Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda ev yaptırdık yardıma ihriyacım var.

Başlıktan anlaşıldığı üzere desteğe ihtiyacım var. -Buzdolabı lazım güzel geniş bir öneri istiyorum 42k ya 622 litre öğrenci indirimiyle bir samsung kestirdim gözüme RT62K704RSL -Ankastre set lazım bosch 312 mi 612 miydi 38k ya bir modeli kestirdim gözüme -Bulaşık makinesi önerilerine açığım...
  2. Acelorion Pax

4080 vs 9070xt takas edilir mi

9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x Son güncellemeler sonrası mantıklı mı
  3. Acelorion Pax

Samsung b650d soundbar

Bugün aldım kurulumu yaptım hdmi ile bilgisayara bağladım ancak monitör gibi gördüğünden ötürü mouse sağa kaydıkça sıkıntı çıkarıyor bana dengem kayıyor ve ses ara sıra kesilip duruyor bt da ise geç geliyor ses audio sych ile onu ayarlayabilirsiniz demişler ama hdmi nodunda olan audio synch...
  4. Acelorion Pax

Sanırım ramlerim bozuk

İki gündür mavi ekran alıyorum page fault in nonpaged area Faulty hardware xorrupted page gibi dün geceden beri 3 mavi ekran aldım 2 si faulty hardware corrupted page hatasıydı Ramlerde xpg lancer blade 6400mhz cl32 ramler Bana adam akıllı çalışan 7800x3d ve rog strix x670e-e ye uyumlu ram...
  5. Acelorion Pax

Beyler bana haporlör lazım çok pahalı olmayacak ama dandikde olmayan

Başlıkta yazdığı gibi 1 2 ay kullanımdan sonra bozukmayan çin merdiven aştı seri üretimli marka basmalı olmayan kaliteli sesi bassı iyi olan fiyat performans hoparlör veya soundbar falan lazım pc ye bağlamak için film dizi video izlerken lazım
  6. Acelorion Pax

Arka planda birşeyler interneti yok ediyor

Arka planda bir şeyler interneti emip bitiriyor ama neyin bu kadar internet çektiği programlar işlemler kısmında yok sadece oerformansa baktıpımda internet kullanımının benim kota hızımla yarıştığını görebiliyorum
  7. Acelorion Pax

Çözüldü✓ Yeni aldığım monitör geldi ama

Yurtiçi kargo ile geldi kutunun köşesi hafif ezilmiş monitöre zarar geldiğini düşünmesemde tutanak tutturdum alırken ancak fiziksel bir belge bana verilmedi dümen çevirmedi sanırım kargocu kod geldi bana ekstradan
  8. Acelorion Pax

Mediamark tan monitör alınır mı?

Mediamarkttan 4k oled monitör alacağım 4 ay taksit imkanı sundupu için cazip geldi ancak garanti servis ölü piksel vb. durumlarda nasıl davranıyorlar merak ettim deneyimi olanlar yazabilir mi?
  9. Acelorion Pax

Hangi termal macunu sürmek mantıklı

Elimde 7800x3d var üstünede meg s360 sıvı soğutma taktım kendi stok macunuyla birlikte oyunlarda 60 70 takılıyor boşta 47 derece takılıyor cpuz stress testte 83leri görüyordu 80 derece limit koydum occt stres testinde 75 derece takılıyor elimde uzun zaman önce aldığım mx4 macun var çinden...
  10. Acelorion Pax

Arctis nova pro aldım

Çok epik bir kuşaklık ama tek bir sorun var Müzik dinlerken s ç gibi harfler kulak tırmalıyor patlıyor cızırdıyor gibi ses bu seslerin rahatsız etmemesi için eq ayarından hangi kısmı artırıp azaltmam gerekir bass boost fena değil gta 5 modu en iyisi ama her türlü şu s ç gibi harflerin olduğu...
  11. Acelorion Pax

Asus tuf a15 drop sorunu

Beyler marvel rivals da 180 fps alıyorummama yüzde 1 fps 23 falan acayip bir drop var kcd oynarken falanda böyle neden böyle oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  12. Acelorion Pax

Lian li hydroshift 360s mi msi meg s360 mı yoksa

12k ya kıyıp hydroshift 360tl mi alayım hangisine daha değer 7800x3d ile kullanacağım Kasa cm td500v2
  13. Acelorion Pax

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Şimdi ptt üzerinden gçndereceğim kargoyu kargo göbderim fişinin resmini atınca ibanıma para atacak ama atmassa kargoyu iptal edip geri alabilir miyim
  14. Acelorion Pax

Oled monitör ve ips monitör

Arkadaşlar sizce mantıklı mı elimde hali hazırda kullandığım msi mpg 274urfqd 4k 160hz ips %145 srgb %99dcpi monitör var ama öğrenci indirimiyle 30k ya samsung g8 odyssey g80sd 4k oled de alabilirim mantıklı olur mu 2 tane 4k monitör akıllı insanın yqpacağı bir iş olur mu bu
  15. Acelorion Pax

Beyler sizce en güzel böyle ateşli ekran kartları neler

Nedense msi ve birçok marka çok kötü tasarımlarla jartlar çıkarıyor msi özellikle rtx 2000 neslinde çıkardığı gaming x kartlar gibi güzel kartlar çıkarmıyor o zamanlar çok hoşuma gitmişti gaming x trio şuanda ise çok sıradan geliyor 4k neslindeki suprim x aşırı güzelken 5000 neslinde suprim bile...
  16. Acelorion Pax

Nvidia yeni driver fps düşüşü

Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar eski kartşarda yüzde 10 15 civarı frame gen fps artışı olacak dediler zort çıktı Şu saatten sonra nvidia ya güvenip yeni kart alır mıyım...
  17. Acelorion Pax

Ekran kartı overclock

Soru açık arkadaşlar Ekran kartıma overclock yapacağım. Msi afterburner ile yapıldığını gördüm ama bunda anladığım kadarıyla afterburnerı sürekli açmak gerekiyor afterburner ile stabil değerler elde ettikten sonra kalıcı o şekilde çalıştırmayı nasıl yaparım? Ve hangi değerleri ne miktarda...
  18. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle bazen çok belli oluyor bazen de çok az aşırı dikkayli bakınca belli oluyor ne deniyor buna laptopy qçtım laptopda denedim laptop wkranındada...
  19. Acelorion Pax

Beyler ben 5080 e geçtim kalanlara başarılar

Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı Bence şuanda yapılqcak en mantıklı iş 3090ti almak ve lossless scalin kullanmak Oyun olqbilecek en yüksek ayarlarda dlss quality de yüzde 100 render scalingde fg kapalı reflex...
  20. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Arkadaşlar sorun net bşosa girince dp üzerinden ekran gelmiyor sinyal yok diyor Hdmi üzerinden anca ulaşabiliyorum Anakart desek sorun arkadaşın pcde sıkıntısız çalışıyordu Ekran kartı desem önceki anakartta takılıyken sorunsuz ekran bios geliyordu Sorun moniyör desem yeni aldım önceki...
Geri