Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Arctis nova pro aldım

Çok epik bir kuşaklık ama tek bir sorun var Müzik dinlerken s ç gibi harfler kulak tırmalıyor patlıyor cızırdıyor gibi ses bu seslerin rahatsız etmemesi için eq ayarından hangi kısmı artırıp azaltmam gerekir bass boost fena değil gta 5 modu en iyisi ama her türlü şu s ç gibi harflerin olduğu...
  2. Acelorion Pax

Asus tuf a15 drop sorunu

Beyler marvel rivals da 180 fps alıyorummama yüzde 1 fps 23 falan acayip bir drop var kcd oynarken falanda böyle neden böyle oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  3. Acelorion Pax

Lian li hydroshift 360s mi msi meg s360 mı yoksa

12k ya kıyıp hydroshift 360tl mi alayım hangisine daha değer 7800x3d ile kullanacağım Kasa cm td500v2
  4. Acelorion Pax

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Şimdi ptt üzerinden gçndereceğim kargoyu kargo göbderim fişinin resmini atınca ibanıma para atacak ama atmassa kargoyu iptal edip geri alabilir miyim
  5. Acelorion Pax

Oled monitör ve ips monitör

Arkadaşlar sizce mantıklı mı elimde hali hazırda kullandığım msi mpg 274urfqd 4k 160hz ips %145 srgb %99dcpi monitör var ama öğrenci indirimiyle 30k ya samsung g8 odyssey g80sd 4k oled de alabilirim mantıklı olur mu 2 tane 4k monitör akıllı insanın yqpacağı bir iş olur mu bu
  6. Acelorion Pax

Beyler sizce en güzel böyle ateşli ekran kartları neler

Nedense msi ve birçok marka çok kötü tasarımlarla jartlar çıkarıyor msi özellikle rtx 2000 neslinde çıkardığı gaming x kartlar gibi güzel kartlar çıkarmıyor o zamanlar çok hoşuma gitmişti gaming x trio şuanda ise çok sıradan geliyor 4k neslindeki suprim x aşırı güzelken 5000 neslinde suprim bile...
  7. Acelorion Pax

Nvidia yeni driver fps düşüşü

Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar eski kartşarda yüzde 10 15 civarı frame gen fps artışı olacak dediler zort çıktı Şu saatten sonra nvidia ya güvenip yeni kart alır mıyım...
  8. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Soru açık arkadaşlar Ekran kartıma overclock yapacağım. Msi afterburner ile yapıldığını gördüm ama bunda anladığım kadarıyla afterburnerı sürekli açmak gerekiyor afterburner ile stabil değerler elde ettikten sonra kalıcı o şekilde çalıştırmayı nasıl yaparım? Ve hangi değerleri ne miktarda...
  9. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle bazen çok belli oluyor bazen de çok az aşırı dikkayli bakınca belli oluyor ne deniyor buna laptopy qçtım laptopda denedim laptop wkranındada...
  10. Acelorion Pax

Beyler ben 5080 e geçtim kalanlara başarılar

Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı Bence şuanda yapılqcak en mantıklı iş 3090ti almak ve lossless scalin kullanmak Oyun olqbilecek en yüksek ayarlarda dlss quality de yüzde 100 render scalingde fg kapalı reflex...
  11. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Arkadaşlar sorun net bşosa girince dp üzerinden ekran gelmiyor sinyal yok diyor Hdmi üzerinden anca ulaşabiliyorum Anakart desek sorun arkadaşın pcde sıkıntısız çalışıyordu Ekran kartı desem önceki anakartta takılıyken sorunsuz ekran bios geliyordu Sorun moniyör desem yeni aldım önceki...
  12. Acelorion Pax

Sanki fps drop yiyorum

Sistem Msi 4080 suprim x 7800x3d +150mhz ve curve optimizer dan c1 e eksi 10 c2 ye eksi 15 gerisine eksi 30 verildi stabil en iyi değerleri alıyorum işlemcide şuanlık Ramler xpg lancer blade 6400mhz cl 32 ben daha stabil diye 6000mhz cl 30 40 40 90 da çalıştırıyorum Anakar rog x670e-e Pc yi...
  13. Acelorion Pax

Dlss 4 süslü bir teknoloji mi?

Evet beyler bayanlar, nvidia haterı gibi gözükeceğim belki ama; Rtx 4080 suprim x kullanıcısıyım işlemcim 7800x3d cl30 6ghz ram ile kullanan biri olarak aktif olarak dragon age weilguard isimli rezil rüsva oyunu 4k ultra ayarlarda oynamaktayım. Bu oyunda hub gibi bir yerde binaya bkarken hem...
  14. Acelorion Pax

Rtx 5000 ve anlamsızlık

Birtek ben mi böyle düşünüyorum artık işler çok saçma bir noktaya geldi. Rtx 5070 60 60 ti belki 50 harici bir kart almanın bir anlamı var mı ki Zaten hali hazırda 5070 2k da 70 ti super ve üstü 4k da 80 4080 100 üstü fps veriken ve aşağı yukarı herkese yeterliyken bu skorlar ne anlamı var...
  15. Acelorion Pax

Msi 4k monitör ısınıyor

Arkadaşlar 4k monitörüm var mpg 274urfqd Bu arkadaş nor al kullanımda baya ısınıyo el yqkıyo sıkıntı çıkmaz değil mi yqnlış yqptığım bişeyler mi var acaba
  16. Acelorion Pax

MSI ekran kartlarında coil whine dan ötürü değişim yapıyor mu bilen var mı?

Başlıktaki gibi soru yaptıklarını duyan oldu mu?
  17. Acelorion Pax

Yeşil ışık 99 hata kodu nasıl çözerim

7800x3d 4080 suprim x x670e-e rog strix anakart 850gl psu problem ne olabilir de bu hatayı alıyorum
  18. Acelorion Pax

Prime b650m-r kutu içeriği

Arkadaşlar bu anakartı satacağım ama kutu içeriğinde neler var bu anakartın neler çıkması lazım kasanın vidaları falanda lutuya koyulmuş hangileri anakartın bilemedim biryerlerde liste falan var mı
  19. Acelorion Pax

Termal macun sızmış qm5 anakart soketine şu şekilde sıkıntı olur mu?

Görselde görüldüğü üzere macun sızmış kenarlardan ancak temasda problem çıkartmıyor gibi duruyor temixleme li miyim neyle temizleyebilirim?
  20. Acelorion Pax

Bu adamlar çekilişle mi çıkıyor bana?

Yeni pc dizerken xpg pylon almıştım ama 12v kablosuna uyumsuz çıkınca satışa koydum sıfır ürün zaten yahu arkadaş bugün 4 5 kişi çekilişten fırlar gibi abuk subuk sorup duruyorlar fiyatı illa fahiş koyup mu indürmek lazım şişirip tuzlamak mı lazım hangi dilden anlar 2.el alıcısı bir ben mi...
Top Bottom