Arama sonuçları: *

• Users: QqQuaresma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QqQuaresma

Bu tarz gömleği nereden bulabilirim?

Trendyolda falan kesin ucuzu vardır, internette aradım bi kaç şekilde ama bulamadım.
  2. QqQuaresma

2021-22 Sezonu şampiyonu Beşiktaş

2021-2022 sezonu şampiyonu Beşiktaş JK'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.⚫⚪ ']https://forum.donanimarsivi.com/konu/2020-21-sezonu-sampiyonu-besiktas.342818
  3. QqQuaresma

Metallicanın en iyi şarkısı

Benim için Seek And Destroy'dur. Sizce
  4. QqQuaresma

İzmirdeki köpek sorunu

Hayvan düşmanı değilim, öncelikle bunu belirteyim ama bu köpekler saldırgan, bisiklet sürerken 3-4 tane köpek kovaladı, arabaları da kovalıyorlar. Gerçekten rahatsız edici bir durum ve bende köpek korkusu var küçükken ısırmıştı. Diğer şehirlerde de böyle mi merak ediyorum.
  5. QqQuaresma

Bisiklet alım satımı

Aklımda bir fikir var, ucuz bulduğum 2.el bisikletleri alıp 100-200 lira kar koyup satmayı planlıyorum, nasıl olur sizce?
  6. QqQuaresma

2500Tl bisiklet önerisi

Asfaltta kullanacağım, ne önerirsiniz?
  7. QqQuaresma

Hâlâ ona oy vermeyi düşünen var mı?

Son olaylardan sonra hala malum kişiye oy vermeyi düşünen var mı?
  8. QqQuaresma

Yarın dükkanlar kapalı mı?

Yarın dükkanlar kapalı mı? Yarın derken bugün yani saatin 12’yi geçtiğini fark etmedim.
  9. QqQuaresma

Aşı karşıtlığı saçmalığı

Her gün 2 paket içinde bin bir zehir olan sigarayı içer ama içinde ne olduğunu bilmiyorum diyip aşı olmaz. Aşı olmaz ama pandeminin bitmesini ister, maske takmamak ister…. Bunlar hep çelişkili durumlar. Aşılama yapılmadan corona bitmez nokta. Aşı olmuyorsan da evinde otur dışarı çıkma. Millete...
  10. QqQuaresma

Kramponu 1 saat kullanıp iade etsem?

Yarın halısahaya gideceğim, bir saat kullanıp temiz bir şekilde iade etsem bir şey olur mu?
  11. QqQuaresma

CHP gelirse ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum.

Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
  12. QqQuaresma

“düşündüğüm” şeyin reklamının çıkması

Sadece düşünüyorum, ne aratıyorum ne de söylüyorum, gerçekten sadece kafamdan geçiyor o ürün ve reklamı çıkıyor. Enteresan bir durum. Bir kere olunca tesadüftür diye düşündüm de bir kaç kere başıma geldi...
  13. QqQuaresma

İphone'un en iyi telefon markası olduğu gerçeği.

İphone en iyisi, net. Xiaomi daha iyi çünkü rami fazla, şuyu fazla diyen de teknoloji cahilidir.
  14. QqQuaresma

Yıl 2500 olsa Donanım Arşivi konuları

Beyler ayda amcam çalışıyor oradan RTX40090 getirtsem gümrüğe takılır mı? Malum dolar oldu 700 TL.
  15. QqQuaresma

Türkiye yeniden Eurovision’a katılabilir🔥

Trt genel müdürü Eurovision için görüşmelere başlamış, sizce kim gönderilmeli gidersek? Bence sosyal medyada da çokça söylenen Hayko çok iyi olur. Haber linki: https://tr.sputniknews.com/amp/yasam/202106201044776203-trt-genel-muduru-ibrahim-eren-acikladi-turkiye-eurovision-icin-gorusmelere-basladi/
  16. QqQuaresma

Pes 2013 neden seviliyor

Anlamıyorum bunu, oyunda iki farklı gol atma yöntemi var, 1.si ara pas at karşı karşıya at golü, ikincisi hızlı ve güçlü bir oyuncu varsa kanattan ilerle sağa çek vur. Bu ikisi dışında gol atılabiliyor mu bilmiyorum gerçekten. Ama müzikleri harika ya.
  17. QqQuaresma

Spor Salonu nasıl bir yer?

Spor salonuna gideceğim ama nasıl bir yer olduğu hakkında hiç bir fikrim yok, ayrıca 3 aylık 350Tl kazık mı? Gece gece niye böyle bir konu açtığımı soruyorsanız Ege Fitness izledim...
  18. QqQuaresma

RTE Pubg’ye Pepsi dedi.

Muhtemelen okuduğu yerde papci falan yazıyordu ve pepsi diye okudu.
  19. QqQuaresma

Adını unuttuğum film.

Netflixte bir film vardı, sanırım afrikada geçiyordu. Su sıkıntısı vardı ve karakterin ailesi aşırı fakirdi, sonra o karakter bir buluş yapıyordu su çıkartma makinesi gibi bir şey, ayrıca gerçek hikayeydi diye hatırlıyorum. Adı neydi bu filmin? İki saattir düşünüyorum bulamadım. Bir de...
  20. QqQuaresma

Deniz salyası önerisi Akp, Mhp oylarıyla reddedildi

Geçen gün açmıştım deniz salyasıyla ilgili bir konu, büyük bir sorun olduğundan bahsetmiştim. Bugün CHP deniz salyasını araştırmayı önermiş mecliste, akp ve mhp oylarıyla reddedilmiş. Buyrun video;
Geri