Arama sonuçları: *

• Users: thaelien
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. thaelien

Yurtdışından telefon getirmek

Arkadaşlar bir ara 2 telefonla geçiş yasak falan diye muhabbetler çıkmıştı. Tam anlayamadım olayları herkes farklı konuşuyor.Ben şimdi trden aldığım telefonumla yurtdışına gidip ordan da bir adet telefon alıp geri döndüğümde sorun yaşar mıyım ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. thaelien

Vdsl Modem Önerisi ?

Vdsl internet için modem arıyorum.Gözüme keenetic modem çarptı acaba alınır mı pek emin olamadım.Max 3000 TL bandında önerileriniz var mıdır ?
  3. thaelien

Amd 5600'e Rtx 5070 Takılır mı ?

Selamlar amd 5600 işlemcili 32gb 4060 sistemim var.Yeni bir sistem toplamak istiyorum ama şuanda yeterli bütçem yok şuanda 5070 alıp güncel sistemime takıp kullanmak istiyorum ileride kalan parçaları toplayıp yeni sisteme takıcam kartı.Mevcut monitörüm 2k acaba bir sorun yaşarmıyım ve ağırlıklı...
  4. thaelien

Turknet Abone Olma Sorunu

Arkaşlar turknetin sitesinden abonelik başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat bir sorun ile karşılaşıyorum.Telefon eposta girdikten sonra adres bilgilerimi dolduruyorum onun altında internet hizmetiniz var mı yok mu diye seçenek var fakat adres bilgileri tam dolduruyorum o kısım direkt...
  5. thaelien

Subaru Impreza 1.6 Alınır mı ?

Arkadaşlar selam 2000 modele kadar 1.6 impreza almayı düşünüyorum.150-200 bandında vs bir araç alıp toplamayı düşünüyorum.Sizce bu topa girilir mi yoksa beni çok mu üzer düşüncelerinizi merak ediyorum
  6. thaelien

Özel Plaka Nasıl Alınır ?

Arkadaşlar sıfır araç alıyorum.Bugün isteğim plaka için emniyete sormaya gittik bi liste gösterdiler burdakiler var burdan seçin dediler ama istediğimiz harfler yoktu.Ben olayı anlayamadım bu olayın nasıl olduğunu.Gösterdiği listede örnek veriyorum ern brk gibi isimlere özel plakalarda yoktu bu...
  7. thaelien

Sosyal Medya İçerik Üreticisi Muafiyet Belgesi Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay önce belgeye başvurdum.Sonra bize verdikleri belge ile banka hesabı açtırdık ziraat bankasından.1-2 kere para çektim hiç vergi kesilmedi.Ondan sonrada kesilmiyor diye bidaha almadım.Müşteri hizmetlerine başvuru yaptım.Hesap babamın üstüne bugün aramışlar ve bizlik bir...
  8. thaelien

Yurtdışından İphone 16 Getirtmek

Arkadaşlar almanyada halam var.Gelirken iphone 16 pro max getirtmek istiyorum.Fakat mayıs ayında falan galiba kanun çıkmış şahsi telefonun yanında bir telefon daha olursa ona el koyuluyormuş.Yani getiremem mi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
  9. thaelien

AMD 7950X3D VS 9950X hangisini almalıyım ?

yayın yapıyorum ek olarak oyun oynuyorum sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim
  10. thaelien

NET GSM NUMARA TAŞIMA ACİL YARDIM

Arkadaşlar ucuz diye annemin babamın telefonları geçiryim dedim bana denk geldi.Turkcell engel koymuş hatlar açılmıyor.Şebeke yok yani.Ne zaman gelceğide belli değilmiş saçma sapan bi işin içine düştüm.Hatları başka firmaya geçircektim fakat şebeke olmadığı için onay kodu geliyor ama göremiyorum...
  11. thaelien

KULAKLIĞIN SESİ KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

arkadaşlar kulaklıkta vs herhangi bir sorun yok bişey izlerken ses gelirken birden ses gidiyor bakıyorum windows sesi açık en yüksekte ama ben tekrar en yüksek kısmına tıklayınca ses geri geliyo bu ses kendi kendine nasıl kapanıyor deliricem artık max 1dk duruyo ses gidiyo
  12. thaelien

Arctis Nova 5 Alınır mı ?

Steelseries Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
  13. thaelien

Kulaklık Önerisi Lazım

Arkadaşlar elimde logitech g435 var bir süre kullandım iyi gibiydi sonra sağ kulağımda ağrı yapmaya başladı.Bende onu kardeşime verip logitech g735 aldım.O süperdi başlarda güzel ama sonradan oda çok aşırı ağrı yapmaya başladı dedim acaba pedlere mi bişey oldu.Gittim yeni ped aldım yine...
  14. thaelien

TELEVİZYONU KIRDIM ACİL YARDIM

bir tanıdığımın televizyonunu tamir için aldım tamir ettim sorunsuz fakat mal gibi taşırken çarptırdım ve televizyon kırıldı :( fclgkhmxlg bana acil yardım lazım tanıdığa çaktırmadan yalan söylemem lazım
  15. thaelien

Adobe Premier Pro Yardım

Arkadaşlar premiere 20 saatlik bir video attım kesip biçiyorum ama sürükleme yapamıyorum daha düşük saat video attığımda sürükleme yapılabiliyor bunun bir çözümü var mıdır
  16. thaelien

Oyuncu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 ay önce logitech g435 kulaklık aldım ama hiç memnun değilim aşırı derecede sağ kulağımı acıtıyor hiç takamıyorum.Kablosuz şekilde rahat olabilecek max 5k civarı kulaklık önerisi yapabilir misiniz
  17. thaelien

ASUS VG249Q GÖRÜNTÜ SORUNU

arkadaşlar monitör yeni geldi kurdum normal internet sayfasında aşağı yukarı inerken ekranda yırtılmalar oluyor va panelde geçtim renkler aşırı farklı geliyor renk ayarı yapmam gerekiyor mu acaba
  18. thaelien

Youtube Paylaştığım Videolar Görünmüyor

Arkadaşlar bir youtube kanalım var sabah video paylaştım 11.30 da sorunsuz paylaşıldı 12.30 da paylaştım video görünmüyor hiç bir şekilde kanalda 1-2 video daha denedim paylaşılıyor ama kanala düşmüyor bir türlü çözemedim yardımcı olour musunuz ?
  19. thaelien

Modem Kendi Kendine Ad Değiştiriyor

Arkadaşlar ZYXEL VMG3625-T50B marka modemim var.Modemde 2.4 ve 5 gzh iki wifi oluyor.Daha önceden tek olarak kullamıştım.Modem kendi kendine arada tek wifiye arada 2 wifiye geçiyor bunu bir türlü çözemedim.Modemi sıfırladım hiç tek wifi olarak kurmadım isim şifrede girmedim.2 li wifi kurulumu...
  20. thaelien

Hiç İnternet Olmayan Eve İnternet Bağlatma

Arkadaşlar ananemin evine internet bağlatacağız.Evde hiç kablo yok müstakil ev.Kablo direği var oradan kablo çekilmesi gerek.Ben comnet'e başvurmayı düşünüyorum acaba bu bağlantı işi nasıl olacak ekiplerin mi gelmesi gerekiyor yoksa bi elektrikçi çağırsak direkten çekebiliyor mu
Geri