Arama sonuçları: *

• Users: emrecldr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrecldr

Instagram yeşilovapremium güvenilir mi?

Daha önce alan birisi varsa yazarsa sevinirim. Shopier kullanıyor. https://www.instagram.com/yesilovap..._web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
  2. emrecldr

Çakma ps4 kol önerisi

Fifa ets gibi oyunlar için düşünüyorum. Torima markasını söylemişlerdi. https://www.hepsiburada.com/torima-doubleshock-4-kablosuz-titresimli-oyun-kolu-ps4-p-HBCV00004BX7AQ?magaza=Torima...
  3. emrecldr

The Witcher 3 zehirli gazdan nasıl geçilir?

İksir yapmamışım hiç, Avallac'la başka zehirli Dünyaya gittik. Geçmenin bir yolu var mıdır?
  4. emrecldr

Razer Cobra Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro

Aynı optik var neden fiyat farkı bukadar çok? hangisi alınır ?
  5. emrecldr

Forza Horizon indirirken disk yazma hatası veriyor

İlk defa karşılaşıyorum. Bir kere %24 de oldu sonra 31 de oldu sonra burada sürekli tekrar tekrar basıyorum devam et butonuna.
  6. emrecldr

1000 tl ye havit 2002d alınır mı?

Galax sonar 01 aldım havit 2030d aldım mikrofonları bozuk çıktı. Havit 2002d düşünüyorum alınır mı?
  7. emrecldr

Havit 2030d alınır mı?

750 tl ye buldum fiyata göre norma gibi testlere baktım artısı eksisi nelerdir?
  8. emrecldr

Gamepower voldon alınır mı?

testlerine baktım youtubede herkes iyi diyor mikrofon kalitesi güzel geldi bayağı. Şuan galax sonar 01 var cızırtı geliyor diye değiştiriyorum.
  9. emrecldr

650 tl kulaklık önerisi

En fazla 700 olur. Galax sonar 01 almıştım mikrofon cızırtılı geldi başka şey almayı düşünüyorum.
  10. emrecldr

Format atarken reboot and select proper boot device hatası

Yeni pc topladım böyle hata çıkıyor.
  11. emrecldr

Çözüldü✓ Atxv12 pini psuda yok

Anakartta 4 pin yeri var ama PSU'da 4 pin bir tek ekran kartı girişinde var. Ben mi yanlış taktım ekran kartı yerine mi taktım acaba? 1 tane 8 pin var 1 tane 6+2 pin var. Marka aerocool vx500 plus 1713197354 8 pin varmış psuda onu 2 ye bölünüyormuş.
  12. emrecldr

PTT 9 gündür kargoyu getirmiyor

Perşembe aldık bugün 9. Gün, normalde 4-5. günde gelir dedim gelmedi. Sonra tamam bayram dedim neyse bugünde yok pazarteside gelmez kesin bu. İl içi aktarmada diyor bizim ilçede oradan gidip alabilir miyim?
  13. emrecldr

Ptt kargo kaç günde gelir?

Perşembe aldım 5 gün oldu hala gelmedi ilçe merkezinde diyor. Bundan sonra ne zaman gelir?
  14. emrecldr

Kolay gelsin kargo iadesi

Ankarada bile kolay gelsin kargo şubesini bulamadım, şubesiz mi çalışıyorlar. İade edersem onlar mı gelecek nasıl edeceğim.
  15. emrecldr

Aoc 24G2Spae/Bk Da Yükseklik Ayarı Var Mı?

Epey de karşılaştırıyordum yok gösteriyordu bazen doğru vermeyebiliyor. Aşağı yukarı yükseklik ayarı var mı Aoc 24G2SPAE de?
  16. emrecldr

Galax Sonar 01 vs Havit Gamenote H2230D

Havit 500 tl, galax 600 tl sizce?
  17. emrecldr

LENOVO Legion R25i-30 Vs Aoc 24G2SPAE/BK

İkiside benzer gibi ghosting, ışık sızmasında hangisi daha iyi olur? Kullanan var mı?
  18. emrecldr

Asus TUF Gaming VG249Q1R vs VP249QGR

Tuf gaming olan ucuz geldi 4600 tl ikisinin özellikleride aynı, sizce hangisi? Linkler: VP249QGR Tuf Gaming
  19. emrecldr

Amazondan arctic mx-4 alınır mı?

Arctic mx-4 termal macun amazondaki satıcı teknobiyotik diyor alınır mı? Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B07L9BDY3T?m=A15SSGM7N6CCA&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  20. emrecldr

Rx580 + ryzen 3 3100 kaç w psu yeterli?

Aerocool 500w sipariş etmiştim. 2 hdd, rx580, r3 3100, 16 gb ram, yeterli mi?
Geri