Arama sonuçları: *

• Users: ThewH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ThewH

MSI Yeşil Pixel Sorunu

1712245025 buna bir çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz?
  2. ThewH

MAX 10K Bandında Monitör Önerisi

Merhaba beyler ben max 10K bandıunda bir monitör arıyorum yardımcı olursanız, örnekteki gibi grafikli oyun oynarken 2k 27 inç fps oynarken de 170hz seviyesinde bir moniitör önerirsiniz bu daha iyi derseniz sevinirim...
  3. ThewH

800 Bütçe PSU Önerisi 600W

PSU Önerilerinizi alabilir miyim?
  4. ThewH

Bilgisayar ekranı kapatıyor

Merhaba millet size bilgisayarım hakkında danışmak istediğim bir sorun var. Bilgisayar normal kullanımda hiçbir sorun çıkartmıyor ama oyunlarda ekranı kapatıyor ama kasa kapanmıyor.Bilgisayar ilk sesleri kesiyor kulaklığa çıt diye ses geliyor sonrasında ne oluyorsa oluyor.Bu sorun nelerden...
  5. ThewH

İKİNCİ EL PC FİYATLANDIRMA

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce bir sistem aldım.Şuanda da bu sistemi satmaya karar verdim. Sizce bu sistemin hakederi nedir?Beni de sıkıntıya sokmadan fiyat önerilerini alabilir miyim?
  6. ThewH

Kavye Öneri ve Tartışma

Arkadaşlar yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Bütçede en fazla 350 lira, buraya beğendiğim birkaç tane beğendiğim klavyeden koyucam. Klavyeler hakkında bilgi sahibiyseniz öneri ve fikirlerinizi almak isterim...
  7. ThewH

Ekran Kartı Önerilerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar bir ekran kartı alıcam bütçe en fazla 500 ama daha ucuz olursa iyi olur aklımda gt 1030, rx550 2 gb gibi kartlar var ama 2.el sizin önerebileceğiniz iyi bir kart varsa linkini yollayabilir misiniz? 1603413460 8 gb ram'e ve Intel xeon e5450'ye sahip pc arkadaşlar oc yapılı 3.60 ghz.
  8. ThewH

Windows 7 iso dosyası lazım

Arkadaşlar sizden ricam windows 7 iso dosyası sağlam olan bir site linki atarmısınız sadece iso dosyası lazım dvd ye kurucam.Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. ThewH

Topladığım bilgisayar nasıl sizce?

AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart 2x Adata AX4U320038G16A-SR30 8 GB DDR4 3200 MHz Ram XFX RX-580P8DFD6 Radeon RX 580 8GB GDDR5 Ekran Kartı Frisby Coax 650 W FC-8890G Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası HP 250GB SSD S700 2.5\...
Geri