Arama sonuçları: *

• Users: PustiKafa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PustiKafa

2000-2500 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

Selamlar. 2021 sonbaharında aldığım Tronsmart Shadow düşündüğümden hızlı sıkıntı çıkarınca yeni bir şeye geçme kararı aldım ve gözüme Sennheiser Game Zero çıktı. Sizce alınır mı veya daha iyisi var mı?
  2. PustiKafa

PES 2021 Online Oyun Bulunmuyor

Merhaba. İki gün önce oyunu aldım ve indirdim ancak hiç başka oyuncularla maç yapamadım. Hep girdiğim zaman yükleme yerinde takıldı ve hiç oyuncu bulmadı. Bu durum kaç dakika beklersem bekleyeyim aynı kaldı. Maç bulması için ne yapmalıyım?
  3. PustiKafa

Asus ROG Pugio II 429 TL!

https://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ İyi bir fare ve çok iyi bir indirim. Alacaklara hayırlı olsun.
  4. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 5: Shadow Of War

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından bu seriye devam etmek istedim. Beni veya incelemelerimi özleyen var mıdır emin değilim de neyse. Hadi başlayalım! Hikaye Evet. Yaklaşık 20 saat oynadığım bu oyunun hikayesiyle ilgili bir yorum yapamam. Çünkü önceki oyunu oynamadım, evren...
  5. PustiKafa

11 TL'ye Remote Play Together Oyunu

Arkadaşlarım ile oynayabilecek bir oyun arıyorum. Ancak Remote Play Together olması zorunlu.
  6. PustiKafa

11 TL'ye Oyun Önerisi

Bir önceki iki konumda içimi açıp oynama isteği oluşturan bir oyun olmadığı için bütçeyi biraz arttırdım. 11 TL için oyun önerilerinizi bekliyorum.
  7. PustiKafa

Steam'den 5 TL'ye Oyun Önerisi

https://steamcommunity.com/id/ramizkarasiki41/ Eski konumdaki gibi gereksiz insanlar gelmesin diye bu sefer profil linkimi bırakıyorum. Lütfen sahip olduğum oyunları önermeyin.
  8. PustiKafa

İstanbul Sözleşmesi Feshedildi ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararda şu ifadeler yer aldı: "Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla...
  9. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 4: İnfamous 2

Evet ben de biliyorum en son Doom Eternal dediğimi. Ama fanboy olduğum bu seriye neden bu kadar sevgi beslediğimi bilmek istemez misiniz? Hadi başlayalım! Hikaye Hikayemiz Empire City'de Cole bir tekneye binmeden hemen önce başlıyor. Kendisi tekneye binecekken Canavar'ın (Büyük harfle yazmamın...
  10. PustiKafa

Minecraft İçin Mod Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bana görevli ama görevleri aşırı kastırmayacak, saracak bir mod paketi önerisi yapar mısınız?
  11. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 3: Shovel Knight: Shovel Of Hope

Üçüncü inceleme konuma hoşgeldiniz arkadaşlar. İlk iki konuyu seven ve beni bunun için takip eden (ki öyle biri yok) herkese teşekkür ederim. Boş konuşmaya başlamadan hadi başlayalım! Hikaye Bir zamanlar Shield Knight ve Shovel Knight isminde iki şövalye varmış. Toprakların koruyucuları. Ancak...
  12. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 2: Shovel Knight Specter Of Torment

Merhaba arkadaşlar. Daha şimdi bitirdiğim bir oyunun incelemesini direkt yazıyorum. İlk incelememi okuyan ve seven herkese teşekkür ederim. Amma gereksiz konuştum. Hadi başlayalım! Hikaye Oyunun hikayesi aslında basit. Siz Specter Knight adındaki bir şövalyesiniz ve 8 tane şövalyeyi Enchantress...
  13. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 1: Cuphead

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır (4 yıl) bu oyunun bir incelemesini yapmak ve başkaları ile konuşmak istedim ama eskiden oyunlara karşı yeteneğim yoktu. Bugün ise karşınızda bu oyunu bitirmiş ve incelemeye hazır bir halde duruyorum. E daha ne bekliyoruz? Hadi başlayalım! Hikaye Normalde bu...
  14. PustiKafa

4,12 TL'ye Oyun Önerisi

Her türlü oyun olur. Zup serisi, kart kasıla ilen Hentai oyunları vs vs.
  15. PustiKafa

İki Kişi Birlikte Oynanabilecek Hikayeli Mobil Oyun Önerisi

Arkadaşım ile oynamak için çok oyunculu ve hikayeli mobil oyun arıyoruz. Bir öneriniz var mı?
  16. PustiKafa

LGA 1150 Soketine Uygun Hava Soğutma Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Dün gece bu konuyu açtığımda yeterince cevap gelmediği için yeniden bu konuyu açıyorum. İ5-4440 işlemciye güzel, performanslı ve fiyatı uygun bir soğutucu arıyorum ve Gametech'İn yeni soğutucusunu gördüm. Sizce bu soğutucu alınır mı? Veya başka bir öneriniz var mı...
  17. PustiKafa

LGA 1150 Soketine Uygun Hava Soğutma Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır benimle olan ve yeni sisteme geçtiğimden beri bakmadığım bu sisteme biraz yükseltme yapıp satmayı veya Hackintosh kurmayı düşünüyorum. LGA 1150 Soketine ve İ5-4440 işlemciye güzel, uygun fiyatlı ve iyi macun çıkan bir hava soğutma önerebilir misiniz? Gametech...
  18. PustiKafa

HDD'de Bad Sector Olması

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır kullandığım Toshiba marka HDD'yi bugün yeni sistemime taktım ve Hard Disk Sentinel 23 tane bozuk, 1 tane de Bad Sector olduğunu söyledi. Sizce bu bir sorun oluşturur mu?
  19. PustiKafa

Razer Basilisk X Hyperspeed VS Razer Basilisk V2

Arkadaşlar merhaba. Bir önceki açtığım konudan sonra (Bkz: https://forum.donanimarsivi.com/konu/logitech-g402-hyperion-furye-benzer-fare-oenerisi.259176/ ) bu fareleri buldum ve ikisini de beğendim. Sizce hangisini almalıyım? (Tutuşum Palm ile Fingertip arası bir şey) Başka bir fare de...
  20. PustiKafa

Öneri Logitech G402 Hyperion Fury'e Benzer Fare Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5 yıldır kullandığım ve öyle göstermese de ömrünün sonlarını gördüğünü düşündüğüm G402 Hyperion Fury'yi yavaştan emekliye ayırmak istiyorum. Bunun için 250-300 TL bandında (Gerekirse 400 TL olabilir) G402 Hyperion Fury'e benzer bir fare önerisinde bulunursanız çok...
Geri