Arama sonuçları: *

• Users: B0RAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Lenovo Teknik Destek Rezaleti

Lenovo Ideapad kullanıcısıyım ve cihazımın touchpadinin çalıştığını fakat düzgün çalışmadığını jak girişinde sorun olduğunu ve eskisi kadar performanslı çalışmadığını çok ısındığını söyledim müşteri hizmetleri çalışanı bunların oyuncu bilgisayarında normal olduğunu söyleyip sadece touchpad...
  2. B

Cimere şikayet ettim sonuç alır mıyım

fake instagram hesabını cimere şikayet ettim bana küfrettiği için sonuç alır mıyım sonra hesabı sildi
  3. B

Modifiye Malzemecisi güvenli midir?

Modifiye Malzemecisi - Modifiye Malzemecisi bu site güvenilir mi
  4. B

Gtx 970 de kaç pin güç girişi gerekiyor

Gtx 970 de kaç pin güç girişi gerekiyor
  5. B

Tam dinamik aralıkla sınırlı dinamik aralık arasindaki fark nedir

Tam dinamik aralıkla sınırlı dinamik aralık arasindaki fark nedir
  6. B

Çözüldü✓ Monitörü 144hz ayarlayamıyorum

monitörümde nvidia denetim masasında özel çözünürlük olarak 1920x1090 144hz yapıyorum uygula diyorum tekrar 60 hz oluyor
  7. B

Yardım Anakart üzerinde olan 8 pin girişine 4 pin taktım

Anakart üzerinde olan 8 pin girişine 4 pin taktım ama hata LED'inde CPU yanıyor ve bilgisayar açılmıyor 8 pin dönüştürücü mü almalıyım. MSI H410M-A Pro Intel H410 2933MHz DDR4 mATX Anakart Fiyatı (hepsiburada.com) Intel Core i3 10100F 3.6GHz LGA1200 6MB Cache İşlemci Fiyatı (hepsiburada.com) Güç...
  8. B

Display Port 1.2 Ses Destekler mi

Monitör almayı planlıyorum freesync bir monitör ama freesync monitörlerde gysnc kullanmak için display port gerekiyor monitörde dahili hoparlör var display port ile birlikte hoparlör kullanabilirmiyim monitörümün özellikleri https://www.asus.com/tr/Monitors/TUF-Gaming-VG249Q1R/
Geri