Arama sonuçları: *

1. I

Mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  2. I

Rival 5 alınır mı steelseries

Arkadaşlar rival 3 kullanıcısıydım tutuş tarzı olsun sadeliği olsun çok seviyorum ama bozuldu ve değiştirmeyi düşünüyorum rival 5 biraz pahalı geldi rival 3 gen 2 diye bir mouse gördüm kablolu ve fiyatı çok uygun ikisi arasında kaldım sizde
  3. I

RAZER blackshark v2 alınır mı

Arkadaşlar şuan rampage zengibar modelini kullanıyorum ve çok bir kötülüğünü görmedim şahsen ama değiştirmek daha kaliteli bir şey almak istiyorum sizce dediğim gibi razer mi yoksa 2 2.5 bin fiyatlarına daha kalitelileri varmı
  4. I

Steelseries rival 5 alınır mı

Rival 3 kullandın çok uzun süre ve çok seviyorum tutuş tarzı olarak elime tam oturuyor ve sadeliği mouse mu değiştirmek istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum rival 5 çok pahalı geliyor rival 3 gen 2 kablolu var fiyatı çok uygun acaba İyimidir yada yine aynısından rival 3 mü almalıyım
  5. I

2k mı full hd mi monitör

Arkadaşlar sistemi mi yükseltiyorum şuan elimde wiewsonicin 23.6 144 hz monitörü var çok bir bütçem yok bana göre ha 144 Hz ha 165 Hz bir fark yok ikinci bir monitör istiyorum düşündüm acaba 2k düşük Hz bir monitör mi alsam hem işimi görür herhangi bir hikaye oyunu oynadığımda ondan oynarım ve...
  6. I

Numpad li mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  7. I

1.5k mouse önerisi (kablolu)

arkadaşlar kablosuz sevmiyorum ve fazla tuşlu yada büyük mouseleri sevmiyorum sade elime tam oturucak çoğunlukla fps oyunları oynuyorum
  8. I

2k bütçe klavye mekanikk yada membran gaming

arkadaşlar kablosuz sevmiyorum veya numpadsiz 2k bütççeye en iyi f/p ne alabilirim
  9. I

2k klavye önerisi membran yada mekanik

arkadaşlar max bütçe 2000 tl logitech 213 düşünüyordum ama membran olduğu için kötülediler bilinmedik marka sevmiyorum en azından bilindik yada membran sıkıntı çıkarmicaksa düşünebilirim sizce ne alabilirim ?
  10. I

not defteri açılıyor

arkadaşlar kendi kendine böyle açılıyor bulunamadı diyor acaba virüs mü format atsam geçermi yoksa teknik bi problemmi
  11. I

işlemcim sıcaklığı çok yüksek

arkadaşlarım bilgisayrımı alalı 3 yıl oldu hiç temizlememiştim tozdan kirden ölmüş bende geçen fön makinesiyle soğukta tozlara tuttum biraz tozlar gitti temizledim sonradan bilgisayarım yarım saatde falan bir kapanmaya başladı her kapandığında geri açıyodum bitane nvdidan bildirim geldi...
  12. I

site sizce güvenilir mi? hızlı cevap verirmisiniz alıcam hemen

https://www.gencergaming.com/fa2-/-ryzen-5-5500-/-rx-6600-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari arkadaşlar sistemi çok beğendim site güvenilir mi? hemen alıcam
  13. I

11k bütçem var sizce ne yapmalıyım

arkadaşlar 11k bütçem var ne alıcam bilmiyorum dragosun bazı bilgisayarlarında denk geldim hiç bilmediğim markalar güvenmiyorum 11k ya güzel sistem önerebilir misiniz?
  14. I

arkadaşlar 11k bütçem var hangi sistemi almalıyım

arkadaşlar 11k bütçem var ne alıcam bilmiyorum dragosun bazı bilgisayarlarında denk geldim hiç bilmediğim markalar güvenmiyorum 11k ya güzel sistem önerebilir misiniz?
  15. I

dragos hazır sistem alınır mı?

https://www.atombilisim.com.tr/urun/dragos-drx2772-i5-10400f-16gb-ram-256gb-m-2-nvme-ssd-6gb-gtx1660-super-masaustu-oyuncu-bilgisayari arkadaşlar sizce alınır mı
  16. I

1660s tam kullaanmıyor

arkadaşlar biliyorum valorant cs düşük oyunlar kullanmıyo diyebilirsiniz ama her oyunda denedim pubg olsun ac oyunları far cry oyunları hiç birinde ekran kartım %80 kullanmayı geçmiyor düşük ayarda da yüksek ayardda da sistemim r3 3100 1660s b450m a pro max 8 gb ram 240gb ssd 1 tb hdd
  17. I

ps4 gamepad sorun!'!!

arkadaşlar ben bilgisayardan oynuyorum ve orjinel ps4 kolum var ama bu orta tarafı adını bilmiyorum ama anladınız kontrol tuşlarının üst tarafı oraya sağ sol yaptığımda bilgisayarda fare olarak algılıyo dokunmatik ama bazı oyunlarda oraya tıklayıp envanter falan açılıyo o yüzden cok sıkıntı...
  18. I

oyun için ps4 kolu aldım ama uygulama driver yüklenmiyor

arkadaşlar çıldırıcam aldım falan yükliyorum driver yükle diyorum yüklenmiyor abi lütfen cevap verin napıcam ya çıldırıcam çıldırıcam
  19. I

ekran kartım neden %99 kullanmıyor

arkadaşlar tamam valorant da falan düşük kullanıyor ama far cry 5 oynuyorum en yüksek ayarlarda %80 %70 gibi kullanıyor video izliyorum 1600s adamınki 95- 99 kullanıyo benimn neden düşükkk ???
  20. I

ekran kartım neden hep %50 %60 kullanıyor

ekran kartım neden 50 60 civarında ya yüksek ayarlara alıyorum yine 50 60 ozaman dahada kasıyor ekran kartım 1660süper neden herkes 99 95 falan kullanıp kasmadan oynarken benimki 50 60 anlamıyorum ya ??
Geri