uni kablo Paugge...
  16. KokoPops

Yardım Gamepower Bull T10 Ghosting Panel Sorunu

Merhaba iyi günler bugün Gamepower BULL T10 model monitör elime ulaştı direkt ölü piksel testine soktum ve hiç ölü piksel çıkmadı sonra ghosting testi yapayım dedim ghosting sorunu da bulunmuyordu gayet hoşuma gitmişti monitör. Sorun monitörün ayarlarını kurcalamamla başladı. Testte öncelikle...
  17. KokoPops

Yardım Usb Hublar Hakkında Yardım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kullandigim klavye/ mouse 1 ms oldugundan bi de ek dinamik mikrofon kullandigimdan usb ler yetmiyor. Usb hub almam lazim fakat usb hublar bu dedigim gaming özelliklerde performans kaybi yasatir mi? Type C uçlu mu Usb uçlu mu alınmali? Mesela anakarttan gelen laptop...
  18. KokoPops

Öneri 2000-3000 TL mikrofon önerileri Fifine

Arkadaşlar ortalama işte kullanabileceğim oyunlar ve videolar için mikrofon lazım bu fifine markasının ürünlerini çok beğeniyorum testlerini hangisini önerirsiniz. Fifine AM8 - 2900 TL Fifine A6V - 2140 TL Fifine A8 - 2900 TL Bunlar TR fiyatları eğer önerirseniz aliexpress üzerinden daha...
  19. KokoPops

Ekranın rengarenk karelerle dolması

Üstteki fotoğraftada görüldüğü gibi son 2-3 aydır max ayda 1 başıma geldi bu neyden kaynaklanmış olabilir ben ekran kartı düşünüyorum. Bu arada bu olay olduğunda res attığımda diğer cihazları görmesine rağmen mouseyi belli bir süre görmüyor. Sistem Özellikleri: İşlemci: Intel® Core™ i3-6098P...
  20. KokoPops

Yardım TUF Gaming VG24VQ Ghosting Sorunu İçin En İyi Ayarlar ?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi TUF Gaming VG24VQ modelini kullanıyorum fakat 1ms yi bana tam olarak yansıtamıyor hatta eski monitörümle nerdeyse aynı bunun sebebi MPRT değerinin 1ms olup GTG değerinin yüksek olması mıdır ayrıca en büyük sorunum asıl konuyu açma amacım ghosting sorunu...
Geri