Arama sonuçları: *

• Users: mrhamsi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mrhamsi

Laptopum ne kadar eder

İ5 9. Nesil işlemci 2060 6gb ekran kartı 16 gb ram 3200 lik 480 ssd Acer nitro marka Sizce ne kadar eder
  2. mrhamsi

Xdrive rüzgar masası kullanan var mı

Xdriver Rüzgar serisi masasını almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar sallantı yapıyor mu masa söyleyebilir mi 120x60 lık alacağım
  3. mrhamsi

Hangi Oyuncu koltuğu

Dostlar koltuk almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim zio diyen var ki hiç duymadığım bir marka en son xdrive Anka diyen vardı 15li diyen var sizce ne almalıyım 1.75 boy 78 kilo bütçeyi biraz arttırabilirim ama düşürsek daha güzel olur
  4. mrhamsi

Akvaryum kurmak istiyorum yardım

Arkadaşlar güzel bi teraryum kurmak istiyorum kolay bitkili lapistes karides vs bakmak istiyorum 30 litrelik nelere ihtiyacım var ve hangi siteden alabilirim
  5. mrhamsi

Csgo2 Gamma Doppler ne kadar eder

Arkadaşlar takastan bu güzelliği düşürdüm Phase 4 olarak geçiyor sanırım hangi siteden kaça satabilirim acaba
  6. mrhamsi

IPhone 11 den hangi yeni iPhone geçiş yapılmalı

Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
  7. mrhamsi

Csgo skinimi nasıl nakite çeviririm

Dostlar hayatımda ilk kez eldiven çıkarttım güzelde bir ederi var itemi çekmek istiyorum hangi sitelerden çekmemi tavsiye dersiniz ve güvenilirler mi ayrıca bu önereceğiniz sitelerin yüzde kaç komisyon altında yazarsanız sevinirim ve de Steam yüzde kaç komisyon alıyor onu da merak ediyorum
  8. mrhamsi

Am4 sistem önerisi 5060 li

sistem dizmek istiyorum AM4 soketli bunun için bana parça önerisi bulun lütfen 8gb ekran kartlı 5060 veya 9060 dizeceğim giriş orta seviye olsun
  9. mrhamsi

Dostlar bu sistem alınır mı

Ücreti 28K sanırsam sizce parçalar iyi mi
  10. mrhamsi

700-900 oyun için mouse

Arkadaşlar mouse ihtiyacım var oyunda oynuyorum ama rekabetçi değil önerilerinizi bekliyorum
  11. mrhamsi

Pc oyun açmıyor hoparlör de çalışmıyor

Arkadaşlar dün gece cs oynadım pc açık bırakıp yattım şimdi başına geçtim kapattım ve yeni m2 ssd mi taktım 2. M2 olarak şuan pc nin hoparlörü de çalışmıyor (monitör) oyun da açmıyor ne yapmalıyım
  12. mrhamsi

Csgo seçkin hesap hediye alma

Arkadaşlar yan hesabıma seçkin alacağım ancak ürünü hediye olarak alamıyorum ne yapmam gerek
  13. mrhamsi

M2 önerisi 1T için lütfen

Gen5 sistemim var anakartım https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v15-ddr5-7600mhz-matx-gaming-anakart-fiyati-80034/ 2800-3000 I geçmeyen bir m2 istiyorum sizden teşekkürler
  14. mrhamsi

VXE R1 Wireless Mouse Alınır mı

Baya övülen ve gündemde olan bir mouse alan kullanan önerir mi almamı veya alternatif ne alınabilir
  15. mrhamsi

ATK X1 mouse alınır mı

Var mı kullanıp sorun yaşayan veya mutlaka al diyebilecek
  16. mrhamsi

Kablosuz mouse önerisi

Dostlar kullandığınız ve memnun kaldığınız mouse u önerir misiniz oyun için kullanacağım valo Cs vs
  17. mrhamsi

Öneri Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Arkadaşlar 1-1.5k arasında kablosuz kullanım için mouse önerir misiniz csgo, valo ve günlük kullanım için kullanacağım beyaz olursa güzel olur
  18. mrhamsi

Bu Mouse alınır mı yardım

https://www.incehesap.com/rampage-tilion-kablosuz-beyaz-24000-dpi-3311-sensor-sarjli-80-million-huano-switch-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-83103/
  19. mrhamsi

Minecraft host nasıl alabilirim

Arkadaşlar içerik üretmek için server almak istiyorum modlu arkadaşım ile oynayacağız nerden alabilirim güvenli site öneriniz var mı
  20. mrhamsi

YENİ MACUN DEĞİŞİMİ ancak hala 91 derece laptop

Laptopun çok ısınıyor macun değiştirdim yine aynı ne yapmalıyım
Geri