Arama sonuçları: *

• Users: Zebellah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zebellah

RTX 5070 Montajı için PSU Kablosu nasıl olmalı ?

Merhaba başlıktan anlatamamış olabilirim şunu demek istedim. RTX 5070 aldım. Kablo bağlantısında güç kaynağında ayrı ayrı 6+2 6+2 iki farklı kabloyu kartın kutusundan çıkan birleştirmek mi mantıklı yok psudan tek kabloda 2 ayrı uc var 6+2 6+2 tek kabloyu birleştirme kablosuna mı takmak...
  2. Zebellah

İnternet Sağlayıcı Önerisi

2 Ay sonra türk telekom tahattüm bitiyor. Memnunda değilim pek fazla 1 2 günde bir modemi 2 3 kere kapatıp açmam gerekiyor. Hangi firmaya geçmeliyim NetSpeed en uygunu gibi ama sizdende tavsiye istiyorum.
  3. Zebellah

9700X İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Corsair Airflow 4000D White kasam var buna uygun bir sıvı soğutma öneriniz var mı. Bütçe 3-5K arası daha ucuzu olabilir. Hava soğutma önermeyin lütfen. Mümkünse beyaz renkte olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Zebellah

Apandisit ameliyatı sonrası fitness ?

Merhaba, 17 Mayısta kapalı apandisit oldum. Şimdi hiç ameliyat olmamış gibiyim. Önümüzdeki hafta karnımı fazla etkilemeyen maksimum 2.5 - 5 kilo ağırlıkları kullanmayı düşünüyorum. Doktorum 5 kiloyu 3-6 ay geçmemelisin dedi. Şunu sormak istedim daha önce bu durumu yaşamış olan var mı ? Bir...
  5. Zebellah

Bilgisayar Parçaları Uyum ve Güç Gereksinimi

İşlemci : Ryzen 7 9700X https://www.incehesap.com/amd-ryzen-7-9700x-3-80ghz-soket-am5-tray-islemci-fiyati-74310/ Anakart : Gigabyte B850 Gaming Wifi 6 https://www.incehesap.com/gigabyte-b850-gaming-wifi-6-soket-am5-8200mhzoc-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-79473/ Ram : Patriot Viper Venom...
  6. Zebellah

Oyun Odaklı Sistem Tavsiyeleri

Merhaba, Yeni bir sistem alacağım oyun odaklı şuan 1080p kullanıyorum ileride 2k veya 4kya geçiş yapacağım. AAA oyunlar ESO, Pubg Pc, BF2042 tarzı oyunlar en çok BF ve Rainbow oynuyorum. Tavsiye edebileceğiniz linkleri bekliyorum. Ekran kartı AMD olursa sevinirim ama nvidada olabilir.
  7. Zebellah

Göbek mi sarkma mı ?

Merhaba, 1.65 Boy Şuan 73 Kilo 26 Yaş Geçen sene 1 haziranda diyet ve spora başlamıştım 127 kiloydum. Şuan 73 kiloya kadar düştüm kollarımda bacaklarımda omuzlarımda göğüslerimde hiç sarkma olmadı. Ama göbeğimde sarkma var sanırım çünkü göbeğim erimiyor bunun sarkmamı yoksa yağ mı göbek mi...
  8. Zebellah

10-12K Bütçe ARASI 2K 27" IPS Monitör Önerisi

Merhaba genellikle BF vs FPS oyunları oynarım harici dizi izlerim. Önerilerinizi beklerim.
  9. Zebellah

Yardım Bilgisayarımı açtığımda monitörüm Beyaz ekran oluyor.

Bugün yaşadığım sorun beyaz ekran oluyor monitörü kapatıp açınca düzeliyor tam olarak nedir bilgisi olan var mı 1724496371 UP UP UP
  10. Zebellah

Bilgisayarım 2. El olarak satış için ne kadara satmalıyım ?

Merhaba artık pek pc ile ile ilgilenmediğim için satmaya karar verdim. Ücret olarak ne kadar isteyebilirim yardımcı olur musunuz. İşlemci 5600 kutusuz versiyonu garantisi 1 yıl daha var. Ekran kartı Zotac 4060 Tİ 8 GB kutu var garanti 1 yıl daha var. Ram 2x8 XGP kutu fatura garanti yok bende...
  11. Zebellah

Ölmeden önce izle dediğiniz animeler.

Anime izleme listesi yapacağım önerilerinizi bekliyorum.
  12. Zebellah

15-17K Arası Sıfır Telefon önerisi

Şuan A21S kullanmaktayım 2800 TL'ye almıştım :D artık yani ekran kilidini açarken bile donuyor sosyal medya uygulamalarını söylemiyorum bile. Önereceğiniz telefonları bekliyorum.
  13. Zebellah

Anime giyim üstüne site

Anime baskı veya dikim üstüne sağlam bildiğiniz site var mı
  14. Zebellah

Birikimi mi Banka faizine atmak mantıklı mıdır ?

En son sanırım 1M tl ye 55k geliyordu aylık. Tabi bankasından bankasına değişiyor. Bu şekilde 1m tlyi aylık faizle her ay gelen 55k ile fiziksel altın almak mantıklı mı. Altını örnek verdim.
  15. Zebellah

🔥İndirim FELLAS 200 TL ÜZERİ %50 İNDİRİM

Link Koyulmuyor Hepsiburada da Fellas Link niye koyamıyorum yaw
  16. Zebellah

Noctua NH-D15S Soğutucu alınır mı

Bu ürün alınır mı ileride am5 platrofuma geceçeğim 7800X3D düşünüyorum. Yeterli olur mu ona.
  17. Zebellah

2D platform Karakter çizimi karakterin hareketleri vb. gibi çizim

Merhaba ben ve bir arkadaşım oyunlarımızı sürekli yapıyoruz kodlama veya program kullanımını biliyoruz. Sorunumuz çizim, ikimizde çizim yapamıyoruz. Bu konuda ile ilgili bir yapay zeka var mı ? Karakterin sprite'ları il birlikte bir çizim yapıp bize çıkartabilecek yapay zeka ücretli olabilir...
  18. Zebellah

HP Victus 7P6B3EA Alınır mı bütçe Max 50K

https://www.laptop.com.tr/urun/407796/hp-victus-7p6b3ea-16-r0007nt-intel-core-i7-13700h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4070-8gb-16-1-inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.44.3
  19. Zebellah

KYK BORCU VERGİ BORCUNA DÖNÜŞEN VAR MI

Borcumu vergi borcu olarak işlemişler banka hesaplarıma falan giremiyorum. Yapılandırma yapacagım fakat yapılandırırken ücret alıyorlar mı ilk başta
Geri