Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda bazı uyg. Veya oyun açtığımda nvdıa görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu 391.35 hatası veriyor ekran kartı driver leri güncelledim ve sistem güncellemelerinide yaptım düzelmedi çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma nfs most wanted 2 indirdim bilgisayar kaldırıyor oyunu fakat oyunu açmaya çalıştığımda 'görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' hatası veriyor çözümünü bilen yardım edebilirmi
Arkadaşlar merhaba benim sistemim
Anakart =ecs g31t-m7
İşlemci =intel Pentium e5200
Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için gtx 750 ekran kartı almayı düşünüyorum sistemime uyarmı ve cs go, PUBG mobil gibi oyunları kaldırırmı
Anakart =ecs g31t-m7
Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için gtx 750 ekran kartı almayı düşünüyorum sistemime uyarmı ve cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırırmı
Anakart = ecs g31t-m7
Ekran kartım Çok yetersiz geliyor onun için MSİ R7 250 OC ekran kartı alırsam sistemime uyarmı ve cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırırmı
anakart =ecs g31t-m7
Ekran kartım Çok düşük 2.el ekran kartı almayı düşünüyorum cs go, pubg mobil gibi oyunları kaldırsın bir öneri verirmisiniz
Arkadaşlar bilgisayarda Windows 7 var ama ben çakma Windows 8 atmayı düşünüyorum ekran görüntüsü daha şık olsun diye sizce bilgisayarda bir sorun yaparmı yada bir donmaya sebep olurmu oyunlarda fps düşermi (sahte Windows 8)