Arama sonuçları: *

• Users: nourax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Apple Servis Değişim Veya Onarımda Sorun Çıkartır mı

Arkadaşlar Merhaba İPhone 11 Kullanıyorum Ve Garantim Bitmek Üzere (7 Nisanda) Telefonumda Aşırı Iısınmalar Donma Kasma Ve Kapanmalar Mevcut Apple Destek İle Yaptığım Görüşmede Pil Testi Yapıldı Ve Bir Sorun Görülmedi Ama İşte Var Garantim Hala Devam Ediyor Ve Servise Vereceğim Bu Doğrultuda...
  2. N

Öneri SES Kartı Kalite Ayarları

Güzel Bir Kulaklığım Var Max Verim almak İstiyorum bu 2 ayardan hangisini kullanmam gerekıyor gereksiz bilgi kalabalığı var internette Jamesdonkey711 7.1
  3. N

Rx 550 Nvidia karşılığı

Rx 550 nin Nvidia karşılığı nedir anakart değiştirmeden ekran kartı degişicegim en fazla bu Anakarta hangi ekran kartı uyar
  4. N

Mining den çıkma Ekran kartına ne olur

Mining den çıkma ekran kartına ne olur performansımı düşer yoksa ömrümü biter mining ne gibi zarar verir ekran kartına
  5. N

Format Sonrasi Olan Hisler

Bilgisayara Format attim monitör klavye fare ayarim aynı olmasına rağmen yabancı geliyor goruntu ayarlari falan cokmuş gibi ilk format attılan bilgisayarım yabancı gelmesi normal mi 😂
  6. N

Vga Kablosu Ekran Kartınamı Ana Kartınamı

Hdmi Kablosubu Anakartamı Yoksa Ekran Kartınamı takmak Lazim Fps Ve Görüntüde Fark Olurmu Format atip Macun Yeniledim
  7. N

James Donkey 610s Klavye Switchleri

James Donkey 610 s Klavye Almayı Düşünüyorum Ama Black/Red VEYA BLACK/BLUE Arasında kaldım farkları nelerdir hangisi daha mantıklıdır Genelde Lol Agırlıklı Oynuyorum Fps oyunlarıda Oynadıgım Oluyor (KLAVYE RENKLERİ AYNI)
Geri