Dostlar koltuk almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim zio diyen var ki hiç duymadığım bir marka en son xdrive Anka diyen vardı 15li diyen var sizce ne almalıyım
1.75 boy 78 kilo bütçeyi biraz arttırabilirim ama düşürsek daha güzel olur
Arkadaşlar güzel bi teraryum kurmak istiyorum kolay bitkili lapistes karides vs bakmak istiyorum 30 litrelik nelere ihtiyacım var ve hangi siteden alabilirim
Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
Dostlar hayatımda ilk kez eldiven çıkarttım güzelde bir ederi var itemi çekmek istiyorum hangi sitelerden çekmemi tavsiye dersiniz ve güvenilirler mi ayrıca bu önereceğiniz sitelerin yüzde kaç komisyon altında yazarsanız sevinirim ve de Steam yüzde kaç komisyon alıyor onu da merak ediyorum
Arkadaşlar dün gece cs oynadım pc açık bırakıp yattım şimdi başına geçtim kapattım ve yeni m2 ssd mi taktım 2. M2 olarak şuan pc nin hoparlörü de çalışmıyor (monitör) oyun da açmıyor ne yapmalıyım
Gen5 sistemim var anakartım
https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v15-ddr5-7600mhz-matx-gaming-anakart-fiyati-80034/
2800-3000 I geçmeyen bir m2 istiyorum sizden teşekkürler