Arama sonuçları: *

• Users: ahmetgrdl7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Amd sıvı soğutma için eksik parça problemi

Zalman RESERATOR5-Z24 Arkadaşımdan Aldım fakat amd loading block yok fotoğraf ekliyeceğim anakart braketi için koyulacak plastik parça anakarta temas etmemesi için internette bulamadım acaba bu plastik parçayı başka şekilde yapabilirmiyim yardımcı olabilirmisinin arada boşluk olmaz ise anakart...
  2. A

Ryzen 9 5900x için alacağım soğutma için bilgi almak istiyorum

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? Cpu Sıvı Soğutma Thermaltake th240 argb https://www.letgo.com/ad/1648312413 2.el olarak böyle bi urun var am4 uyumlu mu? bulamadık bi kaynak uyumlu bi kaynak uyumsuz diyor bilgisi olan varmıdır ve alınır mı? ?
  3. A

Bilgisayarımda büyük bir performans düşüklüğü var acil yardım edebilirmsiniz ?

Merhaba arkadaşlar pc me virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım uefi kurdum windows kendi sitesinden orjinal çektim drivelar orjinal sitelerden bios güncel aklınızda soru kalmasın diye gerekli herşeyi yaptım .. fakat formatdan sonra ağır bir perfomasn düşüklüğü var sorunu bulamadım bir türlü...
  4. A

İŞLEMCİ UPDATE YAPICAM YARDIM

Kankalar Asus B450 tuf plus var da ryzen 5 5600 ü desteklermi bios update ile 3600x de sıkıtnı yok bilgisi olan varmıdır
  5. A

Yeni Pc Topladım Sizce İyimi

Ryzen 5 3600x Asus Tuf B450 Plus Corsair Vegance 8*2 3200 MHz RAM Saphire Nitro Rx580 8 GB Aerecool Manage Kasa 1050 WaT Silver ve Bronz Sertifikalı Gamemax PSU Xpg 8200s olması lazım 256 SSD Wd 7200rpm 1tb disk .. İŞLEMCİ TRAY ALDIM SOGUTUCU ARKADAŞDAN RYZEN 7 2700X SOĞUTUCUSU DİSKİM...
  6. A

Corsair Void Pro RGB

Corsair Void Pro Rgb Se sarı siyah modeli fakat kendi yazılımından update geldi hs70 olarak görüyor acaba Aynı kulaklığı kullanan varsa kendi yazılımını export edebilicek varmı...
Geri