Arama sonuçları: *

1. _ByYuSuF06_TR

Yardım Amazon yurt dışından klavye alınır mı?

Arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B096NJ2KK6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1 bu linkteki klavyeyi satın almayı düşünüyorum ve 448 TL gibi bir fiyata denk geliyor fakat Prime üyeliğinden 318 liraya alabiliyorum, sizce alınır mı? Gümrükten geçerken sorun yaşatır mı...
  2. _ByYuSuF06_TR

Yeni işlemci aldım görüntü gelmiyor

Eski işlemcim Intel Pentium E5500 yeni aldığım ise Q8200 intenetten getirdim de yeni işlemci taktım görüntü gelmedi eski işlemcinin aynı taktım görüntü geldi sebebi nedir işlemci doğru taktım pinlerde sorun yok temiz duruyor fanı takmadım macun sürmedim sadece ekran kartı kablosunu ve güç...
  3. _ByYuSuF06_TR

150 TL kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, kulaklıklığımdan anden ses gelmediği için değiştirmeye karar verdim. Maksimum bütçem 150 TL. Aklımda 2.3 seçenek var iyi midir? Genelde oyunlarda ses kasmak veya müzik dinlemek için kullanıyorum. Kablolu kablosuz fark etmez ama önceliğim Bluetooth olmasıdır, baktığımda...
  4. _ByYuSuF06_TR

LG G5 H860 root atılmalı mı?

Merhaba arkadaşlar. Elimde LG G5 H860 modeli var yurt dışı modeli TR olanı değil karıştırmayın. Bootloader açılabiliyor bu telefonu 05/2016 da aldım ve cihaz hala donanım açısından gayet güzel ama sıkıntılarım var. Root atıp hızlandırmak istiyorum. Gerçekten eskiye göre hızlandırır mı? Isınma...
  5. _ByYuSuF06_TR

LG G5 batarya çıkmıyor

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım bu sefer batarya içinde kaldı ve modüler çıkarma düğmesine bastığımda sadece modüler kısım geliyor batarya beraberinde gelmiyor ve içinde kalıyor yeni aldığım Deji bataryanın alt kısımı fabrikasyon hatalı gelmiş ve şimdi çıkmıyor galiba içinde bir şey kırıldı...
  6. _ByYuSuF06_TR

PUBG Mobile M.24 kullanamıyorum

Arkadaşlar bunun için sürekli aim çalıştım ama eğitim sahasında çok güzel hedefleri vuruyorum dürbün açıp quick scop atıyorum fakat ambar taarruz gibi yerlerde adamı vuramıyorum adam karşıma gelince ya oyun kasıyor ya tek yemiyor ya da hasar bugu oluyor mermilerin adamın üstüne toparlamak için...
  7. _ByYuSuF06_TR

LG G5'i satmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak kullandığım LG G5 telefonum var performansından yana şikayetim yok fakat sarj ve ısınma sorunu beni bitirdi resmen cihazımın güç tuşu bozuk ve 130 TL gibi fiyatı var bir de batarya ve cam Plus almayı düşünüyorum eğer yeni cihaz alırsam 2. el en fazla 1100 TL...
  8. _ByYuSuF06_TR

Yardım 2 Gb DDR 3 Ram Bulamadım

Sistemimde 2 gb DDR 3 800 mhz ram bulunmaktadır. Fakat 2 gb DDR 3 ram bulamadım Anakart 8 gb 1066 mhz destekliyor DDR 3 1333 mhz ram buldum 800 mhz ile 1333 mavi ekran veya hata vermeden çalışır mı
  9. _ByYuSuF06_TR

Papara üzerinden alışveriş yaptığımda ödeme reddedildi

Merhaba arkadaşlar bügün arkadaşımın hesabına 60 uc alacaktım fakat Papara kart numaramı girdiğinde parmak izimi okuttum ödeme reddedildi hatası aldım kart numaramı her şeyi doğru girdim yeteri bakiyem var Papara kullanıma açık bir de CVV olarak Security code girdim Play Store'ye girdiğimde...
  10. _ByYuSuF06_TR

Papara'ya para yatırdım 1.10 lira kesti

Arkadaşlar bugün Papara Black kartıma garati bbva bankası üzerinden para yatırdım. İlk 5 TL ardından 10 TL yatırdım daha önce 5 kez yatırdım bu 6. oldu bu parayı Papara mı kesti yoksa Garanti BBVA mı bir de eğer garanti kesti ise hangi banka önerirsiniz VakıfBank teb gibi yerlerden yatırabilirim.
  11. _ByYuSuF06_TR

Yardım Papara'dan yanlışlıkla Zula epin aldım

Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
  12. _ByYuSuF06_TR

Geforce Now fare donuyor

Arkadaşlar cs go oynuyorum ama fare acayip değişik dönmüyor gecikiyor gibi Bu sorunu nasıl çözebilirim Birde sunucu avrupada 150 kişi vb oluyor bekletiyor başka sunuculara geçtiğim için olabilir mi tam bir hassasiyet yapamadım ya çok dönüyor yada dönmüyor Ücretli sürüme geçsem nasıl olur Türkiye...
  13. _ByYuSuF06_TR

GEFORCE Nowda CS go Hassasiyet olmuyor

Arkadaşlar normalde cs 1.6 sourcede 1.0 ile 1.4 arasında oynarım Ama cs go da hangi değeri alırsam alayım alışamıyorum donar gibi oluyor sanki 2 fare değiştirdim aynı sonuç
  14. _ByYuSuF06_TR

Steam hesabımı doğru girmeme rağmen yanlış diyor

Geforce Now da Nvidia ile giriş yaptım tarayıcı üzerinden oynayacağım steam hesabımı doğru girmeme rağmen yanlış diyor bizzat tarayıcıda açtım doğru ne yapacağım
  15. _ByYuSuF06_TR

Sistemim kaç lira eder

Arkadaşlar elimde böyle bir sistem var biraz eski özellikler Intel Pentium E5500 ECS G41 TR-3 2 GB DDR3 800 MHz RAM ekran kartım yok onboard G41 Express 320 GB WD HDD 300W belson PSU toplama bilgisayar HDD sağlık durumu 100 monitörüde 60 Hz Casper vereceğim sisteme yükseltme olarak 4+4 RAM R7...
  16. _ByYuSuF06_TR

Sistemim Geforce Now Açar mı?

Arkadaşlar sistem bu Pentium e5500 2.80 çift çekirdek 2gb ddr3 800 mhz ram g41 express dahili ekran kartı [onboard] Ecs g41 tr-3 anakart windows 7 ultimate kurulu sizce düşük ayarlarda cs go veya benzeri oyun oynama ihtimalim var mı
  17. _ByYuSuF06_TR

Sistemim Lol kaldırır mı?

Sistem şu şekilde arkadaşlar İntel pentium e5500 2.80 2 çekirdek 2 gb DDR 3 800 mhz ram Ecs g41 tr-3 anakart G41 express chipset dahili ekran kartı windows 7 kurulu
  18. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] Detaylı IOS Hızlandırma Rehberi

1)BELLEĞİNİZİ TEMİZLEYİN Telefonları çok uzun süre kullanmak ve aynı anda birçok uygulamayı çalıştırmak telefonu yavaşlatan etkenlerdir.Telefonunuzun belleğini düzenli olarak temizlemek onu hızlandırma noktasında değil belki ama performansını artırma açısından olumlu katkı...
  19. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] Tüm Detaylarıyla Android Hızlandırma Rehberi

Android’deki varsayılan uygulamalar ya da ayarlar aslında her zaman en iyisi olduğu anlamına gelmiyor. Dolayısıyla birkaç değişiklik yapmak ve telefonunuzun bazı ayarlarını iyileştirmek performansı önemli oranda etkileyebiliyor. 1- Ana Ekranı Temiz Tutun ilk yöntemlerden biri ana ekranı...
  20. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] The Witcher Fps Arttırma Rehberi

Özellikle ekran kartı işlemcisine çok fazla yüklenen görsel öğeleri kapatarak ya da sistem kullanımını en aza indirerek performans artışı yakalayabilirsiniz. Bu öğelerin başında da tabii ki Tesallation ve Hairworks teknolojileri geliyor. Bu teknolojiler sayesinde karakterlerin ve yaratıkların...
Geri