Arama sonuçları: *

1. T

Samsung cpid server nasıl yapılır?

Merhaba internetten araştırınca cpid server ile imei değişimi yapılabildiğini öğrendim ancak sitesinde cihaz başına tek kullanımlık ibaresini tam anlayamadım çünkü başka yapan insanlar 200 dolara yapıyor ancak ürün hem 170 dolar hem de cihaz başına tek kullanımlık dediği için başka bir cihaz...
  2. T

Başka hesaptaki game pass yedeğini aktarma

Eskiden game pass üyeliği aldığım bir hesap vardı ancak başka bir işlem için yeni hesap oluşturup yeni hesapta game pass kodu kullandım ve eski hesaptaki fh5 yedeklerimi bu hesaba aktarmak istiyorum buna benzer bir yol biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
  3. T

Game Pass harici diskte oyun taşıma

Merhaba. Ben elimdeki laptopta çok fazla yer olmadığı için oyunu Game Pass'ten harici bir diskete indirim yanımda taşımak istiyorum ama internetim yavaş olduğu için çok deneme şansım yok. Disketi taktığım zaman Game Pass oyunu görür mü acaba ya da nasıl bir işlem uygulamam lazım görmesi için?
  4. T

İşlemci kullanımı çok dalgalanıyor

işlemci kullanımı aşırı dalgalanıyor sıkıntı ne olabilir
  5. T

Ekran kartı sıcaklığı oyundan çıkınca anında düşüyor

Merhabalar ekran kartımda mı sıkıntı var bilmiyorum ama oyuna girdiğimde sıcaklık artıyor bu normal bir şey ama 80 90 derce oluyor birden oyun düşük gereksinimli olsa bile oyundan bir çıkyorum 80 dereceden birden 60 düşüyor bu kadar ani bir düşüş imkansız 80den 76 ya falan düşse bir şey demem...
  6. T

İşlemci frekansım çok dalgalanıyor

Merhabalar bugün baktığımda dragon centerda işlemci frekansım çok değişiyordu ryzen masterdan baktığımda da değişip duruyor işlemci frekansım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 1617384439
  7. T

Seçkin kupon sıkıntısı

Aliexpressin muhteşem çiftlik oyunu ile yüklü miktarda akzandığım coinleri kupona çevirdim ancak kullanamıyorum azıcık bir miktar olsa sorun etmiyicem ama 514tl nedense kullanamıyorum 10.000 tl olan bir şey almaya çalışsam bile olmuyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  8. T

Ödeme yapamıyorum Aliexpress

Ödeme yapmaya çalışıyorum ancak sıkıntı oluyor bu ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor
  9. T

Bu çakma mıdır ya da alınır mı?

Gamepad almak istiyorum ama tam istediğimi bulamıyorum her baktığımda illa bir hata söylüyorlar biliyorum illa olucak ama araştırıyorum işte ve bugün altta belirttiğim gamepadi buldum merak ettim size sormak istedim bu normali 600 tl olan gamepad neden 300tl diye...
  10. T

Epic games bedava oyun tahmini

Bugün fark ettim dün verilen oyunun paketi yırtık versiyonu ya da tam hatırlamıyorum ama yırtılmamış versiyonunda da vardı sanırım orda bir şehir resmi vardı ve bugün verilecek oyunun paketi farklı tam ismini bilmiyorum ama daire şeklinde testere var ve disk room ismindeki oyunun da kapak...
  11. T

Kulaklık bilgisayara takılı olmasa bile dip ses geliyor

Merhaba bu sıkıntı bende birkaç haftadır var ama neden olduğunu çözemedim bilgisayara takılı olmasa bile geliyor ve bilgisayara jak takılı değilen bile artıyor bilgisayar parçaları ile alakalı ama neyle alakalı bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum.
  12. T

OBS kayıt başlayınca arkadan dip ses gelmesi

OBS ten normal bir kayıt başlatıyorum ancak arkadan bir dip ses geliyor bilgisayarda msi x570 a pro anakartının dragon center programına realtek ses kartına güncelleme gelmişti onu yaptıktan sonra başladı ama önceki sürümü yüklememe rağmen düzelmedi önce mouse scrollunu aşağı yukarı yapınca ses...
  13. T

Başlangıç penceresi açılınca video kalitesi düşüyor

Windows tuşuna bastığım zaman açılan pencere ekrana geldiği zaman hangi sitede olursa olsun video kalitesi düşüyor gibi renklerin doygunluğu değişiyor ekran kartım RX 5700XT monitör Asus VG259QM video yükleyemeyi bulamadığım için video yükleyemedim kusura bakmayın.
Geri