Arama sonuçları: *

• Users: kg6107
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

12400F RTX3060'lı sisteme H610 anakart kullansam olur mu?

Merhabalar arkadaşlar. Bir sistem topluyorum almadan önce bir emin olmak istedim. 12400F işlemcim ve ASUS TUF RTX3060 ekran kartım ve de 8x2 3200MHz RAM'larim var bu sistemim. İçin H610 anakart alsam ekran kartı ve işlemcimi besleyebilir mi ya da B660 anankart alsam bu sistemde H610'a göre...
  2. K

12400f RTX 3060 Sisteme kaç W psu lazım

Sistemim: Intel I5 12400f CPU ASUS Prime B660M-A D4 Anakart 3200MHz 8gbx2 cl 16 Ram Asus Tuf v2 OC RTX 3060 GPU Adata XPG SX8100 512GB m2 ssd ASUS TUF Gaming LC 240 ARGB Sıvı Soğutucu ASUS TUF GAMING GT301 RGB Kasa Bu sistemime kaç w psu almalıyım yardım olursanız sevinirim hayırlı ramazanlar...
  3. K

24 INC 144-165HZ 1ms(gtg) IPS G-sync veya G-sync açılabilen monitör önerileri

Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum ama bulamadım bir türlü 27ınc alamam çünkü masama sığmıyor alanım yok yani 24 inc bu özllekleri sağlayan bir monitör yok mu ya tuf serisi bir monitör var ama onun hakkında da herkes kötü yorum yapmış LG 24GN650-B bunu...
  4. K

MSI Pulse GL76 vs MSI katana GF76 hangisini almalıyım

Merhabalar arkadaşlar bu iki aradaş arasında kaldım ama karar veremedim farkları neler bu iki arkadaşımızın bir türlü anlayamadım. İkisinin de özellikleri aynı. 11800h - RTX3060 - 17.3 inç 144Hz - 16 GB RAM - birinde W11 var diğerinde yok ama o önemli bir etken değil benim için. Bu...
  5. K

Ana kartım msi gaming plus x470Cpu features yok Amd cool n quiet i kapatamıyorum

merhaba arkadaşlar hepinizi hayırlı ramazanlar dilerim Ana kartım msi gaming plus x470 bios güncel ama Cpu features yok Amd cool n quiet i kapatamıyorum bı seçenek yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
  6. K

intel core 2 quad q9550'li sistemime windows7 mi windows10 mu kurmalıyım?

Merhabalar sevgili donanım arşivi üyeleri sizlere bir sorum olacaktı şimdiden zamanınızı ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni bir 2.el sistem topladım aşağıya sistemimin parçalarını yazacağım acaba bu sisteme windows7 mi windows10 mu ya da başka bir işletim sistemi mi...
  7. K

Yardım intel core 2 quad q9550 r7 250 uyar mı

Merhaba sevgili donanım arşivi üyeleri öncelikle hepinize sağlıklı yeni yıllar diliyorum.Sizlere bir sorum olacaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Bir sistemim ama çok eski ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama acaba alacağım ekran kartı bu sisteme uyuyor mu dar boğaz falan olur mu diye...
  8. K

Yardım G31MXP anakarta R7 250 ekran kartı uyumlu olur mu?

Merhaba sevgili donanım arşivi üyeleri öncelikle hepinize sağlıklı yeni yıllar diliyorum.Sizlere bir sorum olucaktı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Bir sistemim ama çok eski ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama acaba bu sisteme uyuyor mu diye sizlere sormak danışmak istiyorum aşağıya...
  9. K

Yardım PSU KASAYA UYUYOR MU?

Merhabalar arkadaşlar öncelikle bir psu aldım daha gelmedi bilmeden aldım acapa psu kasama uyuyor mu bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kasa...
  10. K

POWER SUPPLY BU KASAYA UYUYOR MU LÜTFEN YARDIM EDİN

Merhabalar arkadaşlar öncelikle zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim Arkadaşlar power supply bozuldu ve de yeni power sipariş ettim ama bilmeden ettim galiba her power her kasaya uymuyormuş bir bakarsanız sevinirim aşağıya kasanın ve psu nin linkini bırakacağım şimdiden çok teşekkür...
  11. K

144hz 1ms monitör Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Merhaba arkadaşlar şimdiden rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama monitör alacağım 144 Hz 1 ms arıyorum Ekran kartı RX 5600XT İşlemci Ryzen 5 3600X Aşağıdaki 2 ürün arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz ya da sizin bu fiyatlara yakın başka önerileriniz varsa yardım olursanız çok...
  12. K

Sistem topluyorum anakart seçtiğim anakart sisteme uyuyor mu?

Merhabalar arkadaşlar bir konuda fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir pc topluyorum ve içinde ryzen3 3100 / MSI 2GT LP Radeon RX 550 OC / GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 topladığım sistemin içinde bunlar bulunuyor pek de anlamıyorum...
Geri