Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Sizce Hangi Telefonu almalıyım?

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-13-pro-512-gb-fiyati,516993629.html https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-poco-x6-fiyati,362350709.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwp4m0BhBAEiwAsdc4aFTWY67ATjAotBtxQ4QvcZ1gLdE_rQSJvletVFSBMzLLpgFRgOxQbBoC67oQAvD_BwE...
  2. EgoistmanTR01

Vergisiz Alınabilecek En İyi Telefon Hangisi?

Evet telefon gurmeleri bu şartlarda alınabilecek vergisiz en iyi telefonlar hangileri?
  3. EgoistmanTR01

Arkadaşımızın Telefonu Gartic.io üzerinden yaymışlar?

Arkadaşlar dediğim gibi garticten çocuğun telefonunu yaymaya çalışıyorlar. Elimizde ss ler var ama sanırım anonim hesaptan yapmışlar. Nasıl bulabiliriz? Şikayetçi olsak sonuç alır mıyız?
  4. EgoistmanTR01

Steam Ea Play Aboneliği Aldım fakat beklemede diyor?

Arkadaşlar Ea play aboneliği aldım steam üzerinden. Ama beklemede diyor ne zaman gelir? 1689948484 + Karttan parayı çekmiş 1689949544 İptal ettim ve yine aldım ama yine beklemede ve hesaptan iki defa para (40+40) çekmiş
  5. EgoistmanTR01

628K Sayısal 728k Tyt Sıralaması ile Hangi Bölümleri Tercih Etmeliyim?

Dostlar yardımcı olursanız sevinirim alanım ağırlıklı olarak bilgisayar. Devlet olursa iyi olur parasız oluyor bildiğim kadarıyla :D Yada bu aralıktaki bölümleri gösteren bir site varsa onuda atabilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler <3
  6. EgoistmanTR01

Almanya'dan akrabam telefon getirse bir sorun olur mu?

İphone 14 pro max getiricek kutusunu kendi açıcak. Burda kendim o telefonu kayıt ettirirken bir sorun olur mu? Yada gümrükte sorun olur mu?
  7. EgoistmanTR01

İnstada Takip Etmediğimiz Hesaba Nasıl Bakarız?

Önceden bunun uygulamaları vardı da gitmiş sanırım. Var mı güzel bir yöntem , site , uygulama Bir arkadaşım soruyor da o.O2 (!)
  8. EgoistmanTR01

Unutamadım.......(Aldatmış :) )

GÜNCELLEME 13.06.2023 Aldatmış beni. 2 gün önce öğrendim. Bu düşüncelerim halihazırda gitmişti ama bunu duyduğumdan beri öfkeliyim... 27 MAYIS 2023 1 ay 12 gün önce ayrıldık... O ayrıldı ve hislerinin bittiğini söyledi. Yaşıma göre davranmadım ve galyana gelip göndermeli (ağır olmayan)...
  9. EgoistmanTR01

Televizyon Önerisi 4K (10k-13k)

Selam dostlar umarım keyfiniz yerindedir. Televizyon bakıyoruz aklımızda bazı modeller var fakat buraya sormadan olmaz :D 4K Android bir model istiyoruz 50-55 inç olsun. Arçelik marka da önerebilirsiniz babam ona biraz daha sıcak bakıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  10. EgoistmanTR01

Beşiktaşlı Futbolcuya Saldıran 'Taraftar' Serbest Bırakılmış...

Ne düşünüyorsunuz? Saldırı Anı...
  11. EgoistmanTR01

15K Bilgisayar önerisi

Dostlar soru başlıkta f/p bir şeyler önerebilir misiniz?
  12. EgoistmanTR01

Android biraz acil Telefonum zorla kendini güncelleştiriyor şuan

Arkadaşlar biraz acil gm 20 pro kullanıcısıyım ve şu anda benim isteğim dışında telefon kendini güncelliyor. Nasıl iptal ederim şuan telefonu kapatıp duruyorum. Sistem güncellemesi yükleniyor diyor nasıl iptal ederim acil... Yeni sürüme geçmek istemiyorum...
  13. EgoistmanTR01

200-300 TL Termos Önerisi

Selam Dostlar Sorum başlıkta... Herhangi bir siteden olabilir trendyol olursa daha iyi olur. Yarım litrelik,olabildiğince sıcak yada soğuk tutsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
  14. EgoistmanTR01

2000-3000 TL Arası Akıllı Saat

Annem için hem doğum günü hemde anneler günü için alacağım ( ikiside aynı gün :D ) Marka olarak samsung alacağım telefonu da samsung uyumlu olacağını düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  15. EgoistmanTR01

Termal Macun Önerisi (75-150 TL)

Sorum başlıktadır dostlar :) https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-4-gr-en-yuksek-ultra-performansli-termal-macun-P513011990 Bunu buldum nasıldır? Önerilerinize açığım ..
  16. EgoistmanTR01

Bilgisayarım Aniden Donup Şöyle Çizgiler Çıkartmaya Başladı.

Öncelikle selamlar arkadaşlar uzun zaman sonra ilk konum ara vermiştim foruma :D . Son zamanlarda bilgisayarımda alttaki videolardaki (yükleyemedim) garip çizgiler çıkmaya başladı ve sık sık oluyor bilgisayarı kapatana kadar geçmiyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim? Sistem: Amd Ryzen 3...
  17. EgoistmanTR01

Android 11 den Android 10'a Geri Geçmek İstiyorum

Selam dostlar General Mobile 20 Pro kullanıcısıyım ve dün gelen güncelleme sonrasında android 11 e geçtim ama arayüz , performans ve bazı özellikleri nedeniyle beğenmedim. Eski sürüme geçmek istiyorum fakat internette çok fazla video ve çok fazla farklı yöntem var. Nasıl en kolay şekilde eski...
  18. EgoistmanTR01

YAŞASIN CUMHURİYET!!

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :peepokalp: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz...
  19. EgoistmanTR01

Windows 11 En Düşük Sistem Gereksinimlerini Karşılamıyor?

Böyle bir hata alıyorum fakat almamalıyım diye biliyorum. Sistemim: Amd 3200G 16 GB 3200 mhz Ram 1 TB HDD 500 GB SSD Nedir çözümü dostlar
  20. EgoistmanTR01

5000-6000 TL Arası 4k Televizyon Önerisi

Dostlar istediğim televizyonun markası fark etmez. Özellik olarak şunları istiyorum. Android olsun , 4K olsun , Olabildiğince büyük ekranlı olsun. Ve peşin fiyatına taksit yapılabilsin :D Hepsiburada'da öyle bir kampanya varmış ama çok seçenek var :D...
Top Bottom