Arama sonuçları: *

• Users: wojiaok81
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Redmi 10c vs Tecno Pova 3

Merhabalar, kredi kartı veya nakit seçenek olmadığı için Evkur üzerinden telefon almak durumundayım. Seçenekler arasında aylık ödeme bütçesine uyan iki telefon mevcut. Birisi Redmi 10C diğeri ise Tecno Mobile Pova 3. Aradaki işlemci daha doğrusu chipset farkını (snapdragon 680 vs Helio G88) bir...
  2. W

Ses Coil Whine mıdır? Yoksa ciddi bir şey midir?

Merhaba, Geçen günlerde sipariş ettiğim Excalibur E600 (XFX RX 570 8GB Ekran Kartlı) sistem elime geçti. Sistemi beğendim her şey güzel ancak birkaç oyun oynadıktan sonra kasadan cızırtı gelmeye başladı. Bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Forumda birkaç yazı okuduktan sonra ekran kartından...
  3. W

Excalibur vs Skywalker?

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde hazır ve toplama sistem önerileri almıştım ancak bazı aksiliklerden dolayı maalesef sistemi satın alamadım. Bankalar ile yaşanan problemlerden dolayı vadeli taksit ile pc almak durumundayım. Bu imkânı da sadece Evkur'da bulabildim. Kısacası kredi kartım yok...
  4. W

Ryzen 3 3100 ve gtx 1650S sistem toplama

Merhaba arkadaşlar. Forumda çok yararlı tavsiyeler olduğunu görüp ben de üye olmaya karar verdim. Sizden birkaç tavsiye isteyeceğim. Ryzen 3 3100 ve GTX 1650S barındıran bir sistem toplamayı düşünüyorum. https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an/ Bu linkten yani Gamegaraj sitesi üzerinden birkaç...
Geri