Arama sonuçları: *

1. UmutOzkan77

Aldığım montiorde ölü piksel çıktı :/

Cuma akşamı amazondan MSI optix g241 monitörünü aldım. Ürün elime geçtiği gibi ölü piksel testi yaptım ve hiç bir sorun yoktu. Dün akşam arkadaşlarla oyun oynarken bir anda monitörün solunda 3-4 tane piksel siyah görüntü vermeye başladı. Elimle silmeye çalıştım, basta kir sandım. Elimle...
  2. UmutOzkan77

1500tl monitör öneriniz var mı?

Merhaba, tasarım yapıyorum ve oyun da oynuyorum. Renkler benim için önemli. IPS monitör tercih edeceğim o yüzden. Ben MSI optix g241 monitörünü buldum. Sizin bir öneriniz var mı?
  3. UmutOzkan77

Monitör mü Ekran kartı mı alayım?

Merhaba, 4000-4500 tl bütçem var. 3060 almak istiyorum. Fiyatlar alıp başını gittiği için maalesef alamadım. Bu akşam media'da istediğim monitör 1500TL'ye düşmüş. Eğer bunu alırsam, birkaç ay içerisinde ekran kartlarının fiyatı düşerse ekran kartı alamam. Düşmeyeceğini biliyorum ama yine de...
  4. UmutOzkan77

Yeni aldığım bilgisayar bir anda kilitleniyor!

Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım. Ryzen 5 3600 Asus Prime B450 Plus Adata m.2 ssd 2x8 xpg ram (ekran kartı stokları olmadığı için alamadım. Şu anlık AMD R7 240 kullanıyorum) Bu yeni aldığım sistemde, opera üzerinden bir video izlerken sistem bir anda donuyor. Mouse hareket etmiyor...
  5. UmutOzkan77

Maksimum 1800 TL'ye monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba, maksimum 1800 TL'ye oyun ve tasarım odaklı bir monitör almam gerekiyor. Yani renkleri iyi vermesi lazım. Aklımda AOC 24G2U var. Sizlerin başka önerisi var mı?
  6. UmutOzkan77

Maks 400TL mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar 400TL param var. Mekanik bir klavye almak istiyorum. Multimedya tuşları benim için önemli. Öneriniz var mıdır?
  7. UmutOzkan77

Milli Eğitim Bakanlığından Sınav Açıklaması Geldi!

Sınavlar 2 Mart'a ertelendi.
  8. UmutOzkan77

Gamegaraj'daki AKILALMAZ fiyatlar??!!

Arkadaşlar bu fiyatlar nedir? Hayır asus tuf, gaming x trio falan değil. Palit 2060.... Acaba 3060'dan önce zemin hazırlamak mı amaçları? Hani 4500-5000 arası bekleyenler vardı ya (misal ben) çok bekleyeceğiz... En az 11k diyorum ben 3060 için.
  9. UmutOzkan77

RTX 3060 Fiyatını buldum...

Merhaba arkadaşlar. Üzülerek atıyorum. 2.El ilanı falan değil direkt bir satıcının ilanı. İnşallah gerçek değildir demekten başka bir şey diyemiyorum. Kendisine mesaj attım. Geri dönüş yaparsa size ileteceğim. Ürünün linki de bu...
  10. UmutOzkan77

LG 24GN600B mi daha iyi ASUS VG249Q1R mi?

Monitör satın almak için mediamarkt'a gittim ama Asus VG249Q1R almak yerine LG 24GN600 - B önerdiler. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
  11. UmutOzkan77

1500-2000 ₺ arası tasarım/oyun monitörü önerebilir misiniz?

Merhaba, yeni bir sistem topladım fakat geriye sadece ekran kartı kaldı. İnşallah ekran kartları stoklara gelirse alacağım. Her neyse yeni sisteme geçince 1366x768'lik küçük monitörüm yetmemeye başladı. Tasarımla uğraşan biriyim. Arada oyun da oynuyorum. Yani hem oyun oynayıp hem de tasarım...
  12. UmutOzkan77

Nvidia'nın yeni madencilik atılımı fiyatlarda düşüşe sebep olur mu?

Nvidia'nın açıkladığı bu mining için yapılan önlemler fiyata yansır mı?
  13. UmutOzkan77

Türknet 35mbps'den 50mbps'ye geçeyim mi?

Şu anda 35 mbps paket kullanıyorum ve çok memnunum. 10 lira daha çok verip bu pakete geçmek istiyorum fakat yakın zamanda kuzenim de Türknet bağlattı. Sanırsam 75 veya 85 mbps'ye anlaştılar. 2-3 gün boyunca durmadan internetleri kopunca, Türknet hızı 50 mbps'ye düşürdü. Şimdi ben bu tarifeye...
  14. UmutOzkan77

VGA girişini nasıl aktif edebilirim?

Merhaba, geçtiğimiz hafta bir bilgisayar topladım ve ekran kartımda VGA girişi var. Bir hdmi bir de vga girişinden aynı anda iki ekran kullanmak istiyorum fakat hdmi dönüştürücü ile vga kabloyu hdmi girişine takarsam sıkıntı yok. VGA kabloyu vga girişine takarsam ise sıkıntı var. Monitörümdeki...
  15. UmutOzkan77

3060 Ti ne zaman stoklara gelecek?

Merhaba arkadaşlar ben 3060 Ti almayı planlıyorum. Hatta rezervasyon bile yaptırdım Media Markt'ta. Ama bana Ocak ayı içerisinde dediler. Kendileri de net bir tarih veremiyorlar. Aranızda bu konuda bilgisi veya fikri olan var mı?
  16. UmutOzkan77

3060 Ti için psu önerisi?

Merhaba stoklara gelince 3060 Ti almayı planlıyorum. Dün gece de bir konu açmıştım ve bir psu bulmuştu bir arkadaşımız sağolsun. o psu https://www.n11.com/urun/fsp-speed-series-hydro-700-w-80-bronze-12-cm-fanli-aktif-pfc-guc-kaynagi-1581502 bu. Sizce bu psu yeter mi? Çünkü çıkışları gözüme az...
  17. UmutOzkan77

Maks. 1000TL'ye güzel bir kasa ve 700w psu?

Arkadaşlar kendime bir sistem topluyorum. Kasa ve psu için maksimum 1000tl ayırdım. Bunu ne kadar az kullanırsak o kadar iyi. İyi bir kasa ve iyi bir psu veya psu'lu bir kasa bulabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
  18. UmutOzkan77

10000₺ Bütçe ile Toplama Bilgisayar Tavsiyesi

Arkadaşlar 10bin tl bütçem var. Acilen almam gerekiyor. Bu bilgisayarı buldum. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aurora-ryzen-5-3600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-p-37897 Al dediğiniz anda alacağım. MediaMarkt'a falan da bakayım mı?
  19. UmutOzkan77

Raspberry Pi 4'e Windows 10 kurdum.

Merhaba, uzun uğraşlar sonucu Raspberry Pi 4'e Windows 10'un ARM versiyonunu kurabildim. Fakat sınama modunda açılıyor. Bu yüzden midir bilmem ama ses alamıyorum cihazdan. Ses kontrol yerinde çarpı çıkıyor. Sınama modundan çıkmayı denediğimde sd kart bozuldu. Sınama modunda ses açma gibi bir...
  20. UmutOzkan77

RTX 3060 Ti'lı bilgisayar alacağım.

Sinerji'de https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aurora-ryzen-5-3600x-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-p-37897/?SelectedProducts=6100,6091,6080,6074,6061,6050,6042,6038 böyle bir bilgisayar buldum. Biraz özelleştirip sizlere atmak istedim. İstediğim anakart, istediğim işlemci ve istediğim ekran...
Geri