Arama sonuçları: *

• Users: EfeHNB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Cs den ban yedim tekrar alabilir miyim?

Csden ban yedim ve aynı steam hesabına tekrar cs almak istiyorum. Alırsam oynayabiliyor muyum ?
  2. E

1050 Tİ yada rx 470 alınır mı?

ortalamanın biraz üstü işlemci ile hangi ekran kartını almalıyım sizce rx 470 in hdmi yok sanırım o yüzden pek tercih etmek istemedim fakat 1050 ti dan iyi sanırım ne almalıyım sizce?
  3. E

Gigabyte H61M-D2-B3 anakarta hangi işlemciyi almalıyım ?

Bilgisayarımda rx550 (2gb), i5 2310, 4x2 gb ram var çok fazla drop yiyorum işlemciden olduğunu düşünüyorum hangi işlemci modelini almam lazım?
  4. E

Black Desert Oyuna Girmiyor.

Black Desert indirdim steamdan oyun içide indirdim ama doğrulanırken pez dosyası eksik diyor.
  5. E

Logitech g213 oyunlarda tek renk oluyor neden?

Masaüstünde normal benim ayarlarım fortnite giriyorum mor renge dönüyo ne yapmalıyım?
  6. E

2 farklı marka ram takarsam ne olur?

Anakartım 1333mhz destekliyo şuanki ramin marka volar isimli ben yine 1333mhz kingston alsam sıkıntı yaratır mı?
  7. E

Windows 8.1 için RX550 driver var mı?

Asus RX550 ekran kartım var windowsu 8.1 yapıcam ama driver bölümünde 8.1 göremedim yapabileceğim bir şey var mı?
  8. E

Sistemim rx550 i5 2310 6gb ram hangi windows sürümünü seçmeliyim?

Özellikleri yazdım zaten ssd yok hdd takılı windows 10 var şuan tek sıkıntı hızı ve ram kullanımı boştayken 2 3 gb ram yiyo Windows 8.1 geçmek istiyorum performans ve hız artarmı?
  9. E

Bilgisayarım çok yavaş açılıyor ne yapmalıyım?

Rx550 2GB, 6GB ram, İ5
  10. E

Anakartın desteklediğinden daha yüksek mhzde ram takarsak ne olur?

Anakartım en fazla 1333Mhz destekliyo 1600mhz takarsam çalışır mı yada sıkıntı yapar mı?
Geri