Arama sonuçları: *

• Users: v3ys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Topladığım kasaya hangi ekran kartını almalıyım??

işlemci: Ryzen 7 5700x3d anakart: B550m pro-vdh wifi psu: High Power element 80+ Ram: 2x8 gskill ripjaws 3600 mhz cl18 ssd: micron 3400 nvme 512g kasa: Dark Maxima v20 Ekran kartı ikinci el RX 6800 XT 10000 t ye anlaştım bir arkadaşla ve 16000 e sıfır rx 7700 xt var. İzlediğim videolarda rx...
  2. V

Kaç W PSU almalıyım??

Arkadaşlar rx 6800xt ve ryzen 7 5700x3d için kaç w psu almalıyım? Teşekkür ederim..
  3. V

Regal Raptor Pilder 250 lastik tavsiye

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Regal Raptor Pilder 250 alacağım, tabi önce ehliyeti alacağım. Yaptığım araştırmalarda motosikletin üstünde gelen lastiklerin çok kalitesiz olduğunu öğrendim ve motosiklet konusunda tecrübesizim ve o yüzden hangi lastiği almalıyım...
  4. V

30000 TL Laptop önerir misinizz?

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Bütçe: 30.000 TL Bilgisayar mühendisliği öğrencisi için laptop önerebilir misiniz? Oyuncu bilgisayarı istemiyorum. İşçi bilgisayarı tarzı lütfen. Alacak arkadaş bunları atmış, hangisi en iyi sizce? Yardımınız için teşekkürler..
  5. V

Macbook almak istiyorum, kullandığım sistemimi ne kadara satabilirim?

işlemci : Ryzen 5 5600x Ekran kartı: Asus tuf 3 RX 5600 xt ssd: samsung 9700 evp plus 3500/3300 anakart: MSI x570 a pro kasa: MSI MAG FORGE 101M psu: Cooler master 750w 80+ bronze Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Oyun oynamak ve öğrencilik hayatımda kullanmak için almıştım...
  6. V

Üniversite öğrencisi laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Kuzenim için laptop bakıyorum da bütçe 15 k civarı . Laptobun kullanım amacı office programları, video , film vs . Kız öğrenci olduğu için kibar ve kullanışlı bir laptop önerir misiniz. Ben kalas bi oyuncu olduğum için laptoptan pek anlamıyorum. Teşekkürler ..
  7. V

Elektro gitara başlama önerisi

Arkadaşlar 22 yaşındayım, en son 10 yıl önce gitar tuttum o da sadece bir ay civar. Klasik gitardı ve gitar çalmaya çok hevesliyim ama müzik zevkimden dolayı elektro gitar almak istiyorum da öğrenci adamız :D . Klasik gitarım çok eski ve çok konforsuz du . Ellerimle perdelere bastığımda hemen...
  8. V

Diablo 4 oyuna başlıcak arkadaş aranır

Arkadaşlar az önce diablo 4 aldım. Keyifle oynuyabileceğim arkadaş arıyorum. Varsa öyle biri goo
  9. V

Hazır sistem önerisi 15,000 bütçe

Arkadaşlar merhaba, Valorant oynamak için sistem topluyorum 240 hz monitör almayı düşünüyorum. Kasa için 15k bütçem var. Önerebileceğiniz hazur sistemler var mı ? Ben şunu sistemi düşünüyorum...
  10. V

26.000 TL bütçe sistem

26,000 TL bütçem var. ekipman ve kasa alıcam. Ekran kartı Nvidia olmasını istiyorum. Amacım sadece valorant oynamak ve 240 hz monitör ile rahat rahat akıcı bir şekilde oyun oynamak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
  11. V

Fps oyunu (Valorant) için en iyi mousepad

Razer deathadder v3 pro alıcam şimdi en iyi mouse pad olarak ne önerirsiniz, kafamda steel series qck+ var
  12. V

2200 TL bütçe ile fps mouse önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Özellikle valorant olmak üzere fps oyuncusuyum. 2200 TL bütçem var işi de biraz profesyönelliğe dökmek niyetindeyim. İmmortal elo yum, radianta kasıcam gelicek sezon. Steelseries rival 5 kullanıyorum, biraz yıprandı gibi, yeni mouse alıcam ne önerirsiniz?
  13. V

twitch yayınına sesim az gidiyor

Kulaklığım hyperx cloud II microfon olarakta onun microfonunu kullanıyorum twitch yayını açıyorum ve oyun sesi benim sesimi aşırı bastırıyor. kendi sesimi arttıramadım , yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum
  14. V

Ryzen 5 5600x 65.70 Derecelerde Gezmesi Normal Mi?

msi mag forge 101m kasam var . ekran kartım asus tuf 3 rx 5600 xt ve 60 dereceye oyunda gelmiyor. İşlemcim ryzen 5 5600x stok fanla kullanıyorum. Kış aylarında masaüstündeyken 35 derecelerde geziyordu şuan 65 70 normalmi acaba yoksa sıkıntı mı var sizce
  15. V

Abdullah abi 6499 TL ye Asus Rog Laptop tarzı . Bir tane daha be abi

Abdullah abi kasası güzel olan , işlemcisi güzel, ekran kartı pek te önemli olmayan laptop kampanyası yollar mı acaba bir daha . Bilgisayar mühendisi öğrencisiyim bi kampanya 10 numara olur be abi :) .. @Abdullah Hacıgül
  16. V

Sistemim ne kadar eder?

kasa: Msi Mag forge 101m psu:Cooler Master 750 w 80+ Bronze Ekran Kartı : Asus Tuf 3 rx 5600 xt ssd : 500 gb samsung 970 evo pro 3500/3300 ram: 8x2 Gskill Trident z neo 3200 mhz cpu : 5600 x stok fan Anakart : MSI x570 a pro hepsinin kutusu duruyor Sistem 1.5 yıllık Mining falan...
  17. V

1 tb Harici ssd önerisi

Arkadaşlar laptobum gidici olduğu için yedeklemek istiyorum. Harici ssd bakıyorum . Önerileriniz nelerdir ? bütçe : 1300 olmadı harici harddisk te önerebilirsiniz.
  18. V

2500 tl bütçe oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar boyum 1.80 kilo 120 . Şişmanlara göre oyuncu koltuğu bakıyorum, iyi bir şey önerir misiniz . Sağlam uzun ömürlü
  19. V

Days gone açılmıyor(steam)

Arkadaşlar steamden ayın 1 inde days gone aldım 167 liraya. Oyun başlamıyor ya. Sıkıntı ne ki acaba?
  20. V

Laptop windows etkinleştirme (ufak bi yardım edin lütfen)

Arkadaşlar laptobu ubuntudan win10 a geçirdim. Laptop 10 yıllık ve kaçak etkinleştirmeden . Acaba orijinal win 10 ' a sahip mi? Anakarta falan gömülü oluyor ya bazılarında. Nasıl yapabilirim varsa ? yardımcı olursanız sevinirim..
Top Bottom