Arama sonuçları: *

1. Kırmızı Asa

Intel 10. nesil fiyatları açıklandı

Rekabet kızışıyor fiyatlara yansımış, helal olsun AMD soyguncu Intel'i bile dize getirdi. (y) (AMD fiyat düşürebilir) 10. nesil ile beraber tüm Core serilerine HT gelmiş oldu önceki nesille kıyaslarken bunu dikkate alın.
  2. Kırmızı Asa

Asus Bios CPU Voltaj Manuel Yok

Anakartım Asus Tuf B450-Plus Gaming, bios sürümü güncel. Görselde de görüldüğü gibi sadece Auto ve Offset mode mevcut, normalde Manuel de bulunması gerekiyor yapmam gereken bir ayar mı var acaba?
  3. Kırmızı Asa

RGB Sata nereye takılır? SS'li

MSI Mag Forge 100M kasa Asus Tuf B450-Plus Gaming'e takacam bu kabloyu fan RGB'ler yanmıyor nereye takılıyor, bilemedim Çözüldü, güç kaynağı sata güç kablosuna bağlıyoruz Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Kırmızı Asa

Donanım Haber YouTube Kanalı Çalındı!

YouTube girip bakabilirsiniz, hesabı patlatmışlar. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Kırmızı Asa

Sapphire Pulse RX 5600 XT vs Sapphire Pulse RX 5700

RX 5600 XT Bios güncellemesi sonrası RX 5700 ile aynı değerlere ulaşıyor. Boost Clock: Up to 1750 MHz Bellek Hızı: 14 Gbps efektif Stream İşlemci: 2304 Aralarındaki fark: RX 5600 XT 6GB GDDR6/192bit - RX 5700 8GB GDDR6/256bit RX 5600 XT 160W TDP - RX 5700 187W TDP Ben Sapphire Pulse RX 5600...
Geri